- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkrisz78
tag
válasz
TheRealBear #9310 üzenetére
Az ebben a hozzászólásban említett több nyelv patch megvan valakinél? A linkelt oldalon már nem elérhető.
-
ncc1701
veterán
válasz
Dave Crank #10497 üzenetére
Ez teljesen jó.
-
Coolmat
őstag
válasz
Dave Crank #10495 üzenetére
Google Play stabil nálam, nem FC-zik. A "gyári" nyalókánál mindenképpen jobb, és használtam azt is elég sokáig, hosszú távon már az őrületbe tudott kergetni pár apró hülyeségével. CM-nél csak két negatívumot tudnék felhozni pár hétnyi használat után:
1. Mobilnet kapcsoló a notification bar-on nem egyből kapcsolható
2. Néha recsegős zenelejátszás (PlayerPro-t használok, kicsit olyan, mintha néha nem kapna processzoridőt a program).Ezeken kívűl meg vagyok vele elégedve, jól összerakták az oroszok, remélem a fenti 2 nyűgöm is megjavul idővel
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Coolmat #10494 üzenetére
Köszi a választ! Fontos ám nagyon!
(este gyorsban inkább csak egy ébresztő app-t telepítettem...
)
Na és olyat te tapasztaltál-e már, hogy a "google play szolgáltatások sajnos leállt"?
Két telefonon is ezt kapom...
Egyenlőre most a gyári nyalókát "tesztelem", és szerintem nem rossz. De ha stabil a CM, és valahogy megszüntethetők ezek az anomáliák, amiket tapasztaltam, akkor persze, hogy váltanék rá! -
Coolmat
őstag
válasz
Dave Crank #10479 üzenetére
Szia!
"Az óra alkalmazás leállt" nálam is előjött gapps telepítés után, olyat kell feltenni, ami nem cseréli le a stock Clock-ot. A mini gapps ezért nem jó, pico vagy nano viszont ok. A rossz hír az, hogy emiatt húzhatod újra a teljes rom-ot, legalábbis nekem csak így sikerült megoldanom (azért fontos az ébresztőóra
).
-
Dave Crank
senior tag
válasz
ncc1701 #10492 üzenetére
Hülyeségre nem beszélném rá, égne is a pofám, ha így lett volna.
Cappához pedig nem "zavarni" akartam, de én ilyen problémával még nem találkoztam, persze tanácsot próbáltam neki adni, és valahogy megoldani a dolgot....
Szerencsére helyreállítható volt, így kár nélkül, tanulságos volt nekünk a történet. -
ncc1701
veterán
válasz
Dave Crank #10491 üzenetére
Ha megvolt, akkor én kérek elnézést.
-
Dave Crank
senior tag
-
válasz
ncc1701 #10485 üzenetére
Érdemes követni a mélyvíz topik összefoglalóját, ott igyexünk (lehetőséginkhez és időnkhöz mérten) leírni dolgokat.
@(#10486) Joacoking
Örülök, hogy működik! -
Joacoking
tag
Mivel már egyszerű rádugásnál is volt felkiáltójeles eszköz, ezért gondoltam, hogy minek még a többi kombinációt is próbálgatni? Még ahhoz sem tudtam drivert telepíteni..
Arról meg nem volt szó, hogy flashtool használatakor lehet ilyenekkel szórakozni, csak az volt írva, hogy flashelés indítása után rá kell dugni a telefont, nem csináltam másképpen, mint a leírásban volt..@Cappa72: Működik minden, köszi szépen. Örök hálám
---------------------------------------------------------
@beg: Egyébként meg nem értem, miért kell az ember orra alá dörgölni ilyeneket.. Most kezdtem neki először ilyennek, persze hogy izgatott voltam, amikor pedig elrontottam, természetesen megijedtem, hogy most mi fog történni. Az összefoglalóban az volt írva, hogy nyugodtan kérdezhetek, ha valami nem megy (Különben is 1 héten keresztül, amíg a rootolás nem működött mindent átolvastam a dologról, amiket meg te és a többiek írtatok nekem, mindent örömmel olvastam, hogy van aki segít a dologban). A rootolás persze továbbra sem ment, így mindenki csak le akart beszélni a dologról. Dave ekkor azt mondta, hogy Flashtoolban csináljak mentést (mert ahhoz nem kell root), és kezdjek neki a flash-hez. Amikor baj volt, akkor ő mondta azt is, hogy írjak cappának, mert segíthet. "Nem cseszegetésképpen", de te ekkor sem voltál túl kedves, csak mondtad, hogy milyen szépen el tudtam rontani.
Azért megérthetnél engem is, ne kezelj úgy magadhoz képest, mint egy érthetetlent. -
beg
veterán
válasz
Joacoking #10483 üzenetére
Én mindig mondtam, hogy nem olvasol:
(#10031) beg válasza Joacoking (#10030) üzenetére 2016-03-21 06:56:32
"Nem kell rögtön a Dunának menni. Nyisd meg az eszközkezelőt a gépen és nézd meg, hogy van-e sárga felkiáltójeles eszköz. Ha nincs, akkor dugd rá a telefont kikapcsolt állapotában, ha így sincs sárga, akkor úgy, hogy power gomb+hangerő le és így rádugod (3 kezes művelet
) majd ugyanez hangerő fel és mindkét hangerő kombinációval. Ha valahol is látsz felvillanni sárga háromszöget az eszközkezelőben, akkor nem jók a driverek. Ha a fenti művelet hibamentes, akkor szólj, megyünk tovább."
Tény, hogy a power gomb zavaró lehetett, de fejből erre futotta, továbbá majdnem mindegyik itteni és linkelt leírásban benne van.
-
válasz
Joacoking #10478 üzenetére
Próbáld meg oly módon rádugni a gépre a telefont a flashtool fw upgrade megnyomása után, hogy folyamatosan nyomva tartod a hangerő fel gombot (ha nem érsz el eredményt, akkor a hangerő le gombbal is tégy egy próbát).
Ha flash esetén a preloader kapcsolat felépül és nem zárul le, akkor az okozhat ilyen problémát. És sajnos ez előre nem kiszámítható, azt hiszem, hogy ez előfordul a windos-os verzióknál. Ritka, de előfordul. -
Dave Crank
senior tag
válasz
Diabo6 #10396 üzenetére
Na, végre volt időm újrahúzni a telefont, egyenlőre idáig a korábban meglévő anomáliák nem jöttek elő, de helyette most valamiért " az óra alkalmazás sajnos leállt"... -.-
134 gyárit húztam fel arra aosp v2-t, arra pedig a 0226-os cm12-t, majd frissítettem, és mini ogapps, amit tegnap töltöttem le frissen.
System wipe-t most kihagytam, anomiáliák jelentkezhetnek azért, mert nem lenne megfelelő a telepítési sorrend, (rom, gapps, multilanguage...)?
Csak mert nem tudom, hogy az előző telepítésnél mitől voltak azok, most meg ez... -
beg
veterán
válasz
Joacoking #10473 üzenetére
Nem véletlenül nem tudtad megoldani múltkor sem. Mi változott volna azóta?
Sajnálom, de a flashtool nem neked való. Nem azért, mert vadászengedély kell hozzá, hanem mert nagyon egyszerű alapok és tanulási/keresési hajlandóság sincs meg hozzá. Csak szórod egymás után a kérdéseket.Nem bacogatásból, de el kell fogadni ha valakinek valami nem megy. Én is próbáltam sokáig megtanulni korcsolyázni, de a mai napig nem tudok. Nem is erőltetem.
Volt egy működő CM rendszered, egy olyan twrp-vel, ami újraindulásnál néha fagyott. És? Mintha minden nap 5x kellene oda bemenni és újraindítani... Szerintem ne sértődj meg, ha egy rombolás után ismerve az előzményeket egyszerűen feladjuk.
-
TheRealBear
tag
válasz
Diabo6 #10461 üzenetére
Youtube adaway - elszaporodott a reklám JewTubeknal elején és hosszú videó közben is be - be szur.na ez tiltja az összeset.
--------------------
Joacoking nem szoktam degradáló hozzászólásokat indítani, de már nagyon be telt az arcom. Kérj meg egy hozzaertot,hogy egy tábla csokiert húzza újra a telod és maradj is az alap verzional.Ha meg nem tetszik a telefon inkább add el.Kritikán alluli amit szenvedés terén művelsz.*off vége* -
-
-
Joacoking
tag
Akkor az ismeretlen USB eszközzel ne foglalkozzak? Flashelést pedig úgy csináljam, hogy letöltöm a gyári ROM-ot, kicsomagolom, scatter file-t betallózom, a flash módját átrakom Firmware upgradera, elindítom a flashelést, rádugom telefont, és ha beindul, akkor örülök?
-
Gdi
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Xposed-ban tudtok ajánlani valami pöpec alkalmazást?
A gravity box és a Flat Style Bar indicators meg van. Ezek nagyon jók.
Kicsit belepörgettem, miket tartalmaz még, találtam jókat, de nem akarom/merem próbálgatni ismeretlenül. Pl wifi password is rémlik. Ez mennyire lehet működő?
Leginkább olyanokat keresnék, amik nem a külcsínyre mennek (erre már megvannak), hanem amik könnyebbé teszik a használatát a telónak. Ötletek?
Köszönöm -
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Joacoking #10446 üzenetére
Én csak ajánlottam, hogy ha a befagyást tapasztalod, akkor azt esetleg felhúzhatod, nekem elsőre felflashelte, és működött. (A 2.8.7.7 twrp-ről van szó)
Én a recovery mellett lévő scatterral húztam fel."Ha valahol valamikor bármilyen gebasz van, a gyári FW visszaállítása, telefon újrahúzása"
Ezt próbáld meg felhúzni. -
Joacoking
tag
Várom az ötleteket egész nap, este kipróbálnám őket..
Valaki amúgy tudja, hogy ez hard vagy softbrick? -
-
-
-
-
Joacoking
tag
-
beg
veterán
válasz
Joacoking #10443 üzenetére
Nézd meg ugyan ezt a begin és end address címet a recoverynél ha betallózod az aosp 64 v2 romot.
Szerk.
Ezt magyarázom napok óta, hogy még nem vagy kész a pilótavizsgára. Kicsit fárasztó egy kútba kavicsot dobálniSzerk. V2: semmi, azt tallóztad be. De ezt miért csináltad? Ez volt rajta eredetileg is.
-
Joacoking
tag
válasz
#78619904 #10434 üzenetére
Tomikai, köszönöm szépen a tippet! Bevált, amit mondtál
Most már teljes az életem
build.prop átírás után újraindítást csináltam, bekapcsolt a telefon, youtube-on pedig már ott is volt a 60fps a 720p mellett
(Amúgy ha csak így át lehet írni az eszköz típusát, akkor lehet 1080p-t is "csalni" YouTube-ra? Nem mint ha érne is valamit, de azért úgy kíváncsiságból érdekel
)
P.S.: Megtanultam a hozzászólás szerkesztése funkció használatát, de a Smileyek rohamával még mindig nem bírok leállni
-
Joacoking
tag
A build.bak fájlt mivel csinálod meg? Nem elég csak kimásolni az eredeti build.prop fájlt?
Amúgy Dave Crank ajánlotta, hogy ha már így fönt van a CM, akkor rakjam fel az újabb TWRP-t Flashtool-lal, mivel az AOSP-s TWRP verzió kifagy pl. reboot-nál.. Szerintetek megéri most ezzel foglalkozni ilyen későn?
@Dave Crank: Visszajött a Preloader
Nem tudom hogy, csak úgy magától
-
válasz
#78619904 #10436 üzenetére
Alapszabály:
minden system partíción végzett beavatkozás előtt rendszermentés. Legalább mod recovery mentés, de a paranoiásabbak dd és flashtool mentést is csinálnak.
A dd és flashtool mentés data partíciója visszaflesselhető a telefon kikapcsolt állapotában, ha a preloadert nem ütötték ki.
Valahogy így. Legalábbis emlékeim szerint. -
-
Diabo6
senior tag
Dolby atmost hogy tudom törölni?
-
Joacoking
tag
Azért pl. gameplay videóknál eléggé feltűnő, ha nem 60 fps-el megy. Nekem rögtön feltűnt, másképp meg sem néztem volna a lejátszás beállításain, hogy milyen minőségen van.. De ha már az újraflashelés sem segít, akkor mit csináljak még vele? Nem értem, hogy nekem miért nem működik, ha nektek is ugyan az a rendszer és hardver van.. Azért egy build.prop-pal megdobhatnátok, nem akarom sajátomban átállítani a dolgokat, csupán érdekelne, hogy mi van nektek benne :p
-
Joacoking
tag
Azért mondjuk összehasonlítanám, csak hogy biztos legyek benne, hogy nem ott van a hiba (Ha valaki tud, akkor küldjön egyet
).. Egyébként azzal próbálkozzak meg, hogy TWRP alól újra felrakom a gapps csomagot? Ha azzal sem megy, akkor próbálkozzak meg a gyári ROM-mal, majd újra cm telepítéssel?
-
Joacoking
tag
Ennél sem dobja fel.. A fejlesztői lehetőségeknél ha átírtam az eszköz elérési nevét LenovoP70-re, akkor az nem zavarhat be? Rendszerrakás előtt wipeoltam a systemet is, a két cache-t, a datát és az internal storage-t is.. Ezek nem zavarnak be? Vagy valaki tudna küldeni egy build.prop fájlt? Összehasonlítanám az enyémmel
-
beg
veterán
válasz
Joacoking #10420 üzenetére
Én most néztem ezt a videót, a minőségnél feldobja a 720p60 verziót.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Graphics #10415 üzenetére
Igen. Próbáltam, de melóban meg van kötve a klaviatúrám, így nem sok oldalt tölt be nekem. De sikerült leszednem. köszönöm a javaslatokat.
bucihost: neked pöpecül működik minden ezekkel? illetve még egy kérdés, ha felteszem az xposed, akkor gondolom nem gyalul semmit, simán felmegy és "minden marad a régi", mint pl gappsnál nem?
-
Diabo6
senior tag
Cm-re lehet xposed-t tenni? Ajánlott, javasolt? Ha igen, akkor tudnátok letölthető linken mutatni egy zip-et illetve appot?
köszönöm. -
Joacoking
tag
YouTube-nál ti is tapasztaltátok, hogy nem lehet 60fps-ben videót nézni (CM alatt)? Felkínálja a 720p-t de 60fps nincs
A videó tuti 60 fps-es. Esetleg build.prop-ban kell más típust állítani? Vagy talán valaki tud megoldást?
-
szaszab
aktív tag
válasz
Graphics #10398 üzenetére
Van benne valami. Én telepítettem a CM Galaxy S6 témát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest