- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
Az előfizetéses árát, és a felszereltséget. Kártyafüggetlenül egyértelmű szerintem az e72 fölénye, előfizetésesen viszont a blackberry szerintem jobb választás, jelenleg az e71 25 ezerrel több, és a nokia e szériára nem jellemző, hogy sokkal olcsóbb lenne előfizetésesen, szóval az e72 is hasonló árban lesz.
-
RM1
aktív tag
Szia! Ez és az E72 nem egy kategória, E71-ről tudok többet, már az is többet tud, mint ez a blackberry, igaz előfizetésesen majdnem kétszer annyiért.
A Blackberry anyaghasználatával nincs gond, az összeszerelés minősége sem gagyi (made in hungary) és a szoftver is nagyon rendben van, mikor először rádugtam a gépemre feltelepített szoftver azonnal megkérdezte akarom-e frissíteni az oprendszer programjait, ez úgy gondolom elég pozitív. Persze videofonálásra nem alkalmas, és fényképezésben sem, de ha valakinek azért kell telefon az szerintem nem ilyesmi készüléket választ.
Ha bemész egy T-pontba (minden nagyobb városban van), akkor ott kérésre megmutatják neked, én is megkértem, hogy mutassák meg ezt, és még 1-2 másik készüléket, végül a bb mellett döntöttem. Azt gondoltam a teljes billentyűzet miatt nagyon nagy lesz, de magasságra talán még kisebb is mint sok hagyományos kialakítású készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged