Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
válasz Cyberpunk #57 üzenetére
tudom, a wp-vel kapcsolatban en ezt 2011 ota hallgatom. ugyhogy ha kerhetem, akkor kimelj meg ezzel a dumaval.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Gara68
tag
válasz Cyberpunk #187 üzenetére
Nekem inkább tűnik sárdobálásnak, mint értelmes beszélgetésnek és ez igaz a BB táborra ugyanúgy, mint a droid és wp fanokra.
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
eventus
veterán
válasz Cyberpunk #330 üzenetére
Adott esetekben nem egy kezes, de azzal is végezhető néhány funkció. Billentyűzet simogatásával lapozni nagyon klassz De egy ilyen egyszköz inkább jobb, mint egy tepsi vagy phablet, mág a szélesség miatt is.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz Cyberpunk #336 üzenetére
Ez is egyéntől függ. Nekem a Z10/30 nehézkesebben kezelhetőbb, mint a Passport. Szélesebb jobb
Pinmiklos: hát ezt mondogatom én is, hogy ott a böngésző. Még a csd wap időkből származom, ahol ugye ott kellett mindent, aztán maradtam is a böngészőben az újabb technikákkal.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
istnag
addikt
válasz Cyberpunk #344 üzenetére
Elmondom mit látok (android):
1. Youtube: elnindítom a klienst, egy csomó lehetőség (gesztusvezérlés,televízió csatlakoztatás stb)
2. Netbank (otp): elindítom a klienst, egyszerűsített belépéssel sms nélkül !!! belépek, minden moblira van optimalizálva, még egy bankszámlaszámot is könnyebben beírok. Na már most netbankolj, asztali nézetben mobilról
3. Térkép: Elindítom a térképet, egy mozdulat a keresés, az utcakép, a navigáció minden
4. Facebook: Van kliens, jön értesítés, üzenet, ha böngészőből lépegetsz be akkor is van, csak akkor amikor belépsz
....
....
....
Szóval értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja. -
istnag
addikt
válasz Cyberpunk #361 üzenetére
1. Hol állítottam én, hogy nem lehet megoldani böngésző alól? (Mondjuk youtube videót küldj ki TV re böngésző alól, de ez nem mindennapi , így hagyjuk is)
2. Láttad mire küldtem a facepalmot?Én azt állítom, hogy hülyeség, az, hogy nincs szükség appokra. Könnyebb, gyorsabb vele az adott folyamat.
(#363) Cyberpunk
Esküszöm tökön szúrom magam.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #413 üzenetére
Bátyámnak a samsung 3 lite-on van flip tok és telefonál vele... Jah, és 7 colos... Szóval ez nem igaz ilyen formában... sőt, pesten, tegnap... nem is egy ember telefonált flip tokkal...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
turbulencia8
őstag
válasz Cyberpunk #10670 üzenetére
A K1 sem rossz, ez a hardver is boven meghajtja a csonka full HD-t. Kollegamnak most ment tonkre egy szifon SE-je, pont a gari lejarta utan. Rabeszeltem a K1-re, es nagyon elegedett a teloval es a teljesitmennyel is. A 660-as proci elvileg 40%-kal erosebb vas, es szerencsere az is kimeli az akkut. Szerintem a kivalo uzemido legalabb olyan haszos, mint a proci.
-
turbulencia8
őstag
válasz Cyberpunk #10678 üzenetére
Ha a hardverapron korbenezel, akkor a K1 atlag 100 eFt. Kollegamnak mindossze egy hetes, telot vettunk 105 eFt-ert. Sokaknak nagyon tetszik a K1 egyedisege, viszont nem tudjak megszokni a telot, es eladjak egesz jo aron. Ennyit (szerintem) mar boven meger - meg droidos mezonyben is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- World of Tanks - MMO
- E-book olvasók
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?