- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Megtetszett nekem ez a telefon.Gondolkodom a megvásárlásán.Szerintetek ezt érdemes inkább megvenni vagy az A 7000-et?Mik a különbségek a kettő között? -
-
yozsi007
csendes tag
Sziasztok!
tmx szerviz tapasztalatok !
Adott 2db samsung galaxy core prime és 1 db samsung J5, a hiba mindnél ugyan az.
Lassú töltés(10-12 óra) gyors merülés(6-10 óra), gyenge térerő. A készülékek most lettek kiosztva a cégnél.
Gyári tartozékokkal irány a szerviz.
Ami visszajött: 1db samsung galaxy core prime hátlap nélkül, összekarcolva,
1db samsung galaxy core prime CSAK összekaristolva,
1 db J5 teljesen más töltőfej, és kábel (sony) és ez is összekarcolva
Ebből tanulság: ez nem a legjobb „minőségi”szerviz (tud valaki megbízható szervizt, ha véletlenül kellene?)tudom nem lenovo készülékek, de sajna a mi lenovonk is ott garanciális és ez a személyes tapasztalat elkeserít, de nem kicsit.
-
Diabo6
senior tag
Tehát még mindig nem annyira stabil a CM?
-
Koszta
tag
-
szaszab
aktív tag
válasz
Joacoking #11684 üzenetére
Nekem is csinálja. Oldalsó gombot ha megnyomom, néha (kb. 2-3x hetente) történik, hogy az alsó gombok világítanak, a képernyő is világosabb, de gyakorlatilag fekete marad. Ez után az oldalsó gomb kétszer megnyomása után bekapcsol rendesen. Engem nem zavar. Már azóta játssza, hogy először felraktam a CM-et.
Egyébként korábban már leírtam, hogy a legutolsó update tartalmazza az előtte lévőket is, mert a komplett rendszert újra rakja. -
Joacoking
tag
Nekem még annyi bajom van a CM-mel, hogy néha, amikor bekapcsolnám a képernyőt, akkor teljesen fekete, de látom, hogy be van kapcsolva (feketén világít), de ekkor tudok nyomni egy lezárást a képernyő tetején (az értesítési sávon gondolom
), kövi bekapcsolás pedig újra normális..
-
Gadfly
tag
Juhuu es a keprenyokep tv-re atkuldese is mukodik az uj cm frissitessel! Szamomra ez volt a leg varandosabb.
En a duplakoppot mar joideje kikapcsoltam. Farmerzsebben tobbszor is felebresztette a keprnyot es ha nem lenne feloldomintam, akkor mar ki tudja mik tortentek volna. A zsebben valo felebresztest ugy vettem eszre, h vadul elkezdett tarcsazni a segelyhivoba. Megelegeltem es offoltam (mondjuk en amugy sem hasznaltam). -
GrandS
senior tag
válasz
Diabo6 #11674 üzenetére
Itt a patch Google Driveon.
-
Joacoking
tag
Valaki, aki mondjuk ráér vagy van kedve hozzá, letesztelné ezt az Marshmallow rendszert, amit Diabo6 és beg posztolt?
PS: Bocsi dupla miatt, véletlen volt
-
Joacoking
tag
válasz
Dave Crank #11668 üzenetére
Szia!
CM 06.04.
Szívesen -
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna linket adni a legfrissebb CM-hez? -
Diabo6
senior tag
Android 6.0 Marshmallow
Elvileg jól működő, mert "zöld● - Stabil firmware mindennapi használatra". -
Fricó
aktív tag
Sziasztok!
Új még nálam ez a telefon, és 5.1-es gyári ROM van rajta.
Viszont elég sokszor lefagy, vagy egy-egy alkalmazást akár a kamerát is van hogy nem akarja megnyitni.
De ami a legidegesítőbb sokszor, frissítés vagy viberezés közben ledob a wifi hálózatról.Ez a gyári rom hibája lehet vagy a telefon rossz? Küldjem el szervizbe? Vagy főzött rom a megoldás rá?
-
GrandS
senior tag
-
Hoorus
őstag
Feltettem az új cm-et. Eddig hibátlan..
Rootolni hogy kell? Azt hittem, hogy alapbol benne van, de nem..
Köszi
-
Diabo6
senior tag
CM-ben jó már a duplakopp?
-
JeffDebr
tag
srácok! (csajok)!
sok tesztben olvasom itt a Mobilarénán, h a MiraVision programmal
lehet állítani a kijelzőn:akár előre programozott sémákat,
vagy csak ahogy nekünk tetszik a színhőmérsékleten.
az alkalmazások között, mint futó programot megtaláltam.
Mégsem találom sehol.
kipróbálnám mit tud! ötletek? -
törölt tag
Már elérhető az új OTA frissítés
-
Joacoking
tag
Olyan király ez a rádió
-
borbas666
aktív tag
válasz
TheRealBear #11638 üzenetére
Köszi. Már töltöm is, este pedig rakom is fel.
Lassan tökéletes romot csinálnak belőle a srácok. -
yozsi007
csendes tag
válasz
Hipnotic #11636 üzenetére
Szívből örülök
Nekem 2x csinálta már és ez volt rá a megoldás.(bár nálam valami halvány rezgés mintha lett volna a 3om gomb lenyomására)
Valami progi akadt be.Sajnos nekem nincs időm /lusta dög vagyok
/ és tehetségem a romokat cserélgetni, (gyerek, munka, építkezés, kicsit sok egyszerre) de ez a cm rom egyre szimpatikusabb számomra, ha tudok majd lazítani én is nekivágok lecserélem a gyári romot, addig csak figyelem a fejleményeket.
-
Hipnotic
tag
válasz
yozsi007 #11633 üzenetére
Elindult
Hangerő gomb fel+le + bekapcsoló gomb egyidejű nyomást meg csináltam kb 40 másodpercig, de nem rezgett, már nem bírtam tovább tartani így el engedtem. Aztán elég volt egyszer a hangerő fel gombhoz hozzá érnem, láss csodát rezzent egyet és indult is. Meg kíméltél a szerviztől. Köszönöm szépen!
-
gkrisz78
tag
Már fent van az orosz fórumon az új CM, OTA később lesz elérhető. Az Fm rádió bekerült, kérdésem, ahhoz aki estekig frissíti, hogy a 2 kártyás 4g kezelés még mindig nem működik? Engem igazán csak ezt tart vissza a használatától, pedig ez a legjobban fejlődő rom.
-
yozsi007
csendes tag
válasz
Hipnotic #11618 üzenetére
Szia nekem is volt ilyen, én az alábbi dolgot csináltam CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
valahol írtam is, de nics időm visszakeresni.
Szóval ami nálam bevált:
1. hangerő gomb fel+le + bekapcsoló gomb egyszerre hosszan nyomva, rezzenésig (ez akár fél perc is lehet)
2. hangerő fel gomb + bekapcsoló gomb egyszerre hosszan nyomva. bejön 3om választási lehetőség (emlékeim szerint)legalsó menüpont.
A telefon újraindul és lehet használni.
3. használni a telefontha ez sem segít akkor passz.
-
Joacoking
tag
Azt lehet tudni, hogy a kijelzőt milyen üveg védi (pl.: Gorilla Glass, etc.)?
-
nubiai
tag
Frissítettem a CM-emet 20160410-ről 20160522-re.
Nem akarok pánikot kelteni, de az létezik, hogy kikerült belőle a dupla koppos ébresztés? Nem működik és nem találom, hogy hol kellene bekapcsolni. Emlékeim szerint a "Kijelző & Fények" részben volt a "Dupla érintésre alvó mód" alatt. Remélem csak én vagyok a láma. -
Joacoking
tag
Kérdés, ami már régóta foglalkoztat:
Cserélhető a telefon kijelzője pl. Gorilla Glass 4 re, ha alapból nem az van benne? Nincs betörve a telóm, csak érdekelne, mert ugye GG4 jobban bírja az ütéseket.. -
Joacoking
tag
válasz
#78619904 #11607 üzenetére
Vajon a rádió hány emberkét csalogat majd CM-re?
Mindenesetre, ha szépen lassan kijavítanak minden hibát/bugot, akkor már közelebb kerülünk a végleges CM hez..
Persze a biztonsági csomagokat azért jó ha kapjukEgyébként meg ha megoldanák azt, hogy a rom magától állítgassa a prociütemezőt (úgy, hogy közben ne droppolja az akkut, ha nem használom a telót), akkor már számomra tökéletes lenne.
-
Hipnotic
tag
Mi lehet a telóval? Reggel arra lettem figyelmes, hogy nem ébreszt! Ki kapcsolódott magától éjjel és onnantól be sem kapcsol. Hiába teszem rá a töltőre, nem reagál...
-
borbas666
aktív tag
válasz
TheRealBear #11601 üzenetére
Jaja dettó. Akkor nem egyedi, én meg azt hittem a dolby atmos kavar be. Ha rájöttél mi a hiba írj már.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest