- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem sikerült éltem első téglásítása
Nem indul el a telefon. A PC-re dugva a töltést veszi, illetve eszközfelismerés is elindul, végigmegy, de eszközkezelőben nem látom sehol.
Lenovo feliratnál tovább nem jut bootoláskor
Gödöllő környékén nem tudna megpróbálni valaki rádobni egy gyári 4.4 fw-t?
-
Azt hiszem sikerült valamit elrontanom...
Flashtools látszólag nem csinált semmit, ennek ellenére újraindult a készülék, elindult a gyári Lenovo bejelentkező képernyő, viszont onnan nem ment tovább. Nagy nehezen sikerült kikapcsolnom (összes gomb nyomva tartása).
Most nem tudom, hogy mitévő legyek -
beg
veterán
válasz
ncc1701 #12692 üzenetére
Jó lenne ezt elcsípni, mert elég sok embernél jelentkezett. Szinte száz százalék, hogy valamennyi google összetevő frissítése kavarhat be.
Alkalmazásoknál play szolgáltatás adatok és frissítések törlése, play áruháznál és google+ esetén ugyanez, majd szépen tovább mindegyik lépés után ellenőrizve a gps-t. Talán így meglesz a bűnös.
-
Valaki tudna segíteni, hogy miket kell feltelepíteni, hogy menjen a flashtools Win10 alatt?
Előre is köszönöm a segítséget
Szerk.: kikapcsolt állapotban ha csatlakoztatom a PC-hez a telefont, egyáltalán nem látszik az eszközkezelőben.
-
F4f0rg1
csendes tag
A tegnapi nap óta nem működik nálam a GPS és a WLAN
A gyári 4.4.4-es rendszert használom, eddig hibátlan volt. Vélhetően valamilyen frissítés tehetett ezeknek keresztbe (pl. egy google frissítés), de én magam egy legális Kaspersky vírusirtón kívül nem telepítettem az elmúlt pár hétben semmit sem a telefonra. A vírusirtót végül leszedtem. Ha nem valamelyik frissítés, akkor még erre gondolnék a hibaforrást illetően.
A GPS nem talál jelet, a WLAN elvileg kapcsolódik, de a böngésző már nem működik. A gyár böngésző üzenete: "a proxy szerveren keresztüli azonosítás nem sikerült", míg a chrome böngészője csak annyit ír, hogy "Ön offline módban van".
Valakinek van valamilyen ötlete? Lehetőség szerint nem szeretnék 5.1-re frissíteni... -
-
Gyári 4.4 romon ki lehet jelezni az akku töltöttséget százalékosan?
Gondolkodom, hogy visszaállok gyári 4.4 romra és szedem össze, hogy mikre lenne szükségem ezen fw alatt.
Ha rootolom és lejegelem a led-es apk-t, majd a root jogot visszaállítom, akkor jegelve marad vajon a ledes apk?
A root-ot a nyavalyás banki alkalmazás miatt kell visszaállítanom, viszont LED-es értesítést pedig szeretnék használni nem csak elmulasztott üzenetre, hívásra, hanem más alkalmazásokra is.
Ha sikerül jegelni a led apk-t, akkor 3rd party programmal beállítható, hogy mikre jelezzen, vagy akkor mindenre jelezni fog és kész? -
Sziasztok!
Gyári 4.4 alatt próbálta már valaki az xposed-et? Tutira nem megy?
-
tusik
tag
Üdv.
Megtudná mondani valaki aki 2 kártyával használja (1 hivás, 1 adatforgalom) hogy adatforgalom használata közben a másik kártyára bejön a hivás, és ledobja a hálózatról az adatforgalmat használó kártyát vagy pillanatnyilag nem kapcsolhatót jelez a hivó számára. Visszaolvastam jó pár oldalt de erre vonatkozó infót nem találtam. Köszönöm ha megosztja valaki aki igy használja. -
Diabo6
senior tag
Van frissítés a miui-ra az oroszoknál.
Ez mit jelenthet: Notification LED (LED). Something changed in xiaomi - [the use of third-party applications] -
-
beg
veterán
válasz
Graphics #12665 üzenetére
Érdekes, ezen a képen leköltöztek a gombok. Az előlapi ujjlenyomat/home gomb miatt kiesik nálam. Roppant mód ki nem állhatom
-
Hoorus
őstag
válasz
zambozoli #12672 üzenetére
1, twrp-t flasheled flashtools-al a mellékelt scatter fájl segítségével download módban
2, supersu.zip-et telepíted twrp-ből
3, xposed.zip-et telepíted twrp-ből
4, xposedinstaller.apk telepítéseUtóbbi 2 pont csak akkor, ha szükséged van xposed-ra. (pl. gravity box, youtube background stb...)
-
robe1983
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy P70-es telót, és elkövettem azt a hibát,hogy felfrissítettem 5.1-re.. Nagyon megörültem mikor megtaláltam ezt a cikket: http://www.lenovoroot.com/2016/01/how-to-downgrade-lenovo-p70-to-android-kitkat-4.4.html
Downgrade-eltem is a telót,de azóta a GPS nem nagyon akar működni.. Illetve egészen addig tökéletesen működött,amíg el nem kezdtem frissítgetni a programokat az áruházból. Elolvastam az itteni hozzászólásokat és próbálkoztam a play áruház frissítés eltávolításával,ami részben működött, a "GPS test" nevű progi már látott műholdakat,de a program nem váltott "GPS ON" módba,csak a műholdakat látta.
Arra a következtetésre jutottam,hogy a fent említett cikkben szereplő firmware nem megfelelő,ezért telepíteni fogok egy régebbi verziót ezek közül:
4.4 hivatalos ROM-ok:
P70-A_USR_S127_150122_ROW
P70-A_USR_S128_150312_ROW
P70-A_USR_S129_150320_ROW
P70-A_USR_S130_150421_ROW
P70-A_USR_S131_150518_ROW
P70-A_USR_S132_150527_ROW
P70-A_USR_S133_150707_ROW
P70-A_USR_S134_150729_ROW
Első körben az "527" végződésűre szavazok, ha meglesz a telepítés,majd megírom a tapasztalatokat..
Esetleg ha valaki talált megoldást 4.4.4-en erre a GPS szoftver hibára,az légyszi ossza meg velünk, köszönöm szépen!Biztos,hogy szoftver hiba és nem hardware-es, jó lenne megtalálni rá a megoldást..
-
felhasználóx
tag
válasz
petya2000 #12668 üzenetére
az árgép ill. árukereső oldalakon közzétett vélemények bizonyos hányada kétbites dilettáns vásárlóktól származik, ezért érdemes fenntartással kezelni. Viszont azt nézem hogy 53-54 k ért is elérhető kisebb webshoppokban is.....vagy ezek nem aktualizált árak lennének? Hasonló felhasználási szokásokkal én is ebbe az árszegmensben keresek készüléket, néztem a Thor-t is, de a fórumon leírt, megfigyelt, és előforduló hibák miatt én is elvetettem a készüléket. Mégis csak egy új belépő a piacon, nem túl sok referenciával. Egyenlőre nálam is befutó a P70-es
-
Hoorus
őstag
Felraktam az s146-ot. Az s134 alatti gps probléba megoldódott. Root és xposed is simán ment.
-
petya2000
csendes tag
Köszönöm neked is a válaszodat!
Az e-digital-nál most 57 ezer akciósan. Viszont ma már nem volt náluk raktáron.
A MM-ban 59 e. De még a gondolkodó fázisnál tartok.
S-Advance-re is kellene majd még piacot találnom, ha sikerül dönteni, mert jó lenne belepótolniHa valaki beszámolna még a tapasztalatairól, meghallgatnám! Köszönöm!
Ha esetleg van összehasonlítási alap a Vernee Thor-al , az még jobb -
hattila80
csendes tag
A segítségeteket kérném romolás ügyben.Jelenleg gyári 5.1 lolly van a telefonomon, sajnos OTA frissítettem .
Rászántam magam, hogy felrakjam a Miui-t amit sokan használnak dícsérnek.Sokat olvastam ,tájékozódtam, de néha össze is zavarodtam ezért kérek szakértést tőletek.És persze mert romolni akarok, de jól és okosan.
Tehát lolly 5.1 s139(32bit)-> miui(64bit):
1.Mivel s139 ezért a rootolás: Ez alapján: http://www.androcustomroms.com/2015/08/how-to-root-lenovo-p70-twrp-recovery.html2.Ezután mehet twrp alól egy mentés: a 4es pont alapján ha igaz.: http://logout.hu/bejegyzes/beg/lenovo_p70-a_mokolas_light.html
3.Aztán jöhet szaszab 8756 osa alapján a megoldás aosp5.1 v2 x64 flash tools segítségével.:
https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D643653%26st%3D380%23entry45327169&sandbox=14.Végül az 5.1v2 vel települt x64TWRP alól a Miui telepítés valahogy így.
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&rurl=translate.google.hu&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D643653%26st%3D60&usg=ALkJrhjgVYErGPy-385CpYWZECGtIu-n7Q#entry42760268A drivereket ellenőríztem kezelés/eszközkezelő alatt telefont rádugva kikapcsolva is minden hangerő kombóval is és nem ugrik fel felkiáltójeles eszköz.
Az első pont 10. lépésénél nem lép be a recovery opcióba hanem kiírja, hogy:nincs parancs.
Filekokat az 1. pontban írt oldalról töltöttem.
Köszönettel:
HAttila -
Ellia
addikt
válasz
petya2000 #12651 üzenetére
Szia! Én is már több mint egy éve nyúzom a telefont és ez alatt az idő alatt nagyon kevés problémás dolog volt vele. Ha nem akarsz romolni, akkor mindenképpen maradj a gyári 4.4.4 alatt ne tedd fel az 5.1-et. Az badarság, hogy elavult lenne, gondolom kedves kommentelő addig jutott, hogy a magasabb számú android mindig jó. Az a gyári 4.4.4 egy nagyon stabil, lényegében bugmentes rendszer. A kamera az olyan amilyen, lényegében talán a leggyengébb pontja a telefonnak, de, ha valamit le akarsz kapni hirtelen arra jó.
Hiba ami nálam előjött: a Jack aljzat kiköpi a fejhallgatóm jackét. Na most itt mikro milliméterek számítanak, más fülessel jó, fejhallgató is jó máshol. Rákereshetsz de nagyon kis százalékban fordul elő ez a probléma, értsd <0.000000001
Valószínű megoldódna ez a gond, ha kicseréltetném a jacket.
Amúgy nézd meg a nagy piros két azonos kezdőbetűjű műszaki áruházban, a héten pont akciós.
-
-
petya2000
csendes tag
Köszönöm a válaszod!
Inkább úgy tenném fel a kérdést neked akkor, ha már volt alkalmad kipróbálni a thort is, hogy megéri e az árkülönbséget tekintve a P70 ?
Nem szeretnék 1-2 hónap mulva szervizeltetni, meg félek igazából a scroll miatt is(Thor).
Anyagi szempontból necces a P70 már nekem, de ami fontos, hogy egy megbízható, stabil, mindennapi használatra gyors telefonom legyen, amit gps ként is használhatok bármikor, anélkül, hogy mókolni kellene ezt-azt.
Ami fontos még számomra, hogy legalább 2 évet bírjon ki mint pl a mostani S Advance-em.
Akár a Thor, akár a P70. -
beg
veterán
Lassan kikerül a következő P vibe p2
Magánvélemény: ronda
Akksi 5000. Snapi 625-el, amoleddel okozhat meglepetést üzemidőben. -
nagyzzz
tag
válasz
johnnnyscuz #12570 üzenetére
Akinek bejött ez a GPS probléma (nálam még nem) , nem oldja meg ha az AGPS adatokat törlitek és újra lekéritek?
-
ncc1701
veterán
válasz
SamiCsillag #12657 üzenetére
Süketekkel nehéz, próbáljátok a vibert, és a jelbeszédet.
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! Ma vettem egy Samsung headset-et a P70-hez. Sajnos a másik oldal semmit nem hall, amit mondok.
Én tisztán hallok mindent. Mi lehet a gond?
-
beg
veterán
válasz
petya2000 #12653 üzenetére
Volt szerencsém a thor-t nyomogatni pár napig, szerintem pedig nagyon klassz telefon (stock droid, gyors), az említett hibákat nem produkálta.
De.
Nem cserélném el. Majd 2 év után visszatérhetünk a témára, addigra a vernee is egy stabil gyártó lesz ha tartja azt a tempót amit idén produkált.
Ja, de az ujjlenyomat feloldása nagyon hektikus volt.A p70-et 32 bites aosp rommal használom. Sem ez előtt sem azóta nem volt vele olyan gondom amit nem tudtam volna megoldani.
A 4000-es akksi még mindig acélos és ez nagy fegyvertény. Nem ropog, nem recseg másfél év után sem. Gombjai ugyanúgy működnek. -
válasz
petya2000 #12651 üzenetére
Több, mint egy éve használom a készüléket és a leírt hibák egyikét sem tapasztaltam.
Ha nem akarsz ROM-ot cserélni, akkor maradj a gyári 4.4-nél. Ez elég funkciógazdag, bár a bluetooth egyes kihangosítókkal / headsetekkel nem volt problémamentes sajnos.
Nálam állandó mobilnet, vagy wifi van, napi szinten rendszeresen netezek vele. Szerintem zenehallgatásra is teljesen megfelelő.
A kamera valóban nem acélos, de azért lehet elfogadható képeket vele készíteni.
GPS-e is szerintem rendben van. Mobilnet nélkül navigáltam végig Magyarország-Horvátország útvonalat és vissza. Hibátlanul működött a Sygic vele.Nem ekézni akarom a Vernee-t, de szerintem a P70 más kategória.
Remélem tudtam segíteni
-
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
Egykor kedvelt Galaxy S Advance-m (4.1 Light JB) csere érett. Kevés már a RAM sajna mióta Viber, Messenger is kell, sokszor lassu, stb...
2 telefon tetszik most, ami árban, tudásban talán jó lenne(igazából a harmadik a Redmi 3 lenne, de B20 miatt ejtettem kicsit). Az egyik a Lenovo P70 a másik az új Vernee Thor(ez utóbbi leginkább az ára és a plusz 1 GB Ram miatt).
Legalább 2-3 hete olvasok fórumokat, a p70 ről is illetve a thor-ról is.
A Thort már meg is rendeltem volna ára miatt, de többen panaszkodtak scrollozási hibára, esetenként jack csati hibára, gps bizonytalanságra, hálózat dobálásra.
Így kerültem ide. Elolvastam sok sok hsz-t, azon kívül, hogy rengeteg szó esik rom cserékről, nem sok rosszat láttam vele kapcsolatban.Szóval a lényeg, ahogy a Thor fórumán(ahol egy-két hszben mikro laggokkal ijesztgettek a p70-el kapcsolatban) is megtettem, itt is feltenném a kérdést, hogy melyik telefon lenne jobb szerintetek ?
Van e valami "típushiba", ami az alap rendszernél is észrevehető? Pl scroll hibák (lassu mozgatásnál ugrál, vagy meglódul), hálózat dobálás, pontatlan gps, bármi más ?Edigital-tól venném ha a P70 lenne a választás, ott ezeket a hibákat írták:
- "1 Hónapos használat után a hagszórója nem működött, szervízben volt 1 hónapig. Szervízelés után papíron működött, de átvételkor az üzletben ellenőriztem és nem működött
Ismét szervízben van a telefonom. Lassan 3 hónapja vásároltam a telefonom ebből 2 hónap szervízben."
-"Korábban már járt nálam egy ilyen P70-es készülék, amit nem viccelek, ötször vittem vissza szervizbe. Oka: mobilinternet alatt max. 10-15 percenként egyszer legalább ledobta a netet, majd 3-4 percig nem is találta azt újra meg. Újracsatlakozás után persze ment minden tovább, mintha misem történt volna. "
-"Öt évvel ezelötti telefonban is különb kamera van! Xiaomi után kb. Ferrari-Trabant hasonlatot tudnám említeni."
Elvárásaim a következők lennének:
- Szinte mindennapi zene hallgatás (Melóban kb 5-6 óra de nem mindig)
- Napi 2 max 3 óra mobil net esetenként max 1 óra wifi (Munkában, itthon marad a pc)
- 4G
- GPS ként is állja meg a helyét, ami mondjuk egy évben 2-3 alkalommal kell, de akkor működjön is
- Kamera nem kell bitang erős legyen, de azért egy egy alkalmi képet lehessen lőni vele pl egy kiránduláson, stb. (ahogy néztem, közel hasonló a 2 teló kamerája minőségben)
- Scrollozási anomáliák ne legyenek (Vernee Thor-nál pl, de fura mód ott sem mindenkinél)
- Ami még jó lenne, ha az említett használat után nem kellene csak mondjuk minden második nap tölteni (főleg ha max 1-2 órát netezek csak)
- Garancia idő alatt nem szeretnék rom-ot cserélni, bajlódni vele, csak napi használatra legyen jó, ne akadozzon, pörgesse az alkalmazásokat(mostanában már nagyon idegesít, hogy olykor 5-10 s is kell várni hogy meginduljon egy egy app)
- Itt-ott szidták a 4.4 et, hogy "elavult", emiatt is jobb lenne a Thor, mert ott Marshmallow van már (volt ilyen hsz)Kérném a véleményeteket, tanácsaitokat ezzel kapcsolatban!
Remélem megadtam a szükséges infókat a megfelelő vélemény nyilvánításhoz!
Köszönöm! -
miki675
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Már merendeltem. Azt lehet tudni, hogy felújított? Postán szerettem volna átvenni kp-ért.A rufusznál nem találtam ilyen lehetőséget.A geomobilnál nem volt csak rendelésre. Itt pedig majd be megyek érte.
-
johnnnyscuz
csendes újonc
válasz
kenatti #12631 üzenetére
Igen, azért kérdeztem hogy mi van a tartózkodási helynél mert a google okozza az egészet, eleve ha megnyitod a gugliplayt kezdi keresni a gps jelet.Ha bezárod az appot a gps továbbra is keresi.Nekem a gugli+ frissités leszedése megoldotta, tegnap egész délután nem jött elő a hiba, ma is próbáltam,mintha mi sem történt volna....szóval így több ötletem már nincs mert megszűnt a hiba...legalábbis nálam...
-
Hoorus
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy 32 bites 5.1-re melyik xposed framework-öt (.zip) kell flashelni twrp-ben? Ugyanitt gyári 5.1 alá megfelelő twrp is kerestetik..
Köszönöm
-
válasz
borzosmorzi #12644 üzenetére
Köszönöm
-
-
beg
veterán
válasz
miki675 #12639 üzenetére
Nem az üzlet dönti el a garanciát, hanem a lenovo magyarország. Az pedig 2 évet vállal.
-
miki675
csendes tag
Üdv! Szeretném még kérdezni, hogy a két év garit nem minden üzlet adja még? http://www.chipland.hu/termekek/MOBIL-Lenovo-P70-Dual-SIM-16GB-Blue-Okostelefon/1058803 itt az egy év garancia miatt lehet olcsóbb?
-
beg
veterán
válasz
borzosmorzi #12629 üzenetére
Köszi, frissítettem a linket.
-
kenatti
csendes tag
válasz
kenatti #12631 üzenetére
Na ugy nez ki sikerult.
Beall, tart.helynél kilőttem a google play szolg.(kényszerített leállítással) nem tudom meg milyen hatása lesz.
A play aruhaz letiltása hozza meg az eredmenyt de ugy nez ki ez melyen integralva van mert sorozatosan kifagy a keszulek.
Igaz a GPS ilyenkor mindig mukodik.Most per pill ugy kifagyott hogy nem tudom bekapcsolni sem...
Valahol itt kell keresni a hiba okat.
Mi a francot keres a hely adatokban a google play aruhaz? Es miert akarja eroszakosan frissiteni, mert ugy nez ki aha ez sikerul neki akkor onnettol nem jo a gps
szerk: azota ismet bebizonyosodott hogy a beall, hely, googleplay aruhaz okozza a bajt....
Mindenét letiltottam, annyira hogy el is tunt, majd az appokban visszaraktam de az autom frissitest lekapcsoltam az aruhazban.Meglatom milyen lesz
-
kenatti
csendes tag
válasz
johnnnyscuz #12630 üzenetére
mindent kikapcsoltam, csak a google play fut, helyek mindket fiokhoz(ennyit hasznalok) kikapcsolva.
Érdekes volt, hogy kínomban letelepítettem a vibert ujraindítottam és működött.
Örültem is pill alatt meglelte a gpst mert teraszon ultem. Na mondom ujraindítom így.
Ujraindulás után ismét kaki, no gps jel....azota se sikerült felélesztenem.
Asszem jon a gyari reset.
Erdekes hogy az utan minden megy rendesen....valaminek törtennie kell hogy leakadjon..
egyenlore meg probalkozom a 4.4.4 en -
borzosmorzi
tag
A Flashtool-lal telepíthető P70-A_S146_L_160711_ROW helyes linkje, ahonnan végre sikerült letölteni:
https://cloud.mail.ru/public/AKMv/MqvzT1uDs
Google translate-en keresztül nem engedi letölteni a böngésző, az összefoglalóban megadott, orosz lenovo fórumon megadott linken pedig megtagadja a hozzáférést. Nyaralni megyek, úgyhogy egyelőre nem frissítem a telót, nehogy valami probléma legyen.
-
borzosmorzi
tag
Én próbáltam Flashtool-lal betallózni a benne levő scatter.txt fájlt, de érvénytelennek találta. A szerkezete az egész zip fájlank más, mint a flashelhető romoké szokott lenni. Sajnos, mint az előző hsz-ban írtam, nálam recovery-vel nem ment a frissítés, így egyelőre valószínűleg maradok a ma féléves, hibátlanul működő S141 romnál.
-
borzosmorzi
tag
válasz
NextError #12625 üzenetére
Köszi a választ. sajnos nálam valamiért recovery-ből nem akar menni. A jelenlegi rendszerem módosítatlan (nem buherált) gyári S141, de nem csináltam gyári visszaállítást, így természetesen rajta van minden utólag telepített app.
Lehet, hogy valamit félreértettem és rosszul csinálok?
1. A letöltött S146-os zip fájlt én is átneveztem update.zip-nek és bemásoltam a belső memória gyökerébe (ahogy az orosz fórumon olvastam google translate segítségével).
2. Kikapcsoltam a telefont és a bekapcsoló + hangerő fel gombok egyszerre nyomásával elértem a bootmenüt, ahol kiválasztottam a recovery-t és el akartam indítani a hangerő le gombbal. Ekkor sajnos egy eldőlt zöld robot és "nincs parancs" hibaüzenet fogad.Próbáltam úgy is, hogy az SD-kártya gyökerébe tettem a romot, hátha a google translate rosszul fordította, de a helyzet változatlan.
Bevallom, sosem használtam a recovery-t előtte, azt sem tudom, hogy működött-e valaha nálam, mindig flashtool-lal frissítettem a gyári Lollipopokat, amióta az S138 nem akart OTA-n keresztül frissülni. Csak sajnos most a teljes Flashtools-os rom nem tölthető le az orosz fórumról (hozzáférés megtagadva).
Mi lehet a baj? -
NextError
tag
válasz
borzosmorzi #12619 üzenetére
Szia! az OTA-t tettem fel, átneveztem update.zipnek (ennek lehet nem volt értelme
) és recoveryből felment
Amúgy nem tapasztaltam igazán változást, gyors stabil teszi a dolgát aksi téren sincs vele gond, wifi gps oké, nálam múlt héten eléggé sikerült kihúzniuk a gyufát a főzött romoknak, volt rajta kb minden 64 bites de valahogy egyik sem tetszett egy kis próbálgatás után sokban a magyar nyelv hiányzott (miuból is úgy szívesebben kipróbálnám ha lene magyar nyelv, számomra elég idegen a miui felület) egy 6.0 át nagyon szívesen kipróbálnék bugok nélkül talán majd azt is megéljük viszont most kritikus lassulás/ egyéb igény hiányában marad ez a gyári egy darabig.. nincsenek benne extra dolgok de teszi a dolgát
-
kenatti
csendes tag
válasz
yozsi007 #12622 üzenetére
Na eddig kísérleteztem de semmilyen módszer nem volt hatásos.
x+1 ujraindítás szabadban, minden kilőve, még a SIM is, számos szolg is de hiába.
GPS testerrel is néztem az sem mutat egy kanyi db müholdat sem.....
Nálam marad a reset, elég szomorú hogy szoftveres a gond 4.4.4 alatt eddig hibátlan volt.Vagy eladás vagy egyéb ROM lesz a vége, nagy kér érte mert eddig szerettem.
Mindenesetre nézem itt hátha vki ráhibázik az okokra....
-
yozsi007
csendes tag
válasz
johnnnyscuz #12620 üzenetére
Hat passz a Google+ frissitest is visszvettem, így tuti a buli, koszi :-)
-
kenatti
csendes tag
válasz
johnnnyscuz #12620 üzenetére
Na ma nekem ismet kifekudt a gps.csak keres villog felul es nem talal.a fentebb emlitett modsterek kozul egyik sem mukszik.hiaba minden...a google es egyeb frissites nem volt, teszt miatt minden frissitest letiltottam. Mi a franya baja lehet...pedig most zart terben nem is volt bekapcsolva a gps.Rohadjon meg most megint gyari visszaallitas es kezdhetem elilrol az appok telepiteset.kar mert 1evig hiba nelkul ment.Jo lenne ha valaki mar rajonne mi a ...baja van mert igy eladas lesz a vege.nekem meg kell a gps a waze miatt, sokat megyek es jo...meg amugy is mukodjon mar ...nem igaz hogy mindig vissza kell allitani hetente!!
-
borzosmorzi
tag
válasz
NextError #12603 üzenetére
Melyiket tetted fel a két letölthető rom közül, a full PC-s romot Flashtool-lal vagy vagy a full OTA-nak nevezett frissítést recoveryvel? Az elsőt nem tudom letölteni, hozzáférés megtagadva, a másodikat sikerült, gondolom a telefonra kell rakni a belső memória gyökerébe és átnevezni update.zip-nek. Valamiért a két rom különböző dátummal van megjelölve fájlnév alapján (flashelendő rom: P70-A_S146_160711_ROW..., ill. OTA: P70-A_S146_160528_16G_L_ROW_WCE712652F.zip).
-
-
-
Hoorus
őstag
válasz
johnnnyscuz #12612 üzenetére
Letiltottam a google-t, nem használt.. Ugyanúgy keres tovább..
-
yozsi007
csendes tag
Érdekes a gps hiba nálam is jelentkezett.
Én a vibert tenném felelőssé(nálam az szokott bennragadni).
Ami eddig segített:
1. Vibert kilő.
2. Telefon kikapcsolás(5percre).
3. Telefon bekapcsol, és már teszi is a dolgát a gps -
johnnnyscuz
csendes újonc
válasz
Hoorus #12611 üzenetére
És sima Google?Mert az utolsó Google és Google+ frissítés óta csinálja.....Valamiért az eszköztáron tartja a kereső ikont...amióta kilőttem a frissítést eltűnt.Ha gpst használó progit megnyitok előjön a keresés,ha bezárom a progit akkor eltűnik.Valószínű keresi a hattérben,mint eddig de nincs az eszköztáron...legalábbis eddig(zárt térben tesztelve)valami guglis progit keress,ami a napokban frissült...
-
Hoorus
őstag
válasz
johnnnyscuz #12607 üzenetére
Nekem nincs is fent a Google +, de nekem is állandóan GPS jelet keresne.. S134.
-
-
Diabo6
senior tag
Hát ez besz.rás: windows kitkat
Kipróbálni nem fogom, annyit nem ér, hogy 32 bitezzek, de rohadt nagy poén szerintem -
Msteve73
újonc
válasz
johnnnyscuz #12607 üzenetére
OK, eltávolítom a frissítést, és jelentkezem a tapasztaltakkal.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Msteve73 #12600 üzenetére
Időkép app nincs fent véletlenül?
Nálam kb. 2-3 napja csinált hasonlót. Miután letöröltem az appot, megy minden rendesen, mintha az utolsó frissítés nem sikerült volna valami jól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest