- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axyka
csendes tag
Nos igen igazad volt...Még egy olyan kérdésem lenne hogy a t-mobile.hu-n a bejelentkezés hogy megnézem az egyenlegem az díjtalan??? Illetve ez a +200ft havonta megjelenik az egyenleglekérdezésnél vagy X +200ft az összeg amit fizetnem kell??? Ez azért lenne nekem fontos mert mivel tanulok és még nincs keresetem így igen csak vigyáznom kell hogy mennyit költök!
-
Axyka
csendes tag
Sziasztok!
Életemben először most vettem BlackBerry-t, pontosabban egy 8520-ast. Minden nagyon szép és jó. De valahogy arra nem tudok rájönni hogy hogyan tegyem láthatóvá a hívószámokat...Ugyanis akár engem hívnak akár én hívok a hívószám rejtett. Kérek valakit segítsen mert elég rossz hgy sose tudom éppen ki hív
Illetve, t-mobile-os előfizus vagyok. Hogyan tudom lekérdezni az épp aktuális számlám???? Nem szeretném túllépni a 1850es lebeszélhetőséget ezért lenne nagyon fontos!
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest