- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
#42098752 #10489 üzenetére
En masfel evig hasznaltam Lumia 950-et, aprilis ota iszonyat bugos frissitesek jottek ki, egyre gazabb volt a dolog, amikor bejelentettek hogy vege a supportnak. (Masnap vettem egy K1-et). A 950-et elajandekoztam, de nem hasznalja az illeto, meg a Skype is fejjel lefele mukodik videohivasnal rajta. Kesobb leselejteztunk egy Lumia650-et is, de az itthon nem kellett semelyik ismerosnek sem, igy Karpataljan ajandekoztuk el. A WP-s dolgot szerintem gondold at alaposan!
-
válasz
#42098752 #10082 üzenetére
Az a helyzet, hogy néha a wipe nagyon le tud lassulni. Sokszor úgy tűnik, hogy totál meg is állt. A tapasztalatom szerint akkor, ha sok adat van a telefonon, és/vagy titkosítva van a telefon tárhelye. Sajnos ki kell várni, nem szabad közben kikapcsolni, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy totál lefagyott az egész.
-
válasz
#42098752 #10062 üzenetére
Amikor 90%-nál megállt, csináltál valamit? Kikapcsolás, vagy valami ilyesmi? Sajnos néha sokáig kell várni, és tényleg úgy tűnik, hogy megakadt.
Előre azért ne írd le a dolgot. Adni kell neki egy esélyt, hátha meg lehet javítani, látod hogy többen is tudnak segíteni személyesen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest