Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat1987
tag
Köszi srácok a segítséget! Átírtam internet-re, már van mobilnet. És most már megnyugodtam afelől is, hogy nem T-függő a telóm. Sajna azóta nem nagyon volt időm foglalkozni a telóval, igazából még teljesen használatba sem vettem, csak a BB ID-t csináltam meg. A kapcsolataimat hogy tudom legegyszerűbben átmenteni BB10-re? A névjegyzék szinkronizálva van a google fiókommal. Androidról Lumia-ra nagyon egyszerű volt anno, de itt hirtelen nem tudom hogy csináljam majd legegyszerűbben.
-
-igu-
addikt
Ha onnan nézzük, akkor nem a megfelelő kifejezést használtam, ha viszont csak ezt látod, nem ugyanarról a problémáról beszélünk (a konkurencia egyébként akkor is helytálló kifejezés, ha a verseny nem kiegyenlített).
De! Mint topikgazda, ne ajánlgassa más gyártó termékeit, mert visszás ez a viselkedés. Legalább annyi gerinc legyen benne, hogy a Priv-et ajánlja.A whatsapp dologgal kapcsolatban: sok ember nem gondolkodik 9-10 hónapot előre, amikor telefont vesz, lehet, hogy addigra 2* is készüléket cserél a srác.
Ráadásul: lehet azt a 9 hónapot eltölteni egy luxuskurvával, mielőtt elveszi az ember a falu legrondább lányát, ahelyett hogy már most igába hajtaná a fejét, csak hogy legyen egy luk, ahova bedugja...
Szerk: az mennyire objektív, hogy dobd el a BlackBerry-t, vegyél helyett iPhone-t?
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
szilos
csendes tag
Lehetne igazad is, de Lugosi mester folyamatosan szifonra térít,mintha minden eladott példány után jönne valami jutalék. Előttem írták, hogy a Passport lebomlik addigra, mire maga a rendszer használhatatlan lesz. Aki pedig a natív whatsapp támogatás miatt vesz telefont, az meg amúgy sem a BlackBerry celközönsége. Ez egy munka eszköz. A cég vezérét idézve : "It's not a toy,it's a tool...
-
Ceftriaxone
aktív tag
Abszolút egyetértek Veled, hogy legyen béke itt a fórumon, annyiban kiegészítést tennék hozzá, hogy ne nagyon frissítsen...én nem tettem meg, és jól elvagyok a működő telefonommal.
Úgyhogy : béke, pax, eiréné, paix, pace, szalam, sálom, mir, peace, stb stb
[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Nem tudom, sajnos nem értek hozzá...de nem zárom ki, ők valami más úton szerződtek a fizetős alkalmazásukkal. De lehet hogy ők is meg vannak most lőve . (??!)
(Viszont mivel a saját részemről , ha az egész Facebook meg is szűnne ma délután , Zuckerberg pedig inkább lacikonyhát nyitna, azt is csak hónapos késéssel venném észre, így ha lehet, inkább nem folytatnám személy szerint ezt a diszkussziót. )"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
félisten
Ezt elmondtam neki, nem is tudta mi az tehát ez a rész kilőve. Most a BB ID-t szeretné törölni a köztudatból. Azért sokáig nem tartott a passport nála, 1-2 hét se. Én most droid alatt küzdök az awake jelenséggel, merül mint állat és remélem nem a futó BBM miatt ami ha nem fut nem jön meg az üzi...
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Ez nem lehet, tudjátok mennyibe került, egy ilyen baki sorozat után nem lehet kuka!!! Az igazság az, hogy már semmit, ismétlem semmit nem fogad el, enyémet sem, mert a lopásvédelem be van kapcsolva jelzővel.
Nekem több jelszóm, emlékeztetőm nincs, korábbi tulaj törölte magát. mit írjunk be neki?Én csak azt tudom hol lett elrontva a költözés. Nem felejtem el a cikket erről berryblogon volt talán. Én így jártam el, az utánam lévő ember nem, a harmadik meg szpik. Nem kéne, mert nem kéne, de zavar a dolog.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tomcat1987
tag
Köszönöm mindenkinek, aki foglalkozott a problémámmal, tegnap megoldódott...
A Telekomos ügyfelesek nem állnak a helyzet magaslatán finoman fogalmazva sem. A lényeg, hogy pár napja elméletileg (nagy nehezen!!!) beállították nekem a 3 Gb-os blackberry netet. Elméletileg, ugyanis a nem létező 4G miatt felhívtam a Blackberry hibabejelentő telefonszámot, és ott is (nagy nehezen!!!) kiderült, hogy nekem a minap valami 1 Gb-os Blackberry e-mail akármit állítottak be, nem pedig azt, amit kértem. A kiscsaj remélhetőleg javította a tévedést, van már 4G-m. Egyebkent azt meg tudom nézni valahol a fiókomban, hogy nekem akkor pontosan mi van beállítva? Vagy ezt csak ők látják?
Egyébként Passportom van, és itt Szolnok környkén jó a 4G lefedettség. -
Mo Bill
aktív tag
Hú!
Köszönöm szépen, még jó, hogy nem ugrottam bele semmi butaságba!Akkor csak a Priv jöhet szóba esetleg!
Még gondolkodom rajta!Őszinte leszek, nekem mindig is tetszettek a Blackberry telók, sajnálom, hogy vége a márkának!
Vagy tévedek, jó lenne!
Pl megvehetné valaki mint pl az Alcatelt!Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
lugosi
MODERÁTOR
Az a fura, hogy x idővel korábban még működött a paypalos vásárlás ugyanezen a telefonon. Sőt, megmondom őszintén egy kicsit értetlenkedtem is mikor olvastam a topikban, hogy másoknál volt ilyen hiba. Tudod, mint a reklámban, hogy ilyesmi mindig "másokkal" történik, velem nem. Asztali böngészőben belépve a worldbe meg azt mondja, hogy a készüléken vegyem meg.
bwoay: igen egyetértek veled, valami miatt mindig újra visszateszem a kártyát a PP-be. Most 2 napig a 1520-ban volt, de egyszerűen undorodok a wp-től. Van rá offline navim, van rá jó minőségű zenelejátszóm, van natív instagram, waze, meg pár olyan progi ami nekem fontos és használom őket és BB-n persze nuku, de annyira irritál maga a rendszer, hogy képtelen vagyok 2 napnál tovább használni. Pedig lehet, hogy kénytelen leszek.
[...]
És új hibaüzenet! "A fizetési szolgáltatáshoz való csatlakozás sikertelen. Próbálja újra később. (C60ti"
Legalább nem unalmas.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
-
golya32
senior tag
Nem értek veled egyet,én most 3 telót próbáltam ki leaf, q10 és ez.
Erre lehet legjobban az android felületet és a programokat felrakni.
Viber, face, massengerlite sygic megy, néhány játék is.
Sőt az email a legjobb, azért vettem meg!
Más téma 40 et nem ér inkább olyan 20e körüli áron lenne jó.[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
lugosi
MODERÁTOR
"idáig minden "zászlóshajó"-nak indult modelljüket az út szélén hagyták frissítés szempontjából (Priv, DTEK 60)"
Csináltak már ilyet korábban is a régebbi os-eken, amikor komplett platformváltás jött és el lett felejtve minden. Röhögök, hogy ezt hányszor lehet a vásárlókkal megcsinálni, mondjuk szerintem akárhányszor ahogy elnézem, csak most már szignifikánsan kevesebb vásárlóval. Oda is jutottak, ahova érdemlik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest