- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
ittakary #2250 üzenetére
Én a WiFi-3G árkülönbözetből vettem egy 3G=>WiFi hotspotot, ami 5-6 eszközre tudja osztani WiFi-n a mobilnetet, és saját akksija van, plusz még kifutotta egy Smart Cover árát is... Van egy 3G-s iPad 2-nk, nyűgösebb és drágább a külön SIM, ha több netre éhes eszközöd van.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #2239 üzenetére
Ez nem igaz, nekem folyamatosan smart case-ben tartva is keletkezett rajta 1 karc nem tudom hogy, pedig nem nagy a körmöm...
Dunbar: a safari bug az az 5.1.1 miatt van. A jb is okozhat bugokat, de semmiképp ne frissíts, mivel a jb miatt akkor bekattanna az iOS, restore-t nyomj, ha iOS6-ot szeretnél -
jozsi252
veterán
válasz
ittakary #2215 üzenetére
Az a leges legnagyobb gondom hogy a mininek a mérete fogott meg nagyon. Egész nap hurcolásznám magammal, és a mini kissebb is, súlyra is feleakkora. És nem mindig asztalon használnám ( értsd nem támaszkodnék rajta és úgy nyomkodnám, hanem tartanám a kezembe, akár fél órán, órán át ). Amúgy megnyomkodtam MM-ba, meg iStyle-ba is voltam bent, és télleg nagyon szép a kijelzője meg minden. De a méret fontos nálam nagyon.
Amúgy volt már 1 hétig fekete mini-m, nagyon megvoltam vele elégedve, de eladtam mert alapból fehéret szerettem volna venni, és nemvolt. De úgynéz ki hogy hamarosan talán lesz fehér.
-
vlevi
nagyúr
válasz
ittakary #1899 üzenetére
Vannak, de olyan áron, hogy megszédülsz.
Például :
Dell U2312HM (23", 16:9, 1920x1080) = 50400Ft,
Dell U2412M (24", 16:10, 1920x1200) = 68000Ft.Egyáltalán nem indokolja az a 120 pixelnyi sor a 17000Ft-os árkülönbözetet.
Mellesleg, a 16:10 is szélesvásznú, azonkívül, kisebb méretben tényleg nincs. Mondjuk, mint néhány éve, 22"-os, 1680x1050 felbontásban.
-
vlevi
nagyúr
válasz
ittakary #1896 üzenetére
"Ezt a hányinger 16.9 erőltetését aki kitalálta, "
Állított formában, könyvet olvasni, fórumot olvasni jobb a 16:9
De amúgy igazat adok neked, semmi másra nem jó. Igaz, hogy az asztali monitorom is ilyen (mást szinte nem is lehet kapni), de túl széles, viszont nem elég magas. -
Mathematics
csendes tag
válasz
ittakary #1804 üzenetére
Ha 60 napon belul kotelesek lennenek visszautalni az arat, akkor nem lett volna gond azoknal, akik az iPad 4 bejelentese elott vettek iPad 3-at.
Egyebkent csereltek. Kicsit tanakodtak elotte, de nem problemaztak rajta.
Sajnos az uj iPaden is van egy halott pixel, viszont nagyon a felso szelen, es nem igazan veheto eszre. Emiatt tuti nem vinnem vissza. Ami viszont aggasztobb lehet, hogy teljes fenyeron a fekete kepernyo foltokban elegge piros/lila. Utana kerestem a neten, nem egyedi a problema (valami hasonlorol itt is irnak). Az egyik hozzaszolo viszont azt irja, hogy ido kell ezeknek a kijelzoknek, amig bejaratodnak:
"It's well known that the Retina display needs a week or so before the colors stabilize. It's an artifact of the manufacturing process, similar to the "new car smell". The yellowish hue wears off. I watched this happen over about a week on my wifes ipad 3, and now the colors are perfect. Folks who go through multiple iPads looking for the "perfect" screen are really wasting their time and need to be more patient."
Irok az XMS-nek ujra, hogy eszleltem ezt a hibat, es visszavigyem-e most, vagy varjak vele par napot, es vigyem vissza jovo heten.
Sajnos az iPad 3-unkkal egymas melle allitva oket nagyon kijon a kulonbseg. Szerintem egyebkent a visszavitt gep kijelzoje nem volt ilyen, mert az biztos feltunt volna.
erdoke: Esetleg meg tudnad nezni nekem legyszives, hogy a Te gepednel is fennall-e ez a jelenseg? Lehet, hogy az LG kijelzo sajatossaga. Igy lehet:
1. Innen le lehet tolteni a teszt kepeket.
2. Ki kell kapcsolni a beallitasoknal az automatikus fenyero szabalyozast, majd fel kell huzni maximumra a fenyerot.
3. A lementett kepek kozul megnyitni a feketet, es eltuntetni az also/felso menut.
4. Egy jo sotet szobaban ranezni.Ha esetleg melle tudsz rakni egy iPad 3-at is ugyanilyen allapotban, az segit eldonteni, hogy van-e kulonbseg. Az iPad 3 kijelzoje nalunk tokeletes. Elore is koszonom!
-
Zanik
addikt
válasz
ittakary #1784 üzenetére
Én is igyekeztem ügyelni arra, hogy minimális légmozgás legyen, és fokozottan figyeltem arra is, hogy ne kerüljenek porszemek a fólia alá. Mikor lehúztam a belső védőréteget tiszta volt a kijelző és a fólia is, de mikor felhelyeztem és próbáltam kisimítani, akkor láttam csak, hogy mégis kerültek alá szöszök, és miattuk apró, kisimithatatlan légbuborékok keletkeztek. Szerintem telefonnál könnyebb a felhelyezés, talán azért is egyszerűbb buborék mentesen felhelyezni rájuk a fóliát. Én mindenesetre letettem arról, hogy fólia legyen az iPad-emen. Az Ozaki tok majd megvédi.
-
Ilidzser
tag
válasz
ittakary #1747 üzenetére
I-phone-t használtam.
A felhasználóbarátisága és maga az élmény szuper, a legjobb szerintem a piacon. Android próbálkozik, de még nincs ott..
Viszont az, hogy minden korlátozva volt (csengőhangok, sok fizetős app, nehéz rátöltés képek terén pl., vagy a zenéknél) azt nem szerettem.
Most lett egy alkalmi vételi lehetőségem Ipad1-re is (40k), azt lehet megkapja a 14 hónapos gyerkőc és elmondja a véleményét róla, bár ő lehet kompromisszumkészebb, mint én (legalábbis a Gumimacinak mindegy...:-) ) -
Ilidzser
tag
válasz
ittakary #1745 üzenetére
Hát igen, az ár nem rossz, de valahogy az itunes-tól és az IOS-tól idegenkedem még mindig. Maga a vas nagyon bejön, de a korlátai aggasztanak, illetve a méret. Szívem szerint Ipad minit vennék, de kell a sim bele és ennek tényleg jó az ára...
Eddig egy 8.9-est használtam valahogy az sem volt mobil...ha vak tyúk lennék, egyszerű volna a helyzet... -
Mykl
tag
válasz
ittakary #1472 üzenetére
OK csak nem tom milyen átváltásról beszélünk mikor GB-ban adják meg a kapacitást!
Ha valami 32GB akkor az nem 28GB. Mert még ha néhány száz mega lenne az eltérés arra azt mondom hogy OK de itt 13%-ról beszélünk! Ez olyan mintha vennék a boltba egy 1kg-os kenyeret ami csak 88dkg! Akkor adja el ugy hogy 88dkg-os kenyér, vagy 28GB-os Ipad, ne ugy hogy 1kg-os vagy 32GB-os! -
madgie
titán
válasz
ittakary #1446 üzenetére
Dehogy hibátlan, ritkán okoz ilyen ordas bugokat, de apróbb, bosszantó hibákat igen, jó hetente jobb esetben a safarit kell újraindítani (rosszabb esetben magát az ipad-et).
-
Mathematics
csendes tag
válasz
ittakary #1310 üzenetére
Szívesen élnék ezekkel a lehetőségekkel, de az ebben a cikkben olvasottak alapján figyelni akarok arra, hogy milyen forrásból származó gépet veszek.
"Ha pedig kicserélik a készüléket, a világon majdnem egyedülálló fogyasztóvédelmi törvényeinknek köszönhetően újraindul az 1 év jótállási idő (Ez azonban már nem kerül bele az online rendszerbe, innentől a plusz egy év nem világgarancia, hanem csak magyarországi garancia). Mivel ez a törvény eléggé betesz minden gyártónak, az Apple kitalálta, (teljesen jogosan) hogy ez az 1 év jótállás újraindulása csak Magyarországon vett készülékek esetén érvényes. Tehát ha Amerikából importálunk valamit, és kicseréljük, akkor arra nem indul újra a garancia."
Mivel ezer és egy oka lehet az új iPad gariztatásnak (túlmelegedés, porszem a kijelző alatt, pixelhiba, recsegő mikrofon, elromlott fényérzékelő stb.), ezért nem szeretném eljátszani ezt az újrainduló garanciás lehetőséget.
Mondjuk nem tudom, hogy mit jelent a "Magyarországon vett készülék". Elég annyi, hogy kapok róla számlát? Azt elvileg úgy is tudok kapni, ha kint veszik meg, behozzák (akár ÁFA csalással, akár nem), és utána eladják, nem? És ilyenkor mégsem Magyarországon vett a készülék, mert külföldön már beregisztrálták az Apple rendszerébe.
A legegyszerűbb az lenne, ha az XMS-ben venné meg az ember, de azért 115 vs 125 vs 150 000 Forint nem mindegy.
-
justaview
senior tag
válasz
ittakary #1295 üzenetére
AVplayerHD, Office2HD, Air Sharing például.
Már megértem ezt a problémát anno XP - Vista váltásnál, bár az nyilván más helyzet, mert a Microsoft ott jó nagyott ugrott, szinte újraírták a rendszert.Persze leginkább a pendrive kezelést nem szeretném elveszíteni, amit a JB biztosít
(#1288) Ragnar95 Downgrade lehetséges lesz később, ha mentesz SHSH-t...
Mi az az SHSH?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest