- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tisztán telepítetted fel az A12-es xiaomi.eu ROM-ot és úgy tapasztalod ezeket Gmail- és Telekommal?
Én csak rá "upgrade"-eltem az A11-es xiaomi.eu rendszeremre és tudom persze, hogy főverziót tisztán illik telepíteni, amit meg is ejtek majd hamarosan az ünnepi napok tájékán.
-
snakebait
senior tag
Kü. Nálam sincs ott olyan menü pont, nem lehet választani, csak a miui féle van, mint eddig is. Gyári, mókolatlan, Global rom. Ja, és van YT-on a Miui Magyarország - nak egy videója amit a minap tett fel, és ott Zsolt ecseteli a 12.5 újdonságait, no azok közül is nálam sok minden nem úgy van🤔😳wtf?
-
Hozzátok képest elvetemült vagyok.
Éjszakára 0,5A-el töltöm, de nem is csak ez a lényeg, hanem ezt időzítem is, hogy kb ~80%-ig töltsön csak reggelre.
Erre van is kis tablázatom, amiből pl tudom, hogy ha 50%-on van a töltöttség, akkor 2 és fél órára időzítsem az okos konnektort.
Ez az adat mondjuk a jelenlegi az F2 Pro-mra vonatkozik, F1-et örököltettem családon belülre. -
kinder93
aktív tag
-
lócitrom
őstag
hát de ez a K30 Pro miatt van, valamint mert friss vas. és persze változatlanul az a tendencia, hogy funkciókat akkor sem kapunk, ha amúgy nem ütközik semmilyen szabályba sem. tudom nem sokakat zavar, de ezek a barmok színes LED-eket tesznek a telefonokba. már az luxus, hogy az legyen igazítható eseményhez. de hogy milyen színnel világítson, mikor felugrik a kamera, na az fontos. régen legalább haszna volt a hardvereknek meg nem voltunk ennyire lesz@rva.
-
gombasm
aktív tag
Ideiglenesen (?) lemondtam az eu-s MIUI -ról...
.
Sajnos a CIB alkalmazás tényleg nem indul el alatta - itt már ezt többen jelezték is - de ennek egyértelműen a MIUI és nem az Android verzió (11) az oka. Másik telefonon 11 alatt simán fut minden... .
Feltettem egy 10 -es alapú custom romot, elég gyakran frissül, minden szépen működik, jól fogyaszt és mintha a képernyő kalibráció is szebb lenne - legalábbis nekem jobban tetszik most a telefon képe. [link]Sajnos (vagy talán nem is sajnos, hanem szerencsére?) nem nagyon van még (MIUIn kívül) 11 alapú rom a Poco -ra, a meglévőekkel viszont elboldogul a hivatalos twrp, ami telepíthető is, nem kell a kínai verzióval mókolni.
-
plejik
addikt
Én a TWRP-nél amikor eltűnt a data, most azt csináltam, hogy reboot TWRP aztán wipe, utána format data és vissza jön a Data partíció, mondjuk ettől függetlenül otg-ről telepítek már csak.
De nálam ez a módszer 2x is működött, vissza raktam a global romot, mert nekem az xiaomi.eu romon nem jöttek meg az értesítések akármit állítottam és a global rom üzemidőben is sokkal jobb.
-
marcee
addikt
Nagyon köszi! Van egy céges telekom kártyám, olvastam a volte beállítás mizériát, gondoltam jó lenne, de nincs energiám megpróbálni sem, ha ennyire nehezen megy. Most elküldtem a +WIFIHANG-ot a 1414-re és másodperceken belül jött két válasz sms, hogy a vowifi-t és a volte-t is bekapcsolták, indítsam újra a telefont!
-
fujifilm1
senior tag
Örülök hogy neked is sikerült köszi a visszajelzést.
már írtam hogy a hosszú fáj neveket nem kell írogatni hanem TAB billentyüvel befejezi helyetted a Shell.
De de nyugodtan át lehet nevezni is az is jó megoldás.A (Wipe/format) data-t, külön írtam is, mármint hogy ezt elfelejtettem elsőre.
És már nem emlékszem de van külön data format és nemcsak data Wipe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged