Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
Az előfizetéses árát, és a felszereltséget. Kártyafüggetlenül egyértelmű szerintem az e72 fölénye, előfizetésesen viszont a blackberry szerintem jobb választás, jelenleg az e71 25 ezerrel több, és a nokia e szériára nem jellemző, hogy sokkal olcsóbb lenne előfizetésesen, szóval az e72 is hasonló árban lesz.
-
RM1
aktív tag
Szia! Ez és az E72 nem egy kategória, E71-ről tudok többet, már az is többet tud, mint ez a blackberry, igaz előfizetésesen majdnem kétszer annyiért.
A Blackberry anyaghasználatával nincs gond, az összeszerelés minősége sem gagyi (made in hungary) és a szoftver is nagyon rendben van, mikor először rádugtam a gépemre feltelepített szoftver azonnal megkérdezte akarom-e frissíteni az oprendszer programjait, ez úgy gondolom elég pozitív. Persze videofonálásra nem alkalmas, és fényképezésben sem, de ha valakinek azért kell telefon az szerintem nem ilyesmi készüléket választ.
Ha bemész egy T-pontba (minden nagyobb városban van), akkor ott kérésre megmutatják neked, én is megkértem, hogy mutassák meg ezt, és még 1-2 másik készüléket, végül a bb mellett döntöttem. Azt gondoltam a teljes billentyűzet miatt nagyon nagy lesz, de magasságra talán még kisebb is mint sok hagyományos kialakítású készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest