- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répafőzelek
tag
Nagyon rendben van ez a 6t, már csütörtök óta használom és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egyetlen dolog ami nekem furcsa, hogy a notification hangoknak az erejét nem lehet állítani, így az üzenetküldő appok (Fb Messenger, Viber...stb) szerintem zavaróan hangosan jeleznek.
Üzemidő kimagaslóan jó, nekem még soha az életben nem volt ilyen telefonom, ami 8 óra SOT-ot is tudott volna, teljesen szürreális a dolog. Tiszta furcsa, hogy 2 óra folyamatos Waze használat után esik 15-20%-ot a töltöttségi szint. Tényleg a legnagyobb meglepetés számomra ez.
A rendszer szuper gördülékeny, minden megy, mint a karikacsapás, régi Nexusaim se voltak ennyire sebesek.
Fényképező szerintem átlagos, kicsit szokni kell, de utána meg lehet vele békülni. Nem érzem olyan óriási ugrásnak a G4-em után, részletességre szerintem rosszabb is, viszont az tisztán érződik, hogy teljesen más algoritmus alapján születnek meg a képek és a 6t szoftvere fel van készítve a mai trendekre, mint a portré üzemmód. A szelfi kamera meglepően jó, simán hozza a hátlapi kamerák szintét.
Noccsal együtt lehet élni, szerintem ebben a formában kifejezetten dekoratív is, főleg, ha egy Iphone X után fogja kézbe az ember a OnePlust.
Face unlock és az ujjlenyomat olvasó nagyon jó párost alkot, még sose kellett bosszankodnom amiatt, hogy ne tudnám feloldani a telefont, pedig féltem mindkét megoldástól, mivel még sosem volt telefonom amelyikben bármelyik be lett volna építve. Lehet ebből adódik, hogy az ujjlenyomat olvasót egyáltalán nem érzem lassúnak, az arc alapú feloldás pedig egyenesen szédítő ahogy dolgozik.
Oxygen OS-t is csak dicsérni tudom, jók benne a gesztus vezérlések és a finom módosítások a stock Android felülethez képest.
Személy szerint nekem a jack csati hiányzik. Irtózom a gondolattól, hogy a fülhallgatót is tölteni kell vagy egy kis bisz-basz kábelt kell magammal hordani, amit tuti, hogy elkeverek.Hosszútávú tapasztalataim nincsenek OnePlus telefonokkal, csak kb 3 hétig volt egy X-em, de remélem legalább 3 évig ki fogja bírni és akkor biztos maradok a márkánál.
-
Répafőzelek
tag
válasz
Stauffenberg #297 üzenetére
Nekem csupa rossz tapasztalatom van az LG szervizzel. Alaplap cserére több, mint két hetet kellett várnom, ráadásul a kijelző cserét beégés miatt megtagadták. Legközelebb meg jól megszívattak az akksival, felhívtam őket, hogy van-e raktáron akksi G4-hez, mondták van, menjek nyugodtan, mire odaértem nem volt egy se, mehettem vissza 1,5 hét múlva megint.
-
Répafőzelek
tag
válasz
ivatti10 #278 üzenetére
Jól gondolod, így működik a szerviz.
Hibától függően lehet a visszaküldés előtt még lesz egy olyan, hogy egy online felületre be kell jelentkezned, telcsit PC-re dugni és átadni a kontrollt a supportnak és távolról hard resetelik meg szoftverezik. Ha ez nem hozza meg a sikert, akkor küldik a futárt és viszik a szervizbe a készüléket, aztán ott kitalálják a további lépéseket.
Nekem annó küldtek egy zsír új OnePlus X-et, gyári bontatlan dobozban, javítás helyett, így lett egy extra 1+ töltőm is -
Répafőzelek
tag
Tök korrekt lett ez a 6T, nem tudnék rá semmi rosszat mondani. Jacknek annyi, már a következő Karib-tenger kalózaiból is kihúzták...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest