Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
INGJOKE #2992 üzenetére
Én sem tudom megtölteni a 128GB-ot, egyedül 6 GB RAM kezelés ami kicsi nagyon bosszantó.
Mi8Pro igaz, hogy 8GB RAM-os, de az sosem töltötte fel 5GB RAM fölé, mégsem zárt be semmit.
Most is ugyanazt használok, és bezárogat.
Egyedüli különbség, hogy Mi8Pro MIUI 11, PocoF2Pro MIUI 12. -
-
-
ofgm
tag
válasz
INGJOKE #1967 üzenetére
Szerintem elég jól össze van kalapálva a gyári rom is, ez az első xiaomi telefonom, ahol nem érzem a késztetést a romcserére. Nyilván, van egy-kettő funkció ami hiányozhat, pl. hívásrögzítés, tárcsázó, de nekem ezek annyira nem létfontosság. A hardveres érzékelők teljesen jól működnek. Kamerával jó fényviszonyok között szép képeket lehet készíteni, általános felhasználásra rendben van a minőség még este is.
Az akkumulátor használata több mint jó, nekem még egy erősen aktív nap után sem ment 40% alá a merülése (játékra nem használom) -
TpS
őstag
válasz
INGJOKE #1967 üzenetére
Nekem csak pár napja van, így csak az ez alatti tapasztalatokat tudom leírni.
Még globál van rajta, kb. még 140 óra van hátra a nyitásig, utána megy fel a ez eu dev.
A közelség szenzorral nem volt gond, de erre nem panaszkodott senki a note 10 fórumban sem, így lehet, hogy végre megoldotta a xiaomi (azt használtam kb. 4 hónapig).
Azt már végigjártátok a 2s topikban, hogy mit kell beállítani, hogy az üzenetekkel ne legyen gond, nem sikerült mindet megoldani? Itt volt már aki panaszkodott erre. Nem vagyok közösségi ember, így engem ez nem érint.
A feloldás gyors és pontos, a kameránál itt a globálban nem oldható meg, hogy a zárképernyőn ne kelljen felhúzni alulról, hogy kitolja a kamerát az arcfelismeréshez. Ez nekem nagyon zavaró, mert a note 10-ben ez rohadt jó és gyors volt, elég volt egy dupla katt, vagy felemeltem, és már bent is voltam. Amúgy maga arcfeloldás, ha már kitolta a kamerát gyors, és pontos. Ez effekt, meg a kitolt kamera színezése nagyon állat, nagyon csajozos!
Fényképezni nem szoktam, majd más megírja a véleményét. Csak próbából a szobában lőttem párat, sötét részekre is, nekem jónak tűnt, de nem értek hozzá.
Az automata fényerőt én sose használom, mert nekem nem jó ahogy működik, a szobában túl erős, ahol meg sok a fény, ott túl kevés, de szerintem velem van a hiba.
A turbado-tól vettem 8/256-ost. A minősége kiváló, a szilikon tok nekem annyira nem tetszik, mert az oldala nem recés, és izzadó kézben szerintem az is csúszhat, ha csak a szélénél tartom. Már rendeltem az amazonról ennek orvoslására tokot.
A mi cloud mentést csak akkor tudod rá visszatölteni, ha már dev van rajta sajnos. Viszont a mi mover jól átrámolt mindent. -
Na ez az. Annyit sztem nem ér meg. Ezért sem vártam meg. Mint anno a Note 10 PRO-t. Eskü a MI 9T kamarája élhetőbb volt mint a Note 10-esé. Nem régen került elő egy videó a 9T-vel. Öröm volt nézni. Félsz részemről 2 dolog miatt van: A kamera nem felel meg. Az pikk pakk kiderül majd. A másik az üzemidő, amit majd valami izmos gyors Powerbank tud orvosolni max. E kettő miatt a Note 10 "még" nem eladó.
A Yt videókat nézzétek? 10-ből 9-ben hamis infók vannak a telefonról. A kijelző, a collok, az akku, a mit tud mit nem tud. Már már gáz h alig van amiben az összehasonlításban jók az adatai. Egy kamera összehasonlító videót találtam ami jó volt, az alapján nekem elég lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest