- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
Cyberpunk #10678 üzenetére
Ha a hardverapron korbenezel, akkor a K1 atlag 100 eFt. Kollegamnak mindossze egy hetes, telot vettunk 105 eFt-ert. Sokaknak nagyon tetszik a K1 egyedisege, viszont nem tudjak megszokni a telot, es eladjak egesz jo aron. Ennyit (szerintem) mar boven meger - meg droidos mezonyben is.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Cyberpunk #10670 üzenetére
A K1 sem rossz, ez a hardver is boven meghajtja a csonka full HD-t. Kollegamnak most ment tonkre egy szifon SE-je, pont a gari lejarta utan. Rabeszeltem a K1-re, es nagyon elegedett a teloval es a teljesitmennyel is. A 660-as proci elvileg 40%-kal erosebb vas, es szerencsere az is kimeli az akkut. Szerintem a kivalo uzemido legalabb olyan haszos, mint a proci.
-
istnag
addikt
válasz
Cyberpunk #361 üzenetére
1. Hol állítottam én, hogy nem lehet megoldani böngésző alól? (Mondjuk youtube videót küldj ki TV re böngésző alól, de ez nem mindennapi , így hagyjuk is)
2. Láttad mire küldtem a facepalmot?Én azt állítom, hogy hülyeség, az, hogy nincs szükség appokra. Könnyebb, gyorsabb vele az adott folyamat.
(#363) Cyberpunk
Esküszöm tökön szúrom magam. -
istnag
addikt
válasz
Cyberpunk #344 üzenetére
Elmondom mit látok (android):
1. Youtube: elnindítom a klienst, egy csomó lehetőség (gesztusvezérlés,televízió csatlakoztatás stb)
2. Netbank (otp): elindítom a klienst, egyszerűsített belépéssel sms nélkül !!! belépek, minden moblira van optimalizálva, még egy bankszámlaszámot is könnyebben beírok. Na már most netbankolj, asztali nézetben mobilról
3. Térkép: Elindítom a térképet, egy mozdulat a keresés, az utcakép, a navigáció minden
4. Facebook: Van kliens, jön értesítés, üzenet, ha böngészőből lépegetsz be akkor is van, csak akkor amikor belépsz
....
....
....
Szóval értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja. -
eventus
veterán
válasz
Cyberpunk #336 üzenetére
Ez is egyéntől függ. Nekem a Z10/30 nehézkesebben kezelhetőbb, mint a Passport. Szélesebb jobb
Pinmiklos: hát ezt mondogatom én is, hogy ott a böngésző. Még a csd wap időkből származom, ahol ugye ott kellett mindent, aztán maradtam is a böngészőben az újabb technikákkal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPad topik
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lézervágás, gravírozás
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest