- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz
Stauffenberg #179 üzenetére
OP nagyon jo osszessegeben. Aprosagok vannak csak amik zavarnak a 3-ban. En iphone vonalrol valtottam, elotte csak iphoneom volt 2008-tol, de ahogy meredeken elkezdtek emelkedni a keszulek arak azt mondtam, hogy viszlat (6s-t mar eladtam es abbol lett tobbek kozott ez a telefon is). Megengedhetnek magamnak egy csucs iphone-t is de ez nalam elvi kerdes. Egy nyomorult hasznalati targyert sulyos szazezreket fizetni orultseg, szerintem. Semmi nem indokolja ma mar. Mindent elerek ezen a platformon is amit akarok (biztos van egy marginalis % kivetel de nem sok). Oneplus most is nagyon jo lett, egyetlen bajom ha nincs ertesitesi led mert az egy nagyon hasznos feature. En mar nem az a korosztaly vagyok aki allandoan ki-be kapcsolgatja a telefonjat. Jatszani sem jatszom es videot sem nezek. Turheto kamera viszont kell, az meg megvan ebben a telefonban (6t). Az ujjlenyomat olvasonal pedig mukodik, hogy egy ujjat ketszer vagu tobbszor scanneltet be az ember a keszulekkel es maris jol fog mukodni, persze akkor nem tudja majd mind a 8 vagy 10 ujjara beconfogolni a telefont de nekem eleg 2 ujjam is amivel kinyitom. Tudom, igenytelen vagyok.
-
KraX
őstag
válasz
Stauffenberg #176 üzenetére
En is igy vagyok ezzel. Nekem sima 3-om van meg es meg mindig egy nagyon jo telefonnak tartom. Az akku kapacitas is egeszen turheto igy ket es fel ev utan is bar nem annyira massziv de soha nem is volt. Az uj telefont megvennem de az ertesitesi led hianya nagyon fajo pont (ha igy van).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest