- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zol2
tag
válasz
csemete5 #6484 üzenetére
Én fél órán keresztül nyomogattam a "Mentés" gombot, mire egyszer elfogadta, beállította alapértelmezettnek és jött is a PayPal-tól a levél, hogy "You've signed up for preapproved payments plan with BlackBerry Commerce". Mondjuk azóta még nem vásároltam vele, tehát nem tudom, hogy rendben működik-e. Ez most szerintem kivételesen nem a BB hibája, mert gyanúsan az időtájt fosta össze magát, amikor új külsőt kapott a PayPal (mellesleg alig találok benne valamit is, meg szerintem ronda is lett legalább, ha már nem átlátható). Ja, nekem Z10-em van, de ez ügyben irreleváns.
-
válasz
csemete5 #6481 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lehetne sajnos.
De még mielőtt új ID-ben gondolkoznál, szerintem egy fontos lépés / lehetőség kimaradt, írni az ügyfélszolgálatnak, vagy support fórum. Hajlamosak vagyunk rá hogy mindent önállóan oldjunk meg, de szerintem ezt még érdemes lenne megpróbálni.
Sasa: ez amúgy jó ötletnek tűnik, hogy mit csinál akkor, ha sima hitelkártyát állítasz be.
-
válasz
csemete5 #6478 üzenetére
Fogalmam sincs mi lehet a CC. Bár egyelőre egy kicsit kétkedve fogadom ennek a srácnak az írását, ezt őszintén nem tartom valószínűnek.
Sajnos IE alól nem tudom megnézni, mert ma itthon vagyok és csak mac van kéznél, szóval safari, chrome, esetleg firefox. Safari alól eddig hibátlanul működött az oldal mondjuk.
-
válasz
csemete5 #6475 üzenetére
Sajnos ugyanez van nálam is ha belépek. Ezen kívül 10 esetből 7x "unknown error (EC.)" üzenet érkezik, ha az account settingsre megyek. Ha bejön, nem lehet semmit sem állítani, max a jelszót. Meg az email címet. Ha itt azt választom, hogy "Kész", akkor visszadob az app world főoldalára, ahol ki vagyok jelentkezve, és egy hibaüzenet fogad. Újra bejelentkezni nem tudok, mindig kidob. Ha ilyenkor bezárom a böngészőt, és újra behozom az oldalt, akkor beenged, de mostanra már annyira felhúztam magam ezen, hogy egyelőre nem próbálgatom tovább.
Viszont a fizetési mód hozzáadása szerintem a webes felületről eltűnt.
-
válasz
csemete5 #6387 üzenetére
Heló!
Elvileg ebben van leírva a megoldás a paypalos problémára: [link]Azt írja a support, töröld a fizetési módot, és add hozzá újra.
Hozzáteszem fórumokon azt olvastam, hogy másnál az működött, hogy a PC-n belépett a BB worldbe, és ott adta hozzá a paypal-t, míg mások azt írták hogy ez a módszer nem működött.
Hito:
Jelenleg csak tippelni lehet, de nem tudok semmi biztató dolgot arra nézve, hogy lenne új OS10-es telefon. A rendszert még fejlesztik / javítják, egy ideig biztosan, utána pedig kérdőjel. -
sasa134
addikt
válasz
csemete5 #6387 üzenetére
Grat a cucchoz!
A Paypalra már válaszoltak előttem, azt amúgy is passzolomDe a kijelző feloldás: van egy Q10-em a (sima) PP mellett, valóban, a PP esetén picit határozottabb mozdulat kell, nekem nincs rajta semmilyen fólia, szóval nemhiszem, hogy az kavar be, ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged