Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
A használati időt mivel nézitek?
-
macikos
addikt
Én azt tudom, hogy a kijelző valami eszméletlen strapabíró, semmi karc, de tényleg, semmilyen, még mikro karc sincs. A home gombon már javában vannak mikro karcok, de a kijelző üvegét percekig néztem az előbb is, eszméletlen, hogy hibátlan.
Most akkor ez Gorilla Glass? 1? 2?
A hátlapon az alma logo miből van? Gyanús, hogy az is gorilla glass?, azon sincs semmi karc.
A hátlap meg ugye tud karcolódni, de ha vigyáz rá az ember, akkor semmi baja nem lesz. Értelemszerűen nem szabad letenni durva felületekre vagy ha mégis, akkor ne tologassuk, forgassuk, huzigáljuk rajta, mint ahogy általában az ember csinálná, ahogy lezseren érte nyúlna aztán valahogy megfogom alapon végighúzza a hátulját az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest