- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
érdekes, kb. ugyanezt gondolom én is... Van AOSP amúgy OP-re..?
(google reklámokat nem bírom és ez a két indok: privacy és készülékméret tart még iOS-nél...)Nem tudom mi lesz, ha elfogy az SE
(#195) hajbel : na pont az apple nem fog megfigyelni, nekik nem a user adatokra épül a business, nem úgy mint a google-nek...
És ezt tudják is, el is kezdtek tudatosan építeni erre...
(van is erről egy elég jó írás, ha gondolod belinkelem)
-
Stauffenberg
nagyúr
A mai felső kategóriás telefonok esetén nem tudok olyan indokot mondani, ami miatt önmagában a vas ne lenne elég akár 3-4 évet is kiszolgálni (és mondjuk félidőben rászán az ember 10-15 ezer forintot egy akku cserére). Tök jó az OP3 is.
Ha nekem a telefon lenne az elsődleges kamerám (de fotós vagyok, nem így van), lehet én is éreznék késztetést évente lecserélni, de így nem. Játszani sem szoktam telefonon (ezek a reklámokkal és mikrotranzakciókkal telehányt ótvar pudvás free-to-pay szarok egy letöltést sem érnek meg, amúgy otthon van rendes konzol is).
Az LG G4-em közel 3 év szolgálat után cseréltem le és okostelefonként a legvégéig teljesen jól kiszolgált. Ami zavart benne az a puding üzemidő és az, hogy az LG megtalálta a világ legmagasabb pontját, ahonnan a felhasználóinak a nyakába szarhat egy nagyot, kapott egyetlen (!) főverzió frissítést pár hónappal a megjelenés után, aztán onnantól semmi hivatalos, csak kiszivárgott béták. Egyes gyártók a középkategóriát nem hanyagolják el ennyire, ez meg egy flagship volt.
Ezért is csípem a OnePlus-t, nemrég indította el azt a programot, amiben az OP3-ig visszamenőleg 2 év teljeskörű Android verziófrissítés támogatás jön +1 év ezen felül pedig biztonsági frissítésekre, így 3 év gondoskodás lesz a készülékekre (OP3 ugyebár már a +1 éves security patch fázisban van, az én OP5-ösöm még benne van a 2 éves főverzió támogatásban). Zseniális!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sorozatok
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest