Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
-
mgTerminator
veterán
Na mondtam én
Toth_Jani: Nem, nem lehet nyerészkedni, inkább spórolni. Van ugye a széf funkció, ami minden terhelés esetén felfelé kerekíti az összeget, pl csoki 250Ft, levon 300-at és az 50Ft-ot berakja a széfbe, ahonnan bármikor kiveheted, bármikor tehetsz hozzá. Ami mégjobb hogyha van párod, akkor ugyan abba a széfbe közösen gyűjthettek.
Plusz, én azt akarom még hogy minden hónapban utalok oda egy bizonyos összeget és addig nyújtózkodom és kész...Ez Magyarország, a spórolás országa! Legalább valamiben elsők vagyunk
-
dfilpo
csendes tag
Megtaláltam, ha esetleg másnál is előjön:
ki kellett kapcsolni a klónozott alkalmazásokat, azóta tökéletesen működik."knows issue, go to settings>Apps>Dual apps then click the gear in the top right and delete all dual app accounts. After this your phone will reboot and apps should't be crashing."
-
Tirith
tag
Ezek szerint akkor nem én voltam teljesen analfabéta a dologhoz, másnál is előfordultak ezek a hibák. Ez részben azért megnyugtat, részben viszont bosszantó, hogy miért adtak ki ennyire bugos romot...
Nekem gyanús, hogy az Android 11 miatt lehet valami gond. Még elég friss a dolog.
Úgy tudom, hogy downgrade-et csak tiszta telepítéssel lehet csinálni, ezért kellett minden adatot törölnöd.
-
bloggiold
tag
,,nem működik sajnos a CIB. De a többi alkalmazás nagy része is kidobál, vagy akár sem indul." - Akkor felejtős az Android 11 egyenlőre.
Teljes törlés nem kell android főverzió frissítéskor elvileg, de gyakorlatilag a későbbi problémák elkerűlése véget nem árt. Esetünkben az Android 11 azért felejtős, mert a legtöbb alkalmazás még nem kompatibilis az új androiddal.
Nekem a 12.1 XiaomiEU 20.7.9 van fent, ami majdnem teljesen hibamentes. Videózáskor a Vlog mód nem működik, ezen kívűl nincs más probléma vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest