- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Ilidzser #1745 üzenetére
Milyen üdítő kívétel voltam én?
Egyébként rosszat írtam, Blackberry szervizt akartam írni. Sajnos az is Pesten van, a Visegrádi utcában. Rendesek, kedvesek, van Passportjuk. Leglábbis amikor én voltam másfél hete, akkor volt.
Teljesen logikus amit írtam. A GSM boltoknak nem éri meg ezt a polcon tartani, mert baromira nem keresett készülék és csak zuhanna az ára náluk, amíg nagy nehezen eladják. Ezért nem látsz szinte sehol és ezért sincs egy GSM bolt sem, ahol ne lenne iPhone.
-
hito
nagyúr
válasz
Ilidzser #1720 üzenetére
Ennek mi köze a BB üzletpolitikájának?
Nem a tulaj rendeli be a készülékeket? És természetesen olyat fog berendelni saját zsebre, amit el is visznek pikpak. A Passport nem ilyen. Berendelné 150-ért, kitenné 170-ért, majd a kutyának nem kéne még 3hónap múlva sem, amikor már mindenki 120-ért adja. Raktárra csak népszerű, könyen eladható, trendi-divatos kacatokat vesznek meg. Nem hülyék azok, hogy 50%-ot essen az ára, mire valaki elviszi. Menj a berryboltba, ott meg tudod nézni, ők erre vannak szakosodva. De egy éjjelnappalbudapesttrendivagyok westen GSM bolttól ne várd el, hogy ott sorakozzanak a vitrinbe a Passport-ok. Ez egy "réteg-készülék".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Opel topik
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Eredeti játékok OFF topik
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest