- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Erre vajon miért írja, hogy kevés a tárhely ha playben frissíteni szeretnék?
Továbbá most tettem, frissítettem a 4.4.4-et a tél. által ajánlott 5.1-re. Én azt hittem egy szűz rendszert kapok, de nem, mert az összes program megmaradt. A gyári állapot visszaállítás pedig nem csinál semmit, ugyanúgy megvan minden....
Megoldás??
-
robe1983
csendes tag
Sziasztok!
Akinek nincs semmi baja a gyári 4.4.4-el, az megírná nekem, hogy a telefoninfónál neki milyen bulid verziót ír ki a teló? Nekem ez van fent: P70-A_USR_S134_150729_ROW. Ezen sajnos jelentkeznek a GPS hibák a play áruház miatt.
Köszi előre is!
Üdv.
-
Diabo6
senior tag
válasz
b4rn3y #13094 üzenetére
Szuper összefoglaló. Nekem a 6.7.7. volt fent. Minden megelégedéssel használtam. Sajnos rátettem egy olyan patchet ami nem ahhoz a verzióhoz volt tervezve és emiatt újra kellett húznom. Viszont ha már gyalulás, feltettem inkább a 6.7.21et. Szintén szuperül üzemelt, komolyabb hibát nem találtam. Talán kicsit úgy éreztem, hogy a 6.7.7. üzemidőben jobbat produkált. Meg akartam nézni a 28ast, de valami oknál fogva a twrp kidobott install előtt, így elmaradt a varázslat. A 6.7.7et visszatettem, de nem sikerült bejelentkezni több wipe után se. Így visszaállítottam a 21es mentésem és ez marad egy darabig.
A miui rom nagyon jó, nehezen megy fel, de ha sikerül, akkor minden olyan funkció üzemel benne, ami más romoknál nem annyira. Pl led, lámpa, duplakopp, fm rádió stb stb. Nekem nagyon tetszik, témák letöltésével még változatossá is lehet tenni.
A negatívumok így eltörpülnek a pozitív dolgok mellett.
Szerk.: messenger 6.7.7ben ment, a 21ben nem. Viszont netről leszedtem a 2.4.2es verziót. Tökéletesen működik, ráadásul jóval kevesebb helyet foglal. Playben pedig nem frissítem tovább. -
b4rn3y
csendes tag
Egy kis MIUI V8 6.7.28 tapasztalat egy hét használat után. Nagy problémák szerencsére nincsenek, de álljon itt néhány kiemelt pozitívum és negatívum, kezdve utóbbiakkal:
- elsőre gyorsnak érződik, aztán idővel kiderül, hogy elég hamar bezárja a háttérben az alkalmazásokat, és néha lassabban is tölti be azokat. A low memory killer szerintem túlzottan agresszív, érdemes pl a Kernel Adiutor-ral alacsonyabbra állítani, utána már elfogadható, de nem hozza multitasking-ban és sebességben a gyári 4.4.4 vagy az 5.1 szintjét.
A fejlesztői menüben lehet állítani a "memory optimization"-t, ami - ha jól értem, akkor - nem más, mint a zram, ami érezhetően eszi a procit. Közepesre vagy magasra állítva előjönnek a lagok, és még úgy sem annyira jó a multitasking, hogy megérje. Pl egy pörgősebb munkanapon sms, telefon, net, email kombón már meg-meg tud akadni, egyszer sikerült egy jó perces meditálásba küldeni... a "MIUI optimization" kikapcsolásával is javulhat egy kicsit a dolog, de a P70 esetében nincs ehhez szokva az ember.
- nem indul el a messenger. Nekem nem annyira fontos, de másnak talán az lehet. Próbáltam pár trükköt, nem sikerült működésre bírnom.
- a SyncIt leáll, pedig szerintem jó, ha van.
- gmail alkalmazás nem szinkronizál a háttérben, csak ha megnyitom. A beépített levelezővel megy rendesen.
- a hang alapesetben szerintem nagyon gyenge. A fejlesztői menüben (*#*#3646633#*#*) kellett felhúzni a hangerőt maximumra, így már hozza a gyári szintet. Viszont így fülessel zajos, halkabb részeknél zavaró lehet zenehallgatás közben.
- az értesítési hang és a csengőhang szintje külön állítható, emiatt az általam használt hangerőgombos állítgatásnak nem sok értelme van. Hangerőmódosításkor van ugyan egy lenyitható menü, de ott pont az értesítési hangot nem lehet állítani. Alternatív megoldásként a MyProfiles nevű alkalmazást használom, mert alapesetben profilok sincsenek.És akkor a - szerintem - jó dolgok:
- felület
- dupla kopp egész jól működik, eddig nem volt zsebben véletlen ébresztés, elleneben a gyári 4.4.4-el.
- zseblámpa, rádió, értesítő led megy
- hívásokkal sincs gond
- a kamera mintha jobb képeket lőne
- lehet zárolni az alkalmazásokat az alkalmazásváltóban (ami a menügomb érintésére jön elő, nem kell hosszan vagy duplán nyomni semmit, de ez is állítható)
- nem volt eddig semmilyen adatátviteli gond, DE! a Downloads appban le kell tiltani a Xunlei download engine-t, mert elvileg gyorsítana minden adatforgalmon, gyakorlatilag lassít. Nagyon. Ugyanitt lehet állítani a mobilnetes letöltési korlátot is, ez a beállítás vonatkozik a Play áruházra is.
- üzemidő nálom a szokásos (2 nap, 6-7 óra kijelzőidővel, folyamatosan adatkapcsolat és szinkronizálás).Egyelőre marad, mert nincs időm másra áttérni és - még - együtt tudok élni a hiányosságaival, de érdekelne, hogy a CM12-ben is vannak-e a MIUI-hoz hasonló app leállások/nem indulások, egy-két hét után előjövő problémák? Multitasking abban milyen a gyári romokhoz/MIUI-hoz képest?
-
-
beg
veterán
válasz
saelin #13088 üzenetére
Én meg besétáltam a Telenoroz, közöltem velük, hogy telefoncsere miatt kell eggyel kisebb SIM, majd nettó 12 perc elteltével ingyen és bérmentve nálam volt az új kártya
De tény, hogy a DIY megoldás az alkotás és sikerélmény örömével tölt el.
Szolgáltató már rég nem vagdos. Készülékcsere és kártyahiba esetén (igen, bemondásra is) instant ingyenes csere. T-nél is. Vodával még nem volt tapasztalatom, de gondolom náluk is. -
Celebrau
csendes tag
válasz
Dave Crank #12997 üzenetére
Úgy oldódott meg, hogy hétfőn visszamentem és kértem cserét. Nem derült ki hogy mivel volt gond. Srác ugyan leszedte a hátlapot és elkezdte nézegetni a sim slotot, mikor én már a számlánál jártam, de nem hiszem hogy egy bolti eladó szemrevételezéssel meg tudta fejteni.
Tegnap megkaptam az újat, az működik rendesen, bár még nem sok dolgot próbáltam ki rajta.
Persze ez is románra volt állítva.
Frissítést megcsináltam, utána egy rövid hívás hogy azzal nincs e valami, meg zene. Itt kellemes meglepetés ért, mert sokkal jobban szól, mint az E4g. Mélyet megszokásból jól felhúztam, aztán durr bele...@mindenki:
Található valahol manual a telefonhoz? Én mindenhol csak a Quick Start Guide-ba futok, de az semmi.
Illetve ugyanez Android-hoz? -
NextError
tag
Fent van a legújabb cm 12.1 (06.19) es verzió most úgy néz ki minden jó ez marad egy ideig, cm-ek kapcsán ez a link bekerülhetne az összefoglalóba: http://cmota.universe-rp.ru/#files
-
saelin
veterán
Megjött a teló, még ismerkedek vele egy picit, de úgy tűnik, hogy ez egy hosszú életű kapcsolat kezdete.
És megvolt életem első sim kártya vagdosása is, amire picit ráizgultam, de még így is sikerült elsőre patentul vágni. Kicsit büszke vagyok most magamra...
Nem használtam semmit csak vonalzót, ceruzát és ollót. 15x12 mm-re lenyírtam az oldalait, majd a tetejét bevágtam srégen és már be is nyelte a teló. Én meg el akartam vinni a szolgáltatóhoz levágni... -
zarew
senior tag
válasz
Herbali #13084 üzenetére
A barátom most vette a telót pár hete. Neki a waze frissítése nyírta ki, leszedte és azóta megy. Nekem is a waze elindítása után hallt be. Nem hiszem, hogy a 2 éves telefonom pont most engedte el a műholdakat. A google fiókjaim törlésével egyben használhatatlanná is tenném a telefont ,számomra ez nem megoldás.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
A tvn néztem a telóm. Egyszer csak sötétedett a telefon képernyője ,azóta olyan. üzenteket veszi,de ügye a kijelző fekete..illetve halványan világít és a gombok is alul. Fülessel fel is tudom venni a hívást. Hiába nyomkodok akármit nem ébred a kijelző. Mi lehet a megoldás? Full alap a telefon,nem lett 5 re frissítve sem.
Előre is köszi -
Herbali
tag
Én most töröltem a telefonról a google fiókomat és megszünt a GPS probléma.
Remélem így is marad. -
F4f0rg1
csendes tag
válasz
Fairplays #13076 üzenetére
A Security adatvédelmi őr "megbízható alkalmazások" résznél ott figyel nekem néhány alkalmazás, de konkrétan ezek között nem található meg egyik Google alkalmazás sem. Így nem is tudom ezek bizalmi státuszát átállítani sem
A Security program letiltása sem vezet eredményre nálam, csak a Google Play frissítések törlése és az új frissítések, értesítések megakadályozása segít nálam a GPS probléma megoldásában.
Valójában a Securityre nekem nem lenne szükségem, de törölni sajnos nem tudom.
Ha valaki esetleg tudja, hogy miként lehetne a Securityt eltávolítani, vagy legalább a Google alkalmazásokat annak adatvédelmi őr részéhez hozzárendelni, várom az erre vonatkozó információkat. -
Sziasztok!
Hogy tudom megoldani, hogy egy app értesítéseit megkapjam akkor is, ha nincs előtérben?
A banki alkalmazás üzeneteit csak akkor kapom meg, ha megnyitom az alkalmazást. Ha le van zárva a telefon, akkor nem.
CM12.1 romról van szó, korábban nem volt ilyen problémám.
Nincs a futó alkalmazások között sem, pedig elvileg fut...
-
beg
veterán
Ez jó ötlet volt mindkettő kollégától. Agyaltam rajta, hogy miért csak a gyári 4.4-nél jön elő, de a security bekavarás logikus ötletnek tűnik.
Köszi a tippet, ezt is bedobom fentre nemsokára. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Tenkes #13073 üzenetére
Nos, amennyiben securityben beállítjátok a google szolgáltatásokra, a play áruházra, és google alkalmazásokra a teljes bizalmat, onnantól kezdve nem lesznek gondok a GPS-el.
Tehát Security- adatvédelmi őr, legalul megbízható alkalmazások, fentebb említett alkalmazásoknál csuszkát átállítani, teljes bizalomra. (lehet nincs szükség mind a három engedélyezésére)
Talán ez már mindenkinek működik.... -
NextError
tag
MOKE ROM tapsztalatok:
Gyors, stabil viszonylag jól testreszabható...DE.. néhány napja előjött egy olyan hiba hogy azt jelezte hogy 0 a rendelkezésemre álló belső tárhely, ez egy újraindítás után megjavult, viszont ma éjjel újra bejátszotta ezt ennek örömére nem is ébresztett most reggel...nem tudom hogy egy külső app vagy a rom hibája de egy ilyen hibával ez nem maradhat tovább..
Mit ajánlatok? Cm12-vel az ébredéssel voltak gondok..azóta ez megszűnt? Melyik verzióját lenne érdemes letölteni?
Miuit annyira nem akarok nekem nem jön be az a féle stílus és szeretem azt is ha van magyar a romban
Vibeui-s 6.0 át valaki próbálta? Kamera ott sem működik? -
Tenkes
csendes tag
GSM galiba lehetséges oka:
Megítélésem szerint nem a 4.4.4 a releváns ok, hanem az eredetiben meglévő Security alap program és a Google play "összeveszése.
(Ha) A Security adatvédelmi őrben be van állítva a Hely elérés korlátozása, és az új G Play aktívabban akar hozzányúlni a helyhez, mint eddig,"összeakadnak" és ezért nincs műhód. A pipa kivételével megszűnik az összeakadás.
Ez egy teória, de a neten más telóknál (akár 4.4.4-et futtatóknál) nem találtam híreket a problémáról.Én döntően a Security megléte miatt nem váltok más ROM-ra. Jó korlátozni a programokat a hozzáférésükben. sok érdekes tapasztalatom volt már eddig is, hogy melyik mit is akart volna csinálni, amihez a várt működésének semmi köze nem kellett volna legyen.
Ha lenne jó Android 6 a telóra, akkor gondolkodnék el a váltáson, mert abban ugye redszer szinten van benne a programok korlátozásának lehetősége.Konteó magyarázat: Clintonné már most jobban akarja tudni merre járunk, a kínaiak igyekeznek nem engedni, arra gondolnak, elég, ha ők tudják: dúl a telefonunkban a cyber háború.
Ez persze némileg vicc, de nem is annyira. Akinek van kedve, írja be a keresőbe, hogy Equation group , olvasson és csodálkozzon) -
Diabo6
senior tag
Köszönöm a javaslatokat a Titanium Backup-ra. Este megcsináltam a mentést és rom újrahúzás után szépen visszatette a kívánt alkalmazásokat minden beállítással együtt. Még a viberbe se kellett újra belépnem, az üzenetek is megmaradtak. És nem a Titanium pro-t használtam, hanem a simát. Ráadásul, mivel nova launchert használok és annak a beállításait is visszaállította, még az ikonokat se kellett külön rendezgetnem. Minden beállt a régire.
-
Sziasztok!
CM12.1 alqtt van lehetőség arra, hogy bizonyos appokat megjelölhessek, hogy nem zárhatók be? Mint a gyári 4.4 alatt a lakat. Esetleg valami7xposed modul nincs rá?
-
zambozoli
aktív tag
válasz
nimfas #13069 üzenetére
A miui-t nem tudom. Én feltettem az utolsó fellelhető CM12.1-etés ezzel egyenlőre úgy tűnik nincs gond.
Nálam egy Jabra Storm füles és egy Citroen C4 Picasso gyári fejegység van csak használatban.
Az autóban eddig a lejátszás egyszer akadt meg 1 másodpercre, pedig most nyúzom rendesen. Tegnap kb. 20 alkalmazást zártam be zenehallgatás után és akkor sem volt vele gond.
A fülesre nincs hosszabb tapasztalat egyenlőre, 10 percet használtam akkor ment hiba nélkül.A gyári 141-es és 147-es romok nekem egyik sem volt jó lejátszás terén a kocsiban, egyik sem tudott lejátszani két számot egymás után hibátlanul, utána meg kb. sehogyan sem!
-
nimfas
addikt
válasz
zambozoli #13015 üzenetére
Nekem a gyári 4.4.4 van fent és a BT nem igazán klappol. Próbáltam egy kenwood autorádióval és a Kia ceed gyárijával. Olyat csinál hogy telefonálni lehet rajta, de zene lejátszás alatt szakadozik mint állat, mint mikor ugrál a tű olyan 1,5-2 mp-enként.
Egy rom cserét megerne a dolog. Miui vajon hogy áll ilyen téren.?
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Dave Crank #13065 üzenetére
Köszönöm!
Gombos megoldást megtaláltam, jó lesz az is. -
-
-
Tinuszka
tag
válasz
Diabo6 #13047 üzenetére
nem patch, hanem ROM. Kipróbáltam az újabb, 6.7.28-as MIUI ROM-ot, de két nap múlva visszatettem a 6.7.21-es mentésemet, mert ugyanazokkal a beállításokkal többet evett a rendszer, mint a 21-es verzióval. Abban reménykedtem, hogy pár alkalmazás, ami nálam vacakol a MIUI alatt, majd meggyógyul, de hát nem. Úgyhogy maradok ennél.
-
zambozoli
aktív tag
Sziasztok!
CM12.1-et be lehet állítani valahol, hogy fülhöz emelve felvegye a bejövő hívást?
-
miki675
csendes tag
Sziasztok!
Gyári frissítés után hard resettet akartam csinálni a videó segítségével, de a robot nyitott hasán egy felkiáltójel volt piros háromszögben. Alá írva "nincs adat". Erről mit lehet tudni? -
válasz
Diabo6 #13054 üzenetére
Működik a Titanium backup adatmentéssel is - beállítható. Azonban csak root megléte esetén tud dolgozni.
Ha nem lenne esetleg root, akkor a helium backup képes menteni és visszaállítani adatokkal együtt programokat. Nemrég 4.1 -> 5.1 droid közötti váltást sikerült így végrehajtani, igaz más telefonon.@(#13056) Tinuszka
Freezer és killerektől érdemes óvakodni. De ha már van, akkor tiszta telepítés és újra beállítás, főleg főverzióváltásos mentés/visszaállítás során. -
-
Diabo6
senior tag
Segítséget kérnék!
Adott egy rom, amihez elcsesztem egy patchet. Feltettem, de megbántam. Nagy baj nincs, de leszedném, ami elvileg lehetetlen, ha nincs uninstall hozzá.
Mentésem nincs abból az időből, amikor még nem volt felrakva (fuck). Gondolkoztam, hogy újrahúzom az egészet, viszont akkor kezdhetném elölről a belakást. Létezik olyan megoldás, hogy valamit ne wipe-oljak és úgy tegyem fel újra a romot? Vagy ha újrateszem, akkor biztos, hogy minden úszni fog?
Appokat le tudom menteni, de akkor is újra be kell állítanom mindent.
köszönöm -
NextError
tag
Needromon lévő miui 8 nál azt írja hogy van bent magyar? Ez igaz vagy az egy másik verzió amit itt sokan használtok?
-
Diabo6
senior tag
Tudok valahogy uninstallt csinálni egy meglévő patch-hez?
-
k3gy3tl3n
csendes tag
Szia, nyugodtan ereszd rá a gyári 5.1 frissítést ami megoldja a GPS problémát.
Beállítások -> A telefonról -> Rendszerfrissítések és itt látni fogod a gyári S139 verziót.
Lerántja azt a cirka 1 gigát, kb 20 perc mire települ és jóvilág.
Nekem 76%-on van 1 nap használat után, pedig használtam + a gps-t is tesztelgetem.
Ezt a tippet amúgy lehet érdemes lenne hozzáadni még a topic fejlécéhez, hogy a gyári update javítja a GPS-es arconpörgést és nem csak az ott belinkelt workaround van mint lehetőség. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Dave Crank #13032 üzenetére
Vigyorog a kék kobak! Köszönöm!!!
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Dave Crank #13032 üzenetére
Hol nem vettem észere, hogy nem Download online, hanem firmware Upgrade kell! megy fel az AOSP 64bit!
-
Dave Crank
senior tag
válasz
zambozoli #13031 üzenetére
Simán mehet bármelyik stock-ra flashtoolal az aosp64bit, a saját scatterjaval, és fw upgraddel, arra pedig már csak twrp-ből mehet a cm, itt nem kellene az általad írt hibát dobni, de én is kaptam már ilyet, de az más helyzetben volt. Általában akkor van az, ha nem jó a scatter.
De annak úgy mennie kell tutira. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Dave Crank #13028 üzenetére
CM12.1-et!
Most feltettem a 134-et, ráengedtem a gyári 139-es frissítést, hátha átrendezi a memóriaterületet az 5.1-es romoknak megfelelően és utána próbálnám meg felhegeszteni a CM-et!
-
janez
aktív tag
válasz
F4f0rg1 #12949 üzenetére
Sziasztok!
A gyári KitKat van a nemrég vásárolt készüléken. Ha jól emlékszem, a 134-es.
Hiába törlöm a google play frissítését, újra frissíti magát. Pedig az automatikus frissítéseket nem engedélyeztem. Nem is frissül semmi, kivéve a g. Play-t. Amint frissül, előjön a gps probléma.
Most jobb megoldás híján letiltottam a play-t az alkalmazáskezelőben, de ez így hosszútávon nem felel meg. Root, recovery már fennt van, de úgy gondoltam, egyelőre nem váltok rom-ot idő hiányában. Meg is felelne a kitkat, ha az említett probléma nem volna.
Van valami ötletetek? -
zambozoli
aktív tag
Miért van az, hogy a flashtool mindenre (PMT changed for the ROM; it must be downloaded ) hibát hoz kivéve a 134-es rom és a 2.8.6.0 TWRP.
Így semmit sem tudok feltenni normálisan!
Merre induljak?
-
szepi0808
senior tag
válasz
borzosmorzi #12994 üzenetére
Köszi ezzel meg is oldódott a sms hangom.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Tinuszka #13019 üzenetére
Én is ezt szedtem le elsőre. Utána a v15-ös, legutolsó kernelt tettem fel amint kijött. A patcheknél igen, arra gondolok, ami az additional-ban van. Hogy melyik frissítette nekem azt nem tudom.
Nekem csak twrp mentésem volt, és nem veszett el semmi egyik telepítésnél se. -
Tinuszka
tag
válasz
Diabo6 #12996 üzenetére
Már kérdeztem volt, MIUI esetén hogy megy a "frissítés"? Eléggé el vagyok veszve... Én innen töltöttem le, de még a 6.7.21-es verziót, de már egy ideje a 6.7.28 van fenn a fórumon mint legfrissebb.
Kérdések:
1. mit kell/érdemes menteni az új verzió flashelése előtt? Most nem teljes rendszermentésre gondolok TWRP alól, az alap, hanem hogy az új ROM-mal minden törlésre kerül, ezért a későbbi könnyebb belakást elősegítendő, mentsünk mindent ami a belső tárhelyen van?
2. ezek a patch-ek amikre te is utalsz, az Additional patches?
3. a kernelekkel mi a helyzet? Abból is van egy raklappal... Nekem még valami régi van fenn, 3.10.65-vgdn1942... Érdemes cserélni? Ha igen, hogyan megy? -
zambozoli
aktív tag
válasz
Diabo6 #13013 üzenetére
BT fülessel is és a C4 Pic rádiója is tud BT-keresztül lejátszani.
Mivel adatfolyamként megy át zene, a telefon kódol mindent, tehát a fülest és az autót kizárnám a hibaforrások közül, főleg hogy 4.4.4. alatt ferfekt!
A gyári 5.1-ek itt véreztek el, de nagyon.
A 4.4.4. röcc nélkül zenél mindenhol, az 5.1-ek meg, ha megy egy napot a telcsi, mind akad, kihagy, el se indul a zene. Újraindítás, e számig jó aztán összeborul. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Dave Crank #13012 üzenetére
Köszi!
Agyalom!
-
Diabo6
senior tag
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Diabo6 #13008 üzenetére
Nem törölné le attól.
Data partícióra mennek a gaps, stb...
Cache-ben kis, ideiglenes fájlok vannak.zambozoli: CM12.1, én most újraraktam a legutolsót, és minden megy benne. Persze teljes újratelepítés volt, ami azt jelenti, hogy felhúztam a stock-ot, majd aosp64bit, és utána twrp-ből a CM.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Diabo6 #13007 üzenetére
Köszönöm!
Angol bosszant, a többi jónak tűnik, bár a bluetooth aggaszt.
Mondjuk a mostani GPS vacakolás a 134-en jobban zavar mint a magyar hiánya, bár egy kukkot sem nagyon tudok englishül!Utolsó, kardinális kérés, kérdés: zenelejátszás BT-n keresztül milyen, ha már min. egy napot ment a telefon újraindítás nélkül? Lejátszás folyamatos, nem akad?
Előre is köszönöm!
-
Diabo6
senior tag
válasz
Dave Crank #13001 üzenetére
És ha csak a cache-t wipeolom recoweryben?
-
Diabo6
senior tag
válasz
zambozoli #13006 üzenetére
Azzal kezdem, hogy angol nyelvű.
Led, elemlámpa, gombvilágítás működik. Wifi, gps, mobilnet hibátlan. Van fm rádió, működik is. Duplakopp is működik. Hangerőgombbal is ébreszthető. Eddig nem találtam olyat, ami nem működik. Xposed-t ugye nem szereti a miui, de akad bőven beállítási lehetőség és letölthető témákkal az értesítési sáv ikonjai is változtathatók. Nekem az alcatel okosórámmal nincs jóban, de azon a fórumon utánaolvasva kiderült, hogy ez minden miuinál így van sajnos. -
zambozoli
aktív tag
válasz
ncc1701 #12995 üzenetére
Köszönöm!
Melyik verzió? Mi nem megy bent? Zene BT-n keresztül gondolom nem akad, már biztos dobtad volna!
Van valami spec tuti felrakási módszer?
Egy hét alatt 5 romot dobtam ki, elegem van, hogy mindegyiknek van valami nyavalyája.
Mintha mind náthás lenne, nem nagy gond, csak marha bosszantó! -
zambozoli
aktív tag
válasz
Hoorus #13002 üzenetére
Annyi ROM van már, mint égen a csillag, de egyet mondjatok, amiben minden stabilan működik.
Pl.: Nem állnak le a google alkalmazások, mennek a kamerák, nem akad a zenelejátszás, használható a blutooth, nem zabálja fel az akkumulátort, az összes rendszerkompatibilis program elfut rajt, nem pusztul el a GPS, van térerő, wifi, VPN és a hangerőt sem kell valami "programozó mérnöki" menüben kajtatni.
Ja és nem kell fél napokat mókolni, hogy fel lehessen rakni a telefonra.Mi lenne, ha ez a sok JÓ(!!!) szakács, kicsit beszélgetne, és csinálnának egyet, de az tuti lenne, még fizenék is érte, csak legyen egy ami:... JÓ!!!
-
Hoorus
őstag
Új romok vannak a needrom-on.. Van egy 6.0 Vibeui is.. Elvileg multilang..
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest