Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Jövő héten startol a Snapdragon 4s Gen 2-es Redmi
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkameráját demonstrálja a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
Aki megvenné majd a telefont, az 20€-os tartozékkuponért írjon majd egy privátot.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
tabletta
tag
Várjuk szeretettel.
-
prolad
addikt
Nem mutattak semmi meglepőt, mindent lehetett tudni előre. Ahogy látom pár helyre már korábban ki is küldték tesztelésre. Maga a telefon még mindig ütős ajánlat, de egy rendes másodlagos kamerát igazán kaphatott volna.
-
ghiottone
nagyúr
Ez a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó technológiának még kell egy kis idő, ahogy itt nézem. 100 százalékra kell felnyomnia a világítást, hogy megfelelően olvassa be. Azt hittem a kamerába újabb szenzorok kerülnek, de nem néz ki rosszul a végeredmény.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bozarjoska
őstag
Hol van benne a közelség érzékelő és a fénymérő szenzor?
-
arnoka
tag
Van arra esély hogy a magyar magentás szolgáltató is árulni fogja a telefont?
„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
ghiottone
nagyúr
válasz bozarjoska #6 üzenetére
A notch és a hangszórónyílás között.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Mr.Silkó
veterán
Korrekt lett ismét, plusz mostmár a formaterv is kifejezetten tetszetős lett véleményem szerint.
-
hajbel
addikt
GSMArenan már teszt is van.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
joey04
titán
Szerintem jó ajánlat lett. Sima 6-ról nem váltanék, de most ha választani kellene, akkor ez lenne. fp szenzor érdekelne, mert a gsmarena szerint ez végre jó. de ugye van ellenvélemény...
-
bedibazsa
senior tag
Nagy bajban leszek, ha jövőre telefont akarok venni. Ezek az eszetlen méretnövelések értelmetlenek számomra. Ez a telefon pl. tudásra szuper lenne, max 5.8 collon. Remélem, nem kell iPhone-t vennem - aránylag vállalható a méretük.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Nem sok
Le kell szokni a szolgáltatótól készülék vásárlástól és közvetlenül a gyártótól megvenni. Így nincs rablánc, szabadon cserélhető (igény esetén) a vasiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szucsy89
tag
Na, ez odab@sz. Ár-érték arányban ver ma mindent a piacon.
-
ates
aktív tag
Korrekt. Előnyére változott minden tekintetben.
-
hardline
senior tag
Nekem tetszik. Sajnálatos, hogy most sincs IP tanúsítvány. A nagyobb akku mindig jó hír. A jack hiánya nem izgat fel, nem használom. Egy telefotó lencsének örültem volna a hátlapon, de kell valami új a 1+7 -be is.
A fos szilikon tok helyett jó lett volna, ha belefér a csomagba egy normális kemény tok. -
Gergőke88
addikt
Mikortól rendelhető?
Szerk: Nov 6 10.00.[ Szerkesztve ]
-
nikilauda
senior tag
Átfutottam a gsmarena tesztjét és kedvet kaptam ehhez a telefonhoz. Soha nem volt még Oneplus-om.
-
nobela
senior tag
"Előnyére változott minden tekintetben."
Mármint hogy még tovább növelték a méretét és a jacket is elhagyták? Erre azért nem jelenteném ki így egyértelműen hogy "minden tekintetben"...
[ Szerkesztve ]
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
joey04
titán
gondolom szereti a nagy kijelzőt, a jack-et meg nem használja. ne kelljen már minden mondat után leírni, hogy szerintem, nekem. egyértelmű, hogy a saját véleményét fogalmazza meg az ember. nekem pl az a bajom, hogy nem növelték jobban a méretét. jacket meg már 3 éve nem használok, akkor sem, ha olyan telefonom van, amiben éppen van.
-
Répafőzelek
tag
Tök korrekt lett ez a 6T, nem tudnék rá semmi rosszat mondani. Jacknek annyi, már a következő Karib-tenger kalózaiból is kihúzták...
-
Goxi
tag
Hú. Nem mintha bármi problémám lenne a Mate 10-zel de azért ezt behúznám szívesen
-
arnoka
tag
20 éve ugyanaz a számom, ugyanannál a szolgáltatónál. Vettem már szolgáltatótól telefont, részletre, egy összegben, boltból, netről, külföldről... Van egy rakat kedvezmény, kamatmentes részlet, nem aggódsz a szállítás miatt, nem beszélve a gariztatás egyszerűségéről. Szóval én sose értettem a "rabláncozókat" számomra csak előnnyel jár. Igaz én nem szoktam szolgáltatót meg telefont cserélgetni évente..
peace[ Szerkesztve ]
„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
sfefe
addikt
Kar, hogy uveg a hatulja...Nem szeretem a tokokat.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
veterán
Tetszik.
Az ujjlenyomatolvasó nem pontos benne, de a Mate 20 pro-ban sem, Techvideohu-n összehasonlítva elbukott mindkettő.
A 6T viszont jóval olcsóbb,mint a Huawei üdvöskéje.HARLEY-DAVIDSON
-
No.93
tag
erre a telefonra hány évig van frissítés?
-
Traianus
tag
A dollárból számolt árak szépek és jók, csak nálunk ez euróban értendő, tehát a legdrágább 204 000 körül lesz a cikkben lévő 179k helyett, ami azért nem mindegy, ezt szerintem illene átírni, így elég félrevezető.
-
xenom0rph
őstag
Nagyon tetszik a telefon, de aggaszt az ujjlenyomat olvasó. Éjszaka hogyan oldja fel a maradi ember úgy, hogy a retinája ne égjen ki - jó persze be is lehet pötyögni a pin-t - ,de azért ettől egy hátlapi sokkal jobb lett volna (lásd: mate 20 pro). Ez az egyetlen dolog ami miatt óckodok a telefontól... A sima 6 kameráról milyen vélemények voltak?
halahala
-
veterán
-
xenom0rph
őstag
-
S e t h
nagyúr
Ár-érték arányban még mindig az egyik legjobb készülék és végre nem olyan meglátom és leokádom a kijelzőt méretű notchcsal, well done.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gerii
addikt
Azt jól értem, hogy be kell kapcsolni a kijelzőt, hogy az ujjlenyomatolvasó működjön, azaz lezárt, sötét képernyőről nem tudok egy érintéssel belépni?
Jó lesz az a Mix 3 nekem.
-
forgonati
őstag
Hát, én szeretem a OP-t, majdnem mindegyik telefonjuk megvolt hosszabb-rövidebb ideig, sőt tartalékban még mindig van egy OP3T-m ami valószínűleg már meg is marad, nem válok meg tőle. De ez... Most komolyan, érdemes volt beáldozni a jacket ezekért az újításokért? Bezzeg 1 éve még ők savazták a többi gyártót a jack elhagyása miatt. Szánalom. Cserébe alul kb 1mm-el keskenyebb a káva mint a OP6-on wow, hova szarjak? Meg beleraktak egy sántikáló FP érzékelőt, ami ahogy látom 10-ből kb 6x működik elsőre, akkor is lassan. Azt a dedikált portré kamerát meg lecserélhették volna vagy egy nagylátószögűre, vagy egy zoomra, mert ez a portré mód egy vicc, más gyártónak ugyanez megy 1 lencsével is. Egyetlen előrelépés a kissé nagyobb akku, de ez nekem nem elég hogy kiadjak pénzt érte. Szigorúan magánvélemény.
gerii:
Igen, így van, kikapcsolt kijelzővel nem megy. A Mix 3 tényleg érdekesebb megoldás, inkább a slide mint a notch. Mondjuk jack azon sincs, viszont legalább van QI töltés, és az alapcsomagban QI töltő.
Én, amikor megláttam hogy milyen az olvasója, meg hogy tényleg nincs jack, már nyomtam is a rendelés gombot egy S9 Plus DS-re, ugyanennyi pénzért. Sokkal inkább az a telefon, ha már választani lehet. Tudom, a Samu drágábban nyitott de HW-ben ugyanott van, és most már az ára is leesett a 6T szintjére. És nem egy kategória a 2 telefon.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
veterán
Mate20pro-n is szintén be kell kapcsolni a kijelzőt hozzá,legalábbis a videón azt láttam,hogy mindkettőnél. Ráadásul alig,vagy egyáltalán nem tudta feloldani,mert nem ismerte fel az ujjat.
Nem jó ez. Inkább maradnának addig a normálnál,nem pedig ilyen gagyin kiadni.HARLEY-DAVIDSON
-
TomPack
őstag
Áhh, nee... Inkább hagynák el végre a szelfikamerát...
-
babosmiki
addikt
Kár a vezeték nélküli töltés és az ip védettség hiányáért..
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Stauffenberg
nagyúr
Csak az adott képernyőrészen emeli a fényerőt maximumra. Ez a technológiához kell.
Btw nekem OP5 van, öcsémnek OP6, de nekem a 6T nem tetszik, ha nagyon váltanom kéne én is a 6-ost venném amíg lehet. Az egy jó telefon, nekem csak a hátoldalra került ujjlenyomat olvasó az egyetlen bajom vele, de inkább megszoknám azt ha nagyon muszáj.
Talán az OP7-re a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó már felgyorsul. De egyelőre az egyetlen dolog, ami az OP5-ből nekem hiányzik az az OIS, semmi más miatt nem tudom azt mondani, hogy váltanom kéne.
-
hemaka
nagyúr
válasz Stauffenberg #47 üzenetére
Akkor az egy fokkal jobb azert, mintha arcba kuldene a teljes kijelzovel.
-
Stauffenberg
nagyúr
Amikor megérinted bead egy animációt, ennek a fénye az, amit full fényerővel tol. Mivel Amoled, nem kell az összes pixelt felvillantani hozzá.
A gond inkább a sebessége, az eddigi tesztek szerint egy kicsivel több ideig érdemes megérintve hagyni, mint a dedikált ujjlenyomat olvasókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
- iPhone 13 256GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p3712
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen