- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
CM 12.1, mediaserver eszi az akkut. Esténként ilyen 10-15%-ot. Nálatok nem? Egyelőre googli hatására letiltottam az audiofx akármit, mert azt olvastam, h a dsp izémicsoda csinálja eztet.
-
GrandS
senior tag
válasz
Dave Crank #10897 üzenetére
Azért semmire (illetve nem működőre) cserélni nem túl jó.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
GrandS #10895 üzenetére
Gondolom azért, mert felülírja a recovery file-t is telepítésnél, de ez nem elrontás, firmware upgrade-kor általában ez normális, hogy a recovery file-t is cseréli.
Diabo6:
Nekem csak a duplakoppos felébresztés néha nem működik jelenség jön elő.
Bekapcsológombbal idáig soha nem volt probléma. -
Diabo6
senior tag
válasz
SharpSA #10894 üzenetére
Ez lenne az első, hogy végignézem a beállításokat. De sokan nem így gondolkodnak. Van akinek felugró ablakban jönnek az üzik, de csak azért mert nem tudják hogy kell kikapcsolni.
CM: úgy látszik készülék és készülék között is van különbség. Nekem pl a CM rom nem fagy, viszont néha a duplakopp és a bekapcs gomb behal. Ezt már itt is és orosz fórumon is írták páran. De van akinek ez nem jelentkezik, vagy ez se.
Flyme-ot használt valaki?
-
GrandS
senior tag
válasz
Dave Crank #10887 üzenetére
Újra kell flashelni, mert nem indul el recovery módban. Volt már ilyen a 32/64 bites átállásnál is.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
mistar #10891 üzenetére
Nem sokat használtam KK-val, de az talán egy kicsivel lassabban merült, de tényleg csak kicsivel.
Joacoking:
Most hogy írtad, felraktam a Screen test nevű app-ot play-ből, és nekem hibátlan a kijelző.
Rakd fel, és nyomkodd végig.
Nem lehet, hogy csak a védőfólia alatt van 1-1 szem por? -
Joacoking
tag
Nemrég felfedeztem, hogy a telefon jobb fölső sarkában több, a bal alsó sarkában kicsit kevesebb pixelhiba van (hála egy játék hosszú, nagyrészt fekete töltőképernyőjének) Nem lehet ez a CM LiveDisplay színösszetétel állíthatósága miatt (esténként minden színt 50% ra húzok le, így még sötétebb lesz a screen), vagy a játék közbeni melegedő proci/gpu miatt?
Ezt szervizben garanciálisan tudják javítani? (Persze visszarakom a gyári 4.4-et)Egyébként egy full fekete képnél lehet tesztelni a legjobban a pixeleket
-
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10890 üzenetére
Hmm ...
Ha lesz egy kis időm/kedvem, lehet újrahúzom tényleg.Az akkuidő amúgy Nektek eltér a 4.4 után, vagy nincs különbség?
-
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10887 üzenetére
Úgy tűnik, a 20160331 frissítésre visszatérve stabilabb (hogy el ne kiabáljam). A 0410 nálam nem vált be
-
Dave Crank
senior tag
válasz
mistar #10875 üzenetére
Öcsém telefonja produkálja azt, hogy egy nap akár többször is újraindul, pedig ugyanaz a CM12.1 van fent neki, mint nekem, és ugyanúgy is telepítettem.
De majd csinálok egy reinstall-t, az hátha rendbe teszi, szerintem utána jó lesz.Szerintem az neked is segíteni fog, bár ahogy írtad korábban, érdekesnek tartom azokat a fagyásokat, amiket telepítés közben csinált a telefonod.
GrandS:
Mit értesz azalatt, hogy elrontja? -
GrandS
senior tag
Vigyázat, a 6,0-s rom elrontja a TWRP recoveryt!
-
Diabo6
senior tag
válasz
mistar #10881 üzenetére
Ez normális jelenség új romnál. Playből a Battery Calibration segít. Töltsd 100%-ra, majd kalibráld és húzd le a töltőről.
Szerk.: duplakopp: orosz fórumon találtam olyan hozzászólásokat, hogy ez másnál is előfordul (nálam is). Megoldásnak azt is írják hogy indíts egy hívást és megjavul egy időre. Nekem is egy hívás után állt helyre általában. -
válasz
SamiCsillag #10879 üzenetére
Ha jól olvastam, akkor K3 Note-ról van portolva, de nem vagyok biztos benne.
-
válasz
SamiCsillag #10877 üzenetére
Nem. Hivatalos 6.0 nagy valószínűséggel nem lesz. Már az 5.1 is megkérdőjelezhető, hogy a Lenovo készítette-e....
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
TheRealBear #10864 üzenetére
Nem értek hozzá. Félve kérdezem. Ez hivatalos 6.0?
-
válasz
Wow
Remélem lesz benne DTW
Jó, jó ez a CM12.1, de az automatizáló programok nem tökéletesen kezelik
. Ha CM üzemidővel és DTW-vel lenne a 6-os AOSP, akkor raknám is fel
-
Diabo6
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Ennyi ROMOT basszus... Ismerőseimnek már az agyára megy a viber, ami kétnaponta 3x jelzi nekik, hogy csatlakoztam
-
beg
veterán
válasz
6.0, aosp 64 bit? Aki bátor uccu neki
De nem én mondtam.
Valami ruszki leírás nincs hozzá? Mi megy mi nem. -
GrandS
senior tag
válasz
Forrás nincs, vagy leírás?
-
ncc1701
veterán
válasz
CM13 kéne, mert telhetetlen vagyok!
-
TheRealBear
tag
Nocsak nocsak! Mit hozott a reggel!??
(Nem lovom le a poént. Akit érdekel kattintson a Linkre!
Ja és nem szoposnyalos videó vagy vírus!
Kis súgás: FIRMWARE!!! És hatossal kezdodik ,Nem teszteltem még!!!)
-
Diabo6
senior tag
AOSP v2 - Android 5.1 - 64, vagy MIUI v7 - Android 5.0.2 - x64, vagy VibeStyle Android 5.1 - x64 v2?
Javaslatokat várok/kérekEsetleg tapasztalatok valakinél? Melyik hogy működött xposed-al, duplakoppal stb?
Köszönöm -
mistar
tag
-
azimut
aktív tag
Sziasztok! Megszállott P780 rajongó és amatőr barkácsoló vagyok. Azért nem P70, mert normál sim-eket használ a család, egy flotta tagjaiként, nem a mienk a sim, körbevágni azért mégse kéne, az barbárság. Ismerősöm kérdésére (tudsz valami jó telefont?) jó szívvel ajánlottam a P70-et a kis kártyához, céges, hazai beszerzése miatt. Ha jól tudom ez a P780 igazi utódja.
Ha jól látom, itt is van néhány rom, flash, vagy rekó telepítési lehetőségekkel. P780-nál bevált, hogy egy magyarított gyári romot flashelek (S228), ami TWRP recovery-t tartalmaz - itt van-e olyan, vagy a recoveryt külön kell rápakolni?
Sd-ről erre tolok fel egy AOSP romot .zipből. A rom minimalista, semmi felesleg, gravitybox kell csak hozzá, aztán átszabás. A g* hülyeségek nem jönnek, a play is alap, gyors és nova launcherrel szép is. Ennél a telónál működik-e ez a megoldás? (még megálltam az android 4.4-nél)
Hardver: szerelgetem a P780-asokat, akksi, érintő+lcd, alaplap csere is volt már, fórumtársakkal dolgozunk térerőhibás alaplapok ic-cseréjén, már audio jack aljzat csere is megvolt. Mi a helyzet a szerelős szekcióban, vannak-e típushibák, volt-e már valakinek bármilyen szerelési tapasztalata? Nem láttam a P70-hez (nem a t-hez) új alaplapot, csak érintő panelt+lcd-t, és akksit - by Ali.
-
mistar
tag
Nagyon tetszika CM, de a belső tárhely méretére 1GB-t ír, és nem is férnek el A megszokott alkalmazása km :-/
Ez miért van? -
Diabo6
senior tag
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem reagál duplakoppra, és a bekapcs gombra se. Este se tudtam kikapcsolni a készüléket. Egy újraindítás után működött minden.
-
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10848 üzenetére
Igen
aztán bekapcs helyett ismét a "Lenovo Android" feliratig jut ...
még várok -
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10845 üzenetére
most ismét lefagyott a fájl kiválasztása közben
-
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10843 üzenetére
a fájlokat kicsomagoljam előre?
-
Dave Crank
senior tag
válasz
mistar #10842 üzenetére
Szóval:
wipe system, external storge kivételével mindent
majd install/choose storge/external -> itt megkeresed a telepítő zipet az sd kártyán, és install, ha kész, akkor vissza és megkeresed a gapps telepítőt és azt install, és csak ezek után reboot, mikor már fent van az új rendszer. -
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10841 üzenetére
Ok.
Most AOSP megy újra
Akkor így csinálom. -
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10839 üzenetére
wipe után lefagy reboot közben
Megjelenik az Android felirat, aztán semmi.Most Flashtool megy újra.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
mistar #10838 üzenetére
Ha kész a wipe, akkor vissza a recovery főmenübe, majd install/ kiválasztod a külső sd-t (elvileg azon van az install zip), katt a telepítőre, majd swipe és telepíti, ha kész, akkor a gapps-szal ugyanezt kell megcsinálni, de wipe-ok nélkül. Majd a nyelvpatchet szintén ugyanígy.
-
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10837 üzenetére
AOSP működik
(tényleg nincs magyar nyelv)wipe kész
A többit még részleteznéd kicsit, ha kérhetem? -
Dave Crank
senior tag
válasz
mistar #10835 üzenetére
Akkor jó.
Én esetleg még PDAnet-t szoktam telepíteni driverekhez.
Ha fent van az aosp, én beszoktam egyszer bootoltatni, aztán recoveryben wipe/advenced/system, és az external storge kivételével mehet minden.
Majd install, betallózod a CM12.1 zip-et, ha felment, akkor gapps mehet rá, és reboot.
Ha bekapcsolt akkor frissítések telepítése, ha megvan az összes, akkor nyelvpatch, és kész. -
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10834 üzenetére
Az AOSP után közvetlen mehet a CM?
Esetleg összefoglalnád a menetét, nehogy elrontsak valamit?
Köszönöm!
-
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10834 üzenetére
Közben javítottam is ...
-
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10832 üzenetére
A "kézi csomagból" sikerült.
Most fut. -
Dave Crank
senior tag
válasz
mistar #10831 üzenetére
Minden a topicban linkelt driver fent van?
Milyen rendszer?
Nekem win7-nél nem akart menni, hiába raktam fel rengeteg féle drivert, majd win10-el csak az innen leszedetteket raktam fel, és egyből ment.
Telefon kikapcs, download gomb, majd csak utána rádugni a gépre, és fw upgrade-re legyen kapcsolva, figyelj nagyon, hogy véletlenül se format all legyen!!! -
mistar
tag
válasz
Dave Crank #10824 üzenetére
Valamit nem jól csinálok :/
Nem látja a készüléket. -
Diabo6
senior tag
Most őszintén akárki, vagy mindenki. Van érezhető különbség a 32 bites és a 64 bites romok között?
-
Diabo6
senior tag
válasz
Dave Crank #10821 üzenetére
Köszi. Gondolom Morelocal2 vel jó az is.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
mistar #10822 üzenetére
Nem nehéz, beállításokba/alulról felfelé az 5. menüpont, abban pedig az első.
Én gapps telepítés után frissítettem, de minden frissítés után újra fel kell húzni a nyelvpatchet.bodrik11:
Nekem a legfrissebb CM12.1 tökéletesen működik, ajánlom!Másik:
Valaki, aki CM12.1-t használ, ha a clock-t kihúzza a képernyőre, az időjárás adatokat megjeleníti, illetve értesítési sáv jobb sarkában? -
mistar
tag
Sziasztok!
Rootoltam
Telepítettem Flashify-t
Mentettem TWRP-nCM12.1-et szeretnék!
Nem tudom letölteni a GApps csomagot a megadott helyről. (valami fiókot akar .. :/ )
Lehet-e eredeti 4.4.4 után egyből 64 bites rendszert telepíteni?Köszönöm!
-
Diabo6
senior tag
AOSP v2-t használja valaki?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Tud róla valaki, hogy létezne ilyesmi tok a p70-hez?
P1-hez találok csak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Medence topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest