- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajanko
csendes tag
Sziasztok!
S146-os verzióval működött eddig a telóm,gondoltam ráteszem a 64 bites verziót. AOSP Android 5.1 - x64 v2.
Működik is az első kikapcsolásig vagy a bekapcs gomb megnyomásáig.Ezután,ha megnyomom a bekapcs gombot olyan mintha megfagyott volna.Sem érintésre sem alsó három gombra nem reagál,csak teljes újra indítás után lehet vele bármit csinálni.Visszatéve az S146-os verziót tökéletesen működik.3X kipróbáltam.Kérnék segítséget,hogy mi lehet a probléma.Köszönöm előre is.Üdv:pajanko
-
cool13
őstag
Ezt a MaxxAudio.t, hogyan lehet alapértelmezett lejátszóvá tenni? Én pl. egy csengőhangot nem tudok lejátszani rajta. Vagy hogyan lehet betallózni vele valami hangot? Zenét? Vagy ez nem lejátszó, csak egy hangszínszabályzó?
-
törölt tag
válasz
zoli720524 #13595 üzenetére
Ezt most minden topicba felteszed?
-
Diabo6
senior tag
válasz
zoli720524 #13595 üzenetére
Üdv. Az valami üzenetküldéssel kapcsolatos. Beállítások, alkalmazások. Ott keresd ki és töröld az adatokat. H nem sgeít akkor szerintem gyári beállítások visszaállítása lesz a megoldás.
-
zoli720524
újonc
Üdv Mindenkinek! Mit takar az omacp alkalmazás? Mert állandóan azt írja, hogy leállt. Lehet vele valamit kezdeni?
-
picaro
tag
-
válasz
Vegyigyümi #13592 üzenetére
Szia!
Gyakorlatilag egy stock droid az 5.1. Használni használható de eléggé lebutították funkcióilag a 4.4-hez képest.
-
Vegyigyümi
tag
Sziasztok!
Nem vagyok az a nagy ROM mágus, ezért az a kérdésem van e valakinek tapasztalata a gyári 5.1- el?
Nekem 4.4.4 van fent (P70-A_S134_150729_16G_ROW).
A telefon másfél éve 99%-ban jó, de ez a GPS ba..akodás kiakaszt.
Az itt leírt beállításokkal 1x sikerült életre keltenem a GPS-t összesen azóta újra fenn áll a hiba.
Ha bekapcsolom a keresést, nem találja, és utána már ki sem tudom kapcsolni, hogy keresse...Használható a gyári 5.1 vagy sem?
-
Diabo6
senior tag
Mit ki nem találnak... petíció a 6.0-ért.
Aki gondolja írja alá és küldik a Lenovonak.
[link] -
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Egy ideje a GPS hiba miatt átálltam a miui-ra. Nagyon jó rom, de akad egy két apróság, ami idegesít.
Jelenleg a legfrissebbet használom magyar nyelven. Hibák:
Néha a telefon feldobja, hogy a tárhely sérült. USB kábelen keresztül akartam rá másolni, de nem engedi, azt írja, hogy az eszköz nem válaszol vagy nincs csatlakoztatva. SD kártyát kiszedtem a telefonból, 2x formáztam, de úgy se jó, kártyaolvasón keresztül hibátlanul tudok rá másolni. Telefon tárhelyre tudok másolni. USB hibakeresés be van kapcsolva. Másik hiba a bluetooth, ki akartam próbálni vele a bluetooth hangfalam, de hiába párosítom nem szól, a miui gyári zene appjába ahogy át akarnám küldeni a hangfalra azt írja, hogy nincs csatlakoztatva bluetooth audió eszköz...
Apróságok: Betűméret. Az S-es szinte kicsi, de az M-es az már hatalmas... Ahogy a lámpát a középső gombbal felkapcsolom meg kell nyomni a kikapcsoló gombot, utána meg ha újra megnyomom kikapcsol...
Idáig ezeket fedeztem fel. Kb. 2 hete használom, ezeken kívül meg vagyok vele elégedve. Gyorsabb a gyári romnál szerintem. -
Diabo6
senior tag
válasz
picaro #13584 üzenetére
Megváltozott a bejövő hívásoknál a hívó fél képének kijelzése. Ezzel a patchel vissza lehet állítani a régire, akinek ez nem jönne be. Mivel nem ismered az előzőt így szerintem ne bántsd, már ha tetszik...
Írd be tárcsázóba azt a számsort és kiadja a mérnöki menüt. Ott audioban az értékeket tudod felhúzni. De azt ne bántsd. Az oroszoktól meg szedd le a maxxaudiot és twrpben tedd fel.Szerk. Kicsit hülyén fogalmaztam, bocsi. A lényeg hogy a mérnöki menüben ha van valami hang, pl headset ami halk neked akkor ott fel tudod hangosítani.
A maxx audioval a csengőhangok hangerejét és a zene minőségét tudod javítani. -
picaro
tag
válasz
Diabo6 #13583 üzenetére
azt a böngésző alllang patch-et is feltettem.. egyet még nem, mert az nem tudom, hogy egyáltalán kell é valami eredeti tárcsázó vagy mi: miui_InCallUI_Orig.zip .. a mostani tárcsázó jól műxik ugyhogy ez nem tudom miért volt ott..
nekem az audio beállításokban a szerviz menüben nem szerepelnek ilyen adatok..
-
Diabo6
senior tag
válasz
picaro #13582 üzenetére
Ne add fel. Lehet, hogy van benne. És sajnos nem tudom megnézni. Elég furfangosak ezek 😃
Viszont még a hanghoz szükséged lehet erre. Szintén az oroszoknál:
hangosabb hang
Mérnök mód (* # * # 3646633 # * # *) - ellenőrző berendezés - Audio -> [válassza ki a kívánt elemet, és módosítsa a maximumot. Vol.].
Állítsa Dolby Atmos és tiltás "NuPlayer" a fejlesztő menüben
, vagy (jobb)
Set MaxxAudioÉn a maxxaudiot tettem fel. Sokkal jobbak a hangok.
Szerk.: beépített böngészőt én letiltottam, de azt hiszem ahhoz is van egy patch ott ahol a nyelvcsomagot találtad.
-
Diabo6
senior tag
válasz
picaro #13580 üzenetére
A sim csengőhangot nem tudom. 1 simem van. Időzítő van, de eldugva: akkumulátor, akkuprofilok és ott fent a beállítások fogaskerék. Ki és bekapcs időzítő.
Frissíteni nem fog. Főzött rom. Igen ritka ami ota frissül. Oroszokhoz szoktak felkerülni frissítések, neked kell leszedni. De ehhez szinte felesleges. Különben meg a legfrissebb miuit tetted fel, nincs is mire frissíteni. -
picaro
tag
válasz
Diabo6 #13579 üzenetére
Köszi. A duplakopp ebben is benne van. Ez bőven megfelel nekem.
Viszont...
Rövid tesztelgetés után vannak számomra hiányzó fícsörök, ezek pedig:
! - Csengőhang kiválasztás külön-külön a két kártyára: NINCS
! - Időzíthető be és kikapcsolás (am a gyáriakban megvolt és számomra ez nagyon fontos lenne): NINCS
! - A telefonról menüben a rendszerfrissítésnél azt írja hogy kapcsoljam be a wifit mert csak úgy megy. A wifi be van kapcsolva. Tehát a rendszerfrissítés nem műxik, nem tud kapcsolódni a miui szerverhez.. -
Diabo6
senior tag
-
picaro
tag
válasz
Diabo6 #13573 üzenetére
https://yadi.sk/d/R-8xtplpuhkSz
Ez?
És ezt hogy kell feltenni?
Vagy ez ugyanaz a full rom csak benne van minden nyelv? -
picaro
tag
-
Flashtoolsban nem nyomtál véletlenül formatot?
Nagyon úgy néz ki, hogy elszálltak az imei számok...Gondolom hálózatra sem jelentkezik fel a készülék.
-
miki675
csendes tag
rom felrakása után reboot system és nem kapcsol ki, ha kikapcsolom bekapcsolás után csak forog a MIUI karika--a cm12.1-et is próbálta, ugyan az,csak bekapcsolás után egy orosz szöveg és nem enged tovább. ??
WIPE után cm jó lett
-
picaro
tag
válasz
NextError #13558 üzenetére
a twrp most nagyon hosszan áll azon hogy working.. restarting... wiping selected partition(s)...
ez itt leakadt vagy valóban ilyen sok ideig tart ezen adatok törlése? vag yhagyjam a pébe és indítsam újra?és ha nincs bent sd kártya fel tudom valahogy rakni a belső tárolóra is a miui zip-et?
-
NextError
tag
-
Mr.Grey
tag
Hozzáértők segítségére lenne szükségem: a mellékelt képeken látható egy P70 jelenlegi állapota.
A jobb szélen egy fekete csík, az alsó 1/3 rész meg csíkos, elmosódott.
Az lenne a kérdés, hogy ez az LCD hibája vagy alaplapé? Repedés, törés sem a digitizeren sem az LCD-n nem látható. Az alsó hiba leginkább a memóriahibás videokártyák megjelenítésére hajaz. -
picaro
tag
válasz
NextError #13541 üzenetére
Nem sajnos.
A windows nem tudja detektálni: A request for the USB device descriptor failed így a flashtools sem megy semerre..
UP: Na mégis... beindult. Rádugva mikor a windows azt írja, hogy nem ismeri fel. Folyamatosan nyomni kell a bakapcs gombot..
Elkezdődött az újraélesztés..
-
picaro
tag
Nabakker asszem kinyirtam a telot. Vissza lehet még hozni onnan, hogy nem reagál bekapcsolásra és a windows sem ismeri fel most?
-
picaro
tag
Felment a TWRP 3.0.0.2 64bit - mégsem indul el a menüből a recovery hanem újra indul a telo. mi lehet a baj?
-
miki675
csendes tag
Sziasztok!
Endoscop camerával van valakinek tapasztalata? 5.1-es rom-mal (32-es és 64-es) próbáltam, de nem működik. A MIUI-ban hogy kell a patch-et be rakni?
-
picaro
tag
Valahol volt egy leírás, hogy hogyan kell downgrade-elni gyári 4.4.4-re...
Nem tudja valaki merre van az?
(Visszamennék, bárhogy túrom a dolgokat még mindig az a legfejlettebb és legstabilabb) -
NextError
tag
Sziasztok!
összefoglalóban le kellene cserélni a cm12.1 linket a frisebbre mert azzal egy katasztrófa volt az ébresztés de az újjal rendesen működik
-
cool13
őstag
válasz
borzosmorzi #13524 üzenetére
Biztos hogy sokat számít a ROM, vagy a camera apk. Visszataktam a gyári 5.1-et. A már említett rádió jel miatt. Katasztrófa a fotó a Miui után. HDR-ben fotózva, elviselhető. Rá kellene tenni a miui camerát. Majd megpróbálom.
-
borzosmorzi
tag
válasz
cool13 #13523 üzenetére
Persze nem várok sokat egy telefon kamerájától, komolyabb célra én is fényképezőgépet használok (MILC-et), eszem ágában sincs ezzel összehasonlítani, csupán a kategóriájába eső telefonokkal. Lehet, hogy van gyengébb kamerájú Lenovo telefon a P70-nél, de kategóriájában a jelenlegi felhozatalból sajnos az övé az egyik legrosszabb. Elképzelhető, hogy a MIUI szoftvere többet tud belőle kihozni a jobban optimalizált zajszűrés és utólagos élesítés révén (nem próbáltam).
-
cool13
őstag
válasz
borzosmorzi #13521 üzenetére
Amúgy a MIUI kamera apk-ja szerintem jobb képeket lő. Amúgy nem tudom ti mit vártok egy telefontól, ami képeket is tud készíteni. Ha meg fordítva szeretnéd, nem kell telefont venni. A P780 után csoda a képek minősége ezen. A front kamera az meg brutál a régi után. Van itthon komolyabb fotómasina, tudom nagyjából milyen a jó kép. Persze mellé nem várok csodát a telefontól. Na meg nem hasonlítom másik komolyabb kamerával rendelkező telefonhoz. Esetleg mérlegelni kell vásárlás előtt, és olyan telefont venni, amiben űber fasza kamera van.
-
borzosmorzi
tag
válasz
picaro #13519 üzenetére
A fényképezőt illetően egyik ROM-tól sem várnék csodát, ez sajnos hardverszinten van ennyire elszúrva. A legfőbb probléma a szenzor igen magas zajszintje és alacsony dinamikatartománya, valamint az objektív viszonylag gyenge minősége (bár erős fényben, 100-as ISO-n lehet elfogadható részletességű és vonalélességű képet készíteni, ami azt jelenti, hogy a szenzor minősége nagyobb súllyal járul hozzá a gyenge fotózási képességhez).
-
Diabo6
senior tag
válasz
picaro #13519 üzenetére
Szia!
Én ezt a MIUI romot tudom ajánlani. Számomra miden benne van, ami a gyáriban. A 8.0.1-es verzió-hoz magyar patch is van. duplakopp többféle verziója is fellellhető és még működik is. A simek külön csengőjét nem tudom, mert 1 simem van, a fényképezőben működik a HDR is amivel természetes fényben szerintem nagyon jó képeket lehet lőni. -
picaro
tag
Kedves fórumozók!
Van-e valami olyan rom amivel mindenki egyetért, hogy kiválthatja a gyári romokat?
Ami stabil, magyar, nem bugos és általában minden opció alapból benne van ami a kitkat-ban volt?
(duplatapis wakeup, külön csengőhangok a simekre, esetleg valami olyan kamera alap amivel nem csak fos homályos képeket lehet csinálni (mint a lollipop kamera appjával).. stb.. -
-
Spigike
csendes tag
Miui mellet akit zavar, hogy messengeren nincs chat fej, itt a megoldás!
Beállítások->Telepített alkalmazások:
Messenger megkeresése a listában, majd rá nyomni:
Legorgetunk legallulra az Engedélyek kezeléséig:
Ha ez még van akkor itt is legallulra lapozunk és bepipaljuk a Felugró ablakos értesítést:Kész is volnánk ! Ha bármi más alklamazas nem jeleniti meg az eljárás ugyan ez! Szép napot!
-
cool13
őstag
-
cool13
őstag
Már rájöttem.
-
cool13
őstag
MIUI esetében mik azok az apró kis pontok egymás mellett a wifi jel ikon mellett?
-
gkrisz78
tag
válasz
nagysusu #13502 üzenetére
A másodikra ez a 2 megoldás van:
"Try swipe the notifications in notification area downwards with two fingers or pinch outward on notification it should work."
Szóval két újjal lefelé húzni a adott értesítést, vagy középről indulva oldal felé széthúzni, és így előjön a nem látható része is. Ez úgy látszik Miui tulajdonság, hogy jó-e vagy sem az már más kérdés. -
cool13
őstag
Esetleg ha nem nagy kérés, kipróbálás céljából kimásolná és elküldené vagy feltenné valahova nekem, aki a gyári 4.1 és az 5.1-et használja?
A system/etc/firmware alatt van.
modem_1_lwg_n_img ilyesmit kell keresni. -
cool13
őstag
A P780-nál cserélni lehetett a modemet. Ennél is lehetséges? Ahogy néztem, ugyan ott vannak. Tehát biztos lehet. Tudtok erről valamit? Mert a gyári ROM-oknál jobb volt a térerő kijelzésem. És jobbnak is éreztem a beszélgetéskor a vételt. Nem szakadozott stb. Itt el el tűnik a térerőm otthon. Pont a lakásomnál elég tré a jelszint a vodának, ezért volt gondom mindig a térerővel.
-
cool13
őstag
válasz
Diabo6 #13500 üzenetére
Első napon sok sok telefonálás és csesztetés után felére merült. Érzésre soknak tűnt. De majd még figyelem a dolgot.
Amúgy kipróbáltam az orosz oldalon lévő multi nyelves rom-ot is. Tetszett hogy a kikapcsoló menüben volt recovery is. Viszont a témákat nem ette meg amiket ki akartam próbálni. Összeomlott tőle. Vissza is raktam a tesztelőset.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Medence topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest