Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
Szia! Ez és az E72 nem egy kategória, E71-ről tudok többet, már az is többet tud, mint ez a blackberry, igaz előfizetésesen majdnem kétszer annyiért.
A Blackberry anyaghasználatával nincs gond, az összeszerelés minősége sem gagyi (made in hungary) és a szoftver is nagyon rendben van, mikor először rádugtam a gépemre feltelepített szoftver azonnal megkérdezte akarom-e frissíteni az oprendszer programjait, ez úgy gondolom elég pozitív. Persze videofonálásra nem alkalmas, és fényképezésben sem, de ha valakinek azért kell telefon az szerintem nem ilyesmi készüléket választ.
Ha bemész egy T-pontba (minden nagyobb városban van), akkor ott kérésre megmutatják neked, én is megkértem, hogy mutassák meg ezt, és még 1-2 másik készüléket, végül a bb mellett döntöttem. Azt gondoltam a teljes billentyűzet miatt nagyon nagy lesz, de magasságra talán még kisebb is mint sok hagyományos kialakítású készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest