Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz zolee0307 #8538 üzenetére
Passport remek, mindent át tudsz vinni.
Amire eddig használtad, azt tudja, de gyorsabban.
Kb olyan lesz, mintha a regi suzuki swiftből egy átpattannál egy Opel Omega Steimetz-be.
Keparány: az 1:1 nem népszerű tartalom fogyasztásra, videóra - a passportot sosem használó köznép szerint.
Érdekes, én sem sírok, ha ezen nézek filmet.
Ellenben minden eddigi dolgot lealáz az, ahogy lehet rajta dokumentumot kezelni!
Ennél jobban olvasható kijelző nem nagyon van, amin ilyen nyugodtan, kényelmesen, felesleges szemrángás nélkül lehetne olvasni, írni![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz zolee0307 #8541 üzenetére
Nem tudom. Nekem másfél éve megvan, nem akar meghalni.
Mellesleg... Lumia. Most vesztette el a több száz ismerősét a kapcsolatokból. Meg is halt gyorsan a lumia.
Tehát a jelenlegi windows verzió nem biztonságos.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ijk
nagyúr
válasz zolee0307 #8540 üzenetére
Ne vegyél Passportot. Ha megszokod a széles 1:1-es kijelzőt böngészéshez, olvasáshoz, akkor utána nem fogsz tudni visszaszokni a hagyományos képarányhoz, mindegyik egy csíknak fog tűnni.
A fizikai billentyűzetnek is megvan az a hátránya hogy érintőssel ellentétben szinte alig gépelsz félre. Így ha visszamész egyszer érintősre félregépelt üzeneteket fogsz küldeni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
depence
tag
válasz zolee0307 #9642 üzenetére
Köszi a választ.
Értem. Here maps ot próbáltad?
Viszont mi van akkor, ha én felteszek egy régebbi Vibert pl és a "túloldalon" az illetőnek egy újabb verzió van, sőt, biztos. Nem okozhat kommunikációs problémát? Érted mire gondolok...nem passzolnak egymáshoz.[ Szerkesztve ]
HP Envy curved 34 AIO, Samsung Galaxy Z fold 3, Panasonic FZ2000, Nikon D3300
-
depence
tag
válasz zolee0307 #9646 üzenetére
Átérzem amit írtál a rendszerekről. Nekem iPhone 5s van, de nem vagyok elfogult. De az tény és való, legalábbis ez a személyes tapasztalatom, h az iOS áll mint a "szög" és androidnál jobb, sokkal.
Most néztem az applikációkat, én amúgy nem használok sokat, mert böngészőből szeretek sok mindent csinálni, Facebook klienst megutáltam androidon mert olyan szinte szívta a memóriát, hogy a telefon szinte használhatatlanná vált.
Lényeg a lényeg, BB appworld oldal nem működik mert karbantartás alatt áll, írják. Megakartam keresni a Navfree-t.[ Szerkesztve ]
HP Envy curved 34 AIO, Samsung Galaxy Z fold 3, Panasonic FZ2000, Nikon D3300
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zolee0307 #9698 üzenetére
Ennyi? Hát ettől még a navfree nem lesz online navi. Tekintettel arra, hogy offline térképeket használ.
Azért gyanús a dolog, mert mikor nem tudtam letölteni hozzá térképet a szerver hibája miatt, akkor nem mutatott semmilyen térképet (mobilnet is volt, wifi is volt, mindennel próbáltam), tehát akárhogy is akartam, nem működött online naviként, csak és kizárólag offline.
És egyesével végignézve az összes menüpontot, sehol sem találok benne olyat, hogy online szedné a térképeket. -
eventus
veterán
válasz zolee0307 #10286 üzenetére
Igen, nekem is letoltott. De ez igy nagyon bizonytalan. Egyszer ez sem fog mukodni. Mireo anno 40 dollar volt es megvettem, hamar kifingott. De a gyartoja csinalta a Geniust, amihez a Mireo licensz nem volt jo es a Mireot nem is frissitettek. Lehet helyette droid barmi, a runtime allapota nem biztato. Oreg vagyok a kalandokhoz
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zolee0307 #10470 üzenetére
Nálam megy gond nélkül. Igaz 99%-ban mobilnézetben használom telefonon, asztali nézetben egyébként tényleg lassabb, de nem használhatatlan. Azt mondanám, hogy érezhetően lassabb, de nekem inkább az oldal elrendezése és a betűméret az, ami gondot okoz ha mobilon asztali nézetet használok, nekem sokkal olvashatóbb mobilon a mobilnézet.
-
THONIK
tag
válasz zolee0307 #10808 üzenetére
Nekem tegnap ugyan így volt... újra beraktam, működött... ma reggel meg megint nem.
Volt már ilyen egy pár hónapja, bízom benne nem maradandó ...
Ha maradandó létezik átirányítás más mail fiókra? Mert akkor csinálok egy g-mailt ami tökéletesen működik most is, és ráirányítom a maileket, majd azt szinkronizálom a hub-ba.Nézem a megoldásokat, de nem találok semmit...
BlackBerry® Mobile by RIM
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zolee0307 #10861 üzenetére
Sailfish? Ez egy ilyen szándékos vonzódás nálad a szabad szemmel nem látható elterjedtségű oprendszerekhez? Válts inkább androidra vagy szifonra. Egész más világ, hogy mindenhez van támogatás, app, szolgáltatás, és úgy általában működnek a dolgok, nem hegesztgeted a rendszert meg tákolod, hogy működjön, hanem működik mert ez a gyártó dolga és nem a tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
pelyib
tag
válasz zolee0307 #10884 üzenetére
Nekem egyre csabitobb a digitalis detoxra.
Bongeszni lehet meg valamennyire, az a par hiroldal amit nezek mukodik. https lesz a gond. Podcast szinten megy.
2 ev Android utan egyre kevesbe akarom elsodleges telefonnak.1-2 honapja Passport es a Z10 is be van kapcsolva folyamatosan, elobbin 100x kenyelmesebb a levelezes nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kupon kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest