- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4f0rg1
csendes tag
A tegnapi nap óta nem működik nálam a GPS és a WLAN
A gyári 4.4.4-es rendszert használom, eddig hibátlan volt. Vélhetően valamilyen frissítés tehetett ezeknek keresztbe (pl. egy google frissítés), de én magam egy legális Kaspersky vírusirtón kívül nem telepítettem az elmúlt pár hétben semmit sem a telefonra. A vírusirtót végül leszedtem. Ha nem valamelyik frissítés, akkor még erre gondolnék a hibaforrást illetően.
A GPS nem talál jelet, a WLAN elvileg kapcsolódik, de a böngésző már nem működik. A gyár böngésző üzenete: "a proxy szerveren keresztüli azonosítás nem sikerült", míg a chrome böngészője csak annyit ír, hogy "Ön offline módban van".
Valakinek van valamilyen ötlete? Lehetőség szerint nem szeretnék 5.1-re frissíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest