- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedii
aktív tag
a pannon most 40pénzért árulja gondolom 2 éves hűséggel.. szerintem egyáltalán nem rossz ár, hozzá a szolgáltatás, mármint a BIS 2070pénz/hónap, most nagyon nem tom belevágjak-e a BB-re
de birizgál rendesen...
- az a frányaság, h a mobil szélessáv e készülékbe eléggé lófütty, nem tom mint vacakolnak a 3g vel annyit, ha már üzleti szegmens fele tolják az imázst, akkor lehetne már alap e dolog.gyors kérdés: a telefon képes mindenféle trükkök nélkül, arra ,h a kijelzőn szépen ott virítsanak a napi teendők, naptári bejegyzések, nem fogadott hívások ,mint az a mezei symbián esetén, pl az E50-es nokián), mert ezt nagyon szerettem, és nem mondanék le erről a funkcióról.
Amúgyis két telefon között örlődök az E72 nokia és valamely BB, mondjuk 8520-as.kellemes ÚjEsztendőt majd mindenkinek
-
zedii
aktív tag
Két teló között hezitálok E72 és ez. Valamiért úgy gondolom,hogy váltanom kéne a symbiánról, túl régóta nyüstölöm túl régóta idegesítenek dolgai, de persze, még a régebbi lassabb procival megrakodt E50esem van, és az E72 már egy taljesen más kategóriájú sebességű teló lenne.. a BB megmár igen régóta foglalkoztat. Viszont. A BB plusz előfizetéssel venném, ami a havi büdzsét megfejelné fix +kétezernyi pénzzel, emellett még negatív az Edge, és ,hogy anyaghasználatban, a műanyag kissé puritán a nokiához képest, plusz még életembennem használtam BB-t, plusz zavar ,h sehol nem tom megnézni megfogni, mennyire kényelmes, mennyire zavaró az anyaghasználat stb.
az ,h teendőimet kiirja az aktív képernyőre itt is csak beállítás kérdése remélhetőleg, ez a symbiánnál tök jó volt..
szóval nem tudom, E72 vs 8520
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest