- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Hát, én szeretem a OP-t, majdnem mindegyik telefonjuk megvolt hosszabb-rövidebb ideig, sőt tartalékban még mindig van egy OP3T-m ami valószínűleg már meg is marad, nem válok meg tőle. De ez... Most komolyan, érdemes volt beáldozni a jacket ezekért az újításokért? Bezzeg 1 éve még ők savazták a többi gyártót a jack elhagyása miatt. Szánalom. Cserébe alul kb 1mm-el keskenyebb a káva mint a OP6-on wow, hova szarjak? Meg beleraktak egy sántikáló FP érzékelőt, ami ahogy látom 10-ből kb 6x működik elsőre, akkor is lassan. Azt a dedikált portré kamerát meg lecserélhették volna vagy egy nagylátószögűre, vagy egy zoomra, mert ez a portré mód egy vicc, más gyártónak ugyanez megy 1 lencsével is. Egyetlen előrelépés a kissé nagyobb akku, de ez nekem nem elég hogy kiadjak pénzt érte. Szigorúan magánvélemény.
gerii:
Igen, így van, kikapcsolt kijelzővel nem megy. A Mix 3 tényleg érdekesebb megoldás, inkább a slide mint a notch. Mondjuk jack azon sincs, viszont legalább van QI töltés, és az alapcsomagban QI töltő.
Én, amikor megláttam hogy milyen az olvasója, meg hogy tényleg nincs jack, már nyomtam is a rendelés gombot egy S9 Plus DS-re, ugyanennyi pénzért. Sokkal inkább az a telefon, ha már választani lehet. Tudom, a Samu drágábban nyitott de HW-ben ugyanott van, és most már az ára is leesett a 6T szintjére. És nem egy kategória a 2 telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest