- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
A 802.11-nek több változata van: b,g,n. Ezek közül a 8520 nem tudom ismeri-e mindet. Mondjuk a routernek illene ismernie. Próbáld ki egy másik routerrel.
Az is lehet, ha tiltogattad a szolgáltatásokat, véletlenül letiltottál valami olyasmit, ami nélkül nem mehet. Én csak annyit állítottam be vásárláskor, hogy a wifit részesítse előnyben, és onnantól nem is volt semmi probléma. -
Dyno
veterán
ja ugyan ilyenem van.
nekem még nem sikerült kifagyasztanom.
Másik meg semi nicns ráelőfizetve, web n walk nekem meg nem indul el csak ugy.
Wifi meg tökéletes, nekem még a wierával is sikerül, csak ott külön bekell jelentkezni és új honlapon megnyitni azt amit megakarsz nézni.Nálam a web n walkot is wifin keresztül akarja.
-
fixedgear
tag
dede nekemis b@szakodott, de egy hét alatt kiismertem
és most egész jól megy csak a wiera alapú hotspotoknál szarakszik.
dominós vagyok és web n walk is működik úgy h nincs bekapcsolva semmi ilyen szolgáltatás és
kb 100ftot vesz le ,igaz h csak facebook, meg levelezés aminek kevés adatforgalom kell de elenyésző összeg ezért.szóval kilehet ismerni ezt a telót.
NA de az AppWorldre mondjon már valaki valami okosat,meg alternatív megoldást.
Meg témákat honnan tudok leszedni? nem ien cannabisos, meg ufósat ,csak vmi szolidat. -
RM1
aktív tag
Többen azt írták, hogy nem tud x,y alkalmazáshoz.
Amik viszont böngészőn keresztül ugyanúgy elérhetők, wifivel is. Nem utolsó sorban, ezt az árkategóriát nézve (előfizetésesen) a wifi teljesítménye sokkal jobb, mint a konkurenciáé. Úgymond minőségi. Ne felejtsük el, hogy az olcsóbb telefonokban, ha van is wifi, akkor az nem biztos, hogy jó is, sőt általában csak az a lényeg, hogy legyen benne valami.
Ahogy a memóriakártyánál is. Ehhez a telefonhoz olyan kártyát kaptam, amire 8-10 megával lehet írni. A legolcsóbb memóriakártyáknál ez 2-5 mega, és inkább azok elterjedtek. Pozitívum, hogy a gyártó még erre is figyelt. -
RM1
aktív tag
A BIS 2000 ft környékén van 30mb adatforgalommal, ami emailezéshez elég is. Ezt a díjat a havidíjon felül kell fizetni.
Emailt nézegetni viszont nem csak külön progival lehet, böngészőn keresztül is, ami pedig van a készülékben. Néhány mail szolgáltatónak van mobilra optimalizált verziója is, azt hiszem a gmailnek is. -
törölt tag
én azt mondom, hogy ha nem tudod mi az, akkor valószínűleg nem is lenne rá szükséged, és akkor ebből következően az egész blackberry koncepció értelmét veszti.
a BIS (blackberry internet service), illetve BES (blackberry enterprise service) két szolgáltatás, amire elő kell fizetni. olyan 1-2 ezer havonta, de ebben nincs általában egy deka adatforgalom sem még, tehát önmagukban semmire nem tudod használni őket, csak mobilnetel együtt. és a blackberry szoftverek nagy része (összes google és yahoo cucc például, de azt hiszem a live! szofterek is) úgy van megírva, hogy ha nincs aktiválva ez a szolgáltatás a telódon, akkor szóba sem áll az internettel, hiába van mondjuk aktív wifi kapcsolat, vagy akár aktív mobilnet kapcsolat is.magáról a rendszerről amúgy volt itt a mobilarénán egy jó kimerítő cikk, érdemes átböngészni, de én azt mondom, hogy ha nem konkrétan a céges környezet miatt vennél blackberry-t, hanem mert mondjuk szép, tetszik a qwerty, akkor több szopás van vele, mint amennyi örömöd lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest