- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Ez meg egy leegyszerűsített gondolkodás. Attól még, hogy valaki részletre hoz el valamit, nem biztos, hogy nem engedheti meg magának. Vannak azok (köztük én is), akik nem szeretnek egyszerre nagy összeget kifizetni, pedig megtehetnék. Ha meg kamatmentes az egész, akkor meg nem mindegy neked, hogy valaki egyszerre, vagy időre elosztva fizeti ki.
Ne turkáljunk már a másik pénztárcájában. A politikusok után a második legundorítóbb dolog a világon. -
arnoka
tag
20 éve ugyanaz a számom, ugyanannál a szolgáltatónál. Vettem már szolgáltatótól telefont, részletre, egy összegben, boltból, netről, külföldről... Van egy rakat kedvezmény, kamatmentes részlet, nem aggódsz a szállítás miatt, nem beszélve a gariztatás egyszerűségéről. Szóval én sose értettem a "rabláncozókat" számomra csak előnnyel jár. Igaz én nem szoktam szolgáltatót meg telefont cserélgetni évente..
peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest