- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
válasz
chinymie #516 üzenetére
fagyást azért nem említi senki, mert egyáltalán nem hajlamos rá. nekem amióta megvan azóta is csak 1-2x fagyott be, de akkor is valami félreírt alkalmazás miatt, nem a bb gyengesége miatt.
szoftverfrissítése meg szerintem elég egyszerű, gyors, csak úgy kell csinálni, ahogy le van írva és minden rendben megy.
tapasztalatom szerint az aksija annyira nem top, bár lehet azért érzem így, mert amióta megvan, nemvolt nap hogy ne nyomkodjam min. félórát.
remélem tudtam segíteni
(ui.: a bis előfizetéshez annyit hozzátennék, hogy persze egyszerűbb ha van, és sokkal praktikusabb app.okat használhatsz rajta, de a nagyrésze (msn/facebook/email) kikerülhető bis nélküli alkalmazásokkal, vagy pl. facebook esetén böngészővel.) -
válasz
chinymie #514 üzenetére
szerintem a Blackberry sokkal jobb..
Nekem 9700 van, de elötte 8520 volt, a cégesem egy 6300-as Nokia. Sógorom Nokia-t nüstöl, de semmi pénzért nem cserélném el a Blekit nokiára.
A nokia 1000 éve ezt a buzi menürendszert használja..UNALOM!
A Blekiben az a jó ha van BIS regisztrációd..és szépen esnek be az email-ek, és millió állítási lehetőség testre szabhatóság , témák ,...stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest