- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem. Én különbséget sem tudok tenni egyik és másik között.
A settings menüben látok különbséget, de máshol alig, azt is főleg design-ban.
Biztos nem használom eléggé a mélyebb funkciókat.Azért ha tudsz mondani pár példát, örülnék.
Vagy bárki. Hátha rájövök olyan funkciókra, amikről nem is tudtam. :D -
GuruZone
őstag
FANTASZTIKUS lett a telefon ismét!
működnek az értesítések normálisan, a buborék is hibátlan bár szokni kell, a felugró billentyűzet nem takar, stb...
igen, kínai beta, de nem találkozol benne csirkelábakkal, max le nem fordított angol szöveggel.
ezt dobtam fel:
[xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_21.1.13_v12-11.zip] -
darvinya
titán
-
Sumptuous
senior tag
Én pont olyan banknál bankolok, ahol szerintem a következő 10 évben nem lesz nfc-s fizetés, szóval én örülök ennek. Ha már van revolut-om meg curve-öm, kihasználom.
A curve-be be van rakva az itthoni bankkártyám (is) így mindenféle plusz költség/tranzakció nélkül tudok a hazai bankkártyámmal fizetni úgy, hogy a telefont érintem oda. Olyan, mintha a bank alapból támogatná ezt.
Mondjuk neked annyival jobb, hogy az appban egyből látod az egyenleged, stb.. azt hiányolom.
Még ezt az appot szoktam használni: Stocard Hozzá van adva az összes hűségkártyám. Ha mondjuk a *Bolt*-ba megyek, elég csak megnyitni, és már csippantja is a pénztáros a hűségkártya kódot, másodjára is csak oda kell érinteni a telefont a terminához, és már ki is fizettem a cuccokat.. Szerintem kényelmes.
-
eszlenyek
tag
Erste saját appjával is tökéletesen működik az NFC-s fizetés.
Csak ezért biztos nem csináltatnék egyébként semmi ilyen extra kártyát.
Az értelme ott van, hogy annak az 1000 usernek, aki használ magyarországon wear os órát, azon is elérhető lesz a fizetés (extra kártyával). -
lócitrom
őstag
ha nincs jogutód, akkor nincs garancia. ha gyártói garancia lenne, akkor simán Lurdy. de így b@szhatjuk. k#rva magyar kisember meg b@szhatja.
itt halkan megjegyzem, hogy a Xiaomi magyarországi jelenléte lóf@szt sem ér. gyakorlatilag csak arra kapsz értelmes garanciát, amit itthon forgalmaz a Xiaomi. hiába csinál a drága exmobilarénás újxiaomisunk tucat tesztvideót, hogy milyen erős telefonjai vannak a gyártónak, ha itthon nem forgalmazzák a paletta kétharmadát. tiszta vicc. utolsó pillanatban amúgy rákérdeztem a Lurdynál, hogy oszpokof2lesze? persze nem lett és hogy amúgy várjam a Mi 10 akármit, mert jó lesz. ja, 40000 plusz, de semmi értelme... nagyon felcsesz ez a nagy terjeszkedés. a MIUI is egyre nagyobb csalódás, de még csak normális garancia sincs, pedig olyan fontosak vagyunk. ja, jó messze van a Lurdy, fontosak lehettünk.
-
Az a baj, az ilyen lila meg kék/zöld színű telókkal - azoknál a márkáknál, amit nem állítanak ki pl. a Media Markt-ban - hogy fene sem tudja, hogy a valóságban milyen az árnyalatuk.
Pont lilát akartam venni, de sehol nem tudtam megnézni élőben, és a netes fotók akkoriban nem voltak sokan, és ellentmondásos színűek voltak, így inkább a biztonságos szürkét választottam.
Ha megnézhettem volna valahol (és nem gáz az árnyalat), akkor tuti nem uncsiszürke lett volna. -
nortx55
csendes tag
Töltsd le a legutolsó mi home frissítést és abban benne van. Nekem benne van pedig stabil indiai rom alatt vagyok :) amúgy nekem nem tetszik én is néztem milyen pofás (régen is ilyen volt) aztán még sem tetszik a gyakorlatban. Tehát mi laucher apk utolsó alfa vagy béta keress rá.
-
TpS
őstag
-
Tirith
tag
Amennyiben a MiFlash-ben a "clean all and lock" volt bejelölve akkor igen. Osonte fórumtárs írta, hogy figyelj arra, hogy csak a "clean all" legyen alul kiválasztva. Nekem úgy rémlik, hogy valaki írta itt a fórumban, hogy a következő nyitási lehetőségre többet kellett várni, mint 168 óra.
-
osonte
őstag
Én így szoktam feltenni TWRP-ben a Xiaomi.eu romot és soha nem volt hibaüzenet:
Recovery:
Mount -> Jelölj be mindent, majd visszaléphetsz a főmenübe
Wipe -> Advanced Wipe -> Dalvik / ART Cache, Data, Internal Storage, Cache (mindet be kell pipálni) -> Swipe to Wipe (el kell húzni jobbra)
Wipe -> Format Data -> yes (kék pipa)
Reboot -> RecoveryÚjraindul Recovery módba:
Mount -> Jelölj be mindent, majd visszaléphetsz a főmenübe
Install rom... (ne legyen piros hibaüzenet) -> a végén rá szoktam menni a Wipe Cache és utána Reboot.Ebben a sorrendben próbáld meg a lépéseket, de Nálad lehet már annyira elment valami, hogy amit lócitrom fórumtárs ír MiFlash-ben fel kell tenni újra a gyári romot (én is jártam így). Én mindig global rommal kezdem a műveletet, vagyis a "QJKMIXM"-et javaslom. Figyelj arra, hogy a jobb alsó sarokban a "clean all"-t válaszd, mert ha a "clean all and lock"-ot választod, akkor visszazárja a bootloadert. Miután betöltött a rendszer és az USB hibakeresést bekapcsoltad, akkor mehet újra a TWRP felrakása és a fenti folyamat...
-
lócitrom
őstag
mivel még sajátomat nemigen tudom buzerálni, így csak feltételezéseim vannak. mintha TWRP nem tudna mit kezdeni a kódolással, de majd más lehet megerősíti, hogy ennek a fejlesztőnek a TWRP-je kezdetleges.
tiszta telepítés esetén fastboot szoftverek. hogy melyik fekszik jobban neked azt te tudod:
Global
https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QJKMIXM/lmi_global_images_V12.0.3.0.QJKMIXM_20200808.0000.00_10.0_global_e622045452.tgz
EEA
https://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QJKEUXM/lmi_eea_global_images_V12.0.2.0.QJKEUXM_20200730.0000.00_10.0_eea_7a4654b9f8.tgztelepítéshez meg leginkább MiFlash javasolt. az célszerszám. valamint egy leírás mintának, ha esetleg új a dolog.
-
lócitrom
őstag
még szép. felmásolod a szoftvert gépről pendrive-ra. telefont TWRP-vel elindítod, pendrive-ot csatlakoztatod. ha megvolt, csatold TWRP-n keresztül az OTG-t. utána Telepítés, gyökérkönyvtárban keresd az usb_otg könyvtárat. a többit ha jól sejtem tudni fogod. ugyanúgy kezeli, mintha memóriakártya lenne vagy a belső tárhely.
egyébként micro-SD foglalattal nem rendelkező telefonokhoz erősen javasolt OTG-kábelt venni. millió helyzet lehet, amikor jól jöhet.
-
Tirith
tag
Nem azért kell heti egyszer újraindítani a telefont, mert ennyire rossz lenne a rom, hanem mert aki EU dev romot használ annak jó eséllyel hetente jön a frissítés.
A Redmi-t pedig azért írja, mert az EU romoknak a kínai az alapja, nem a global. Kínában pedig Redmi K30 Pro néven fut a készülék.
-
-
-
TheProb
veterán
Azt hézem, hogy ez a sima K30-hoz való konfig. Viszont ezen kívül csak K30 Pro Zoom edition-höz való van. Nemtom melyik passzolhat jobban.
A "mozgás" feature nálad is inaktív? Nem lehet semmit bekapcsolni rajta.
Illetve szomorúan konstatáltam, hogy fix-en nem lehet bekapcsolni a LED-es, mint megvilágítást. Csak vakuzni tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged