- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Tisztítás előtt sem igazán töltött, de egy szívószálból kivágott kis műanyag csíkkal szoktam kipiszkálni mindent pont a sérülések elkerülése véget. Szóval szerintem nem sérült meg, de biztosat nem állíthatok. Megsérülhetett régebb is, bár nem tudok semmi ilyen opcióról. Mindig vigyáztam rá, hogy ne feszüljön semmilyen irányba.
-
megbízható
csendes tag
Hálás köszönet! Ez megfelelő irányba mozdított. Volt egy-két zökkenő a hibaüzenetekkel, de kigugliztam. Annyira egyszerűnek tűnt egy stabil EU rom felrakása! Nem tudom, hogy hol csúsztam el....
...Feltettem a TWRP-t (Lehet, hogy nem jót? De azt mutatta, hogy ehhez való)
...Wipe-oltam, amit kell, felmásoltam a romot, install....aztán hiba.
Jól eltántorodtam tőle, pedig valószínűleg valami bagatel lépés maradt ki.
Még egyszer köszönöm! -
-
snakebait
senior tag
Nem akarom én erővel törölni a pocot, csak ha ez fent van akkor nem engedi telepíteni az apk mirorról leszedett másik verzió számút. Viszont felraktam a novát, miuit... De egyiken sem jelennek meg az értesítések egyes ikonokon. Mert van amelyiken megjelenik, de akkor minden egyes launcheren megjelenik. Szóval nem hinném, hogy launcher gond. De nem jövök rá mi
-
snakebait
senior tag
Ha a linkedre kattintok eldob az árúházba, direkt a poco launcher - hez. De nálam simát dobja ki, eltávolítás és megnyitás gombokkal. Ha eltávolításra nyomok akkor az összes frissítését akarja eltávolítani, ha a megnyitásra akkor kezdőképernyőre ugrik. És nem ír nálam semmi olyat, hogy béta. Viszont ha megnézem a verzió számát az árúházinak az 2.7.4.8
Ami a mobilon van az meg 2.20.1.17
Viszont tegnap APK Mirror - on megtaláltam ezt a bizonyos beta pocot, de azt nem tudom telepíteni. Ez ami fent van pedig nem tudom leszedni.Nem tudom hogyan csináljam? Ezt kéne valahogy leszedni, hogy azt a béta apk. - t tudnám telepíteni
Nem értem -
szabochris
aktív tag
Nagy baj van....
A TWRP-ben rádugtm a gépre a telót, kiírta hogy mit szeretnék csinálni, kiválasztottam a fájlmásolást, próbáltam a belső memóriába másolni a ROM-ot, elvileg végig is ment, de a fastboot módban nem tudom kiválasztani az internal storage-t... mert nem látja....
Újra belépétem gépen a fájlkezelőbe, de 3 internal sotrage-t lát, amiken semmi sincs!!! Ahhhhh mit csináljak???Próbáltam a xiaomi tool-al egy unbrick-et csinálni, ott meg ezzel a hibával leáll!!
-
darvinya
titán
-
mizoli
addikt
mgTerminat
Pl. itt van róla egy kis olvasnivaló, mindjárt érthető lesz.
-
kano
nagyúr
Szerintem ezt hagyjuk is ennyiben. Aki akar fizessen kártyával, akinek egyszerűbb az NFC, használja azt.
Egyik sem túl bonyolult dolog.FNZ
Én nem ajánlanám ezt a műveletet még neked. Szerintem ne a saját leírásodat használd, keress egyet a Mi8 topicban vagy mondjuk a Mi9-ben.
A TWRP backupnak van értelme, mert nem a system partíciót kell menteni. Ezért írom, hogy inkább tájékozódj még egy kicsit mielőtt téglázod a telefonod. -
FNZ
őstag
ok, köszi
kérdés, hogy a sok miui szemét mennyire lassítja a telefont és mennyire zavaró illetve mennyire használja az aksi üzemidejét?!?
elvileg a vírusok is könnyebben jöhetnek, bár nem szoktam külső programokat telepíteni, csak a play-ből.
és mi van akkor, ha utólag rootolom, akkor gondolom nem vesznek el az adataim ha feltelepítem a magisk-ot?szerintem eltelt a 168 órám, kellene valami értesítést kapnom?
azért lekezdem a telefon mentését. meglátom, hogy még most nekiállok vagy majd holnap délután - este kezdem el.mégegyszer átnéztem a leírásomat és arra jöttem rá, hogy a twrp-s mentésnek unlock után sok értelme nincsen, mert az unlock töröl mindent a telefonról, tehát max egy szűz rendszert tudok menteni. a twrp-s mentésnek akkor lenne igazából értelme szerintem, ha egy belakott rendszert mentenék le, majd másik romot töltök fel, de az nem tetszik és vissza akarom tölteni a belakott rendszeremet.
a leírásomba kihagytam valamit / más leírásokból nekem nem egyértelmű, de megnézem, hogy működni fog e nélküle is a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged