- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeppike
csendes tag
válasz
#16820480 #165 üzenetére
Azért itt vitatkoznék...
hasonló kategória ugye az e71, e63, talán ha a qwerty-t nézed talán a corby txt, de ez itt nem komoly, szóval a maradék kettő ami szóbajön egy huszassal drágább, én sokat filóztam rajta, hogy mi legyen, végső soron a BIS lehetőséggel együtt maradt a bb...
-
k_
csendes tag
válasz
#16820480 #138 üzenetére
"de ebben nincs általában egy deka adatforgalom sem még, tehát önmagukban semmire nem tudod használni őket, csak mobilnetel együtt"
ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
Szinten mindenhol van benne adatforgalom és éppen annyi amennyit normális használat mellett félig sem használ el az ember. -
roy_b
csendes tag
-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
válasz
#16820480 #29 üzenetére
Nekem a Boldon nem olyan volt (inkább berakok egy képet
)
Amúgy eszembe jutott miért váltam meg tőle igazán. A trackball nem jött be,könnyen koszolódott a párát nedvességet abszolút nem bírta. (arcszesszel takarítottam) Azért lenne jó ez az optikai panel.
Most jutott eszembe ,hogy a múltkor egy kis vita vagy mi volt a hd2 topikban a "karcálló" plexikről. A boldon nekem egy hajszálkarc se volt közel négy és fél hónap után sem. Tokban csak a kocsiban tartottam,mindig zsebben volt,erre itt van most az E75 telis tele hajszálkarccal. Pedig egy vékony plexi védte a kijelzőt,ha megnyomtam kicsit már folyt a folyadék vagy (mi?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest