- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Szánalmas,nem szánalmas,ez van,nem kell egyetérteni,viszont a reg idő talán a szabályok betartására is ad kis időt,mert ugye ami nem a témához kapcsolódik OFF-ba rakjuk..
szerk.: Azért érdekes látni azt,akinek ez nem tetszik (vagy nem ért ezzel egyet) az nincs egy éves itt az oldalon
csapoati " fórum szabályait mondjuk nyilván idővel lehet csak megjegyezni-kiismerni"
Na erre gondoltam,köszi,kicsit leegyszerűsítetted,ilyenkor már nem megy a fogalmazás...
-
dezs520
senior tag
Már régóta készülök,de eddig vissza fogtam magam...
SENKI,de senki nem mondta,hogy ez egy hibátlan rendszer!
Igen,nálam is jelentkezik a kicsörgés komplexusod (i6),és igen engem is bosszant néha,DE
Nem vagyok hajlandó más rendszert használni ezeregy okból (store,külső,iOS,minőség)(pedig a moto X fa hátlappal nagyon tetszik)
Pláne nem adnám másnak csak úgy oda a készüléket.
A másik,akármennyire bosszant (nem nagyon izgat) a dolog,még mindig kevesebbet kell bosszankodnom vele,mint AKÁRMILYEN androidos kütyüvel.
Értelmezd amit írtam,nem véletlenül fogalmaztam úgy ahogy.
És a reg időben meg tényleg van valami iratlan szabály,amit kimondva kimondatlanul mindenki tud....persze vannak ez alól kivételek... -
Touch-ko
őstag
"Igen, már többször olvastuk, hogy nagyon menő családba születtél és mindig tudatni kell, hogy mindenki Apple-t használ, csak a 3. opciót felejtetted el:
- Ez a hiba sokaknál nem jelent problémát."Meno csaladba? Tudtommal ehhez semmi kozod sincs es nem is vag a temahoz.
Nem azert irtam le, hogy ki mit hasznal nalunk, hogy felvagjak vele, sosem vagtam fel semmivel amim volt/van.. Latom ez nem jutott el a tudatodig. Tudatni akartam, hogy jelenleg nem 4S szintu eszkozoket hasznaljuk (hanem olyanokat amin az iOs8 normalsian fut)es viszonylag sok keszulek kozul egyiknel sem jott elo a fentebb emlegetett gond.A mayar Apple szerviz nem tul nagy szam. Normalis Apple boltban nem ugy allnak hozzad, ahogy az Andrassy uton tettek.
Vida Ildiko meg nem tudom kicsoda es nem is erdekel...
Letezo hiba, behodolo tipus?
Ram sok mindent lehet modani, de, hogy behodolo tipus lennek azt nem. Sem az eletben sem ezen a forumon... Lelkes ujonc vagy, most lartom.
Ha van valami hiba ami engem zavar azt leirom, megmondom. Sokaknak nem tetszik, ezert szoktak anyazni, stb, nem erdekel.Meselj, neked milyen hibak vannak.
-
Kicsit vegyél már vissza öreg...
Milyen jogon nevezel te itt a lelkes újonc titulusoddal "behódoló típusnak"?
"Bírom, amikor egy létező hiba, ami egyébként pár embert nem zavar, mert behódoló típusok, már nem is létezik, csak mi lehetünk hülyék."
Lazítsál kicsit, mert elfáradsz....
-
Palika71
őstag
Messzemenőkig osztom a véleményed.
Éppen azon vacillálok, hogy a 4S helyett veszek egy hatost. Igaz, hogy nem tetszik nagyon (a hátulja), de ez a felvevés utáni csengés, meg a szaggatás, meg belassulás már kezdi nagyon elvenni a kedvem a telefonomtól.
Erre most itt olvasok arról, hogy a 6-nál is előfordul ez a probléma.
(Meggyőződésem volt, hogy az iOS8 a 6-osra van kihegyezve, ezért nem jó a 4S-en.)
De jó lenne, ha vissza lehetne rakni a 7.1.2-őt.INGJOKE : Nem véletlen vagy Te FANATIKUS tag!
-
Szerintem az arcosodást abbahagyhatnád, mert tegnap még vicces volt ma már unalmas... valószínűleg egy 150e ft-os telefont odaadnál egy csövesnek... nyilváááán...
Tegnap már figyelmezettek miattad, szóval próbálok finom lenni veled...
105: nekem is van foscsempe telefonom (céges) rohadtul nem írja ki a csempére ki írt, vagy hívott csak egy 1-est...
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Figyelj, szerintem add el a francba az iPhone-odat, és vegyél egy csoda Androidos készüléket. Nekem van egy alig használt Sony Xperia U-m, ami tökéletesen működik, ha nem egy hozzám hasonló kókler kezeli; egy hozzád hasonló profinak szerintem ez nem okozna gondot. Na? Olcsón megszámítom.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"Hazudnak, mert nem tudnak megoldani egy olyan hibát, ami az általuk fikázott androidon pl. még soha nem keletkezett!"
Itt konkrétan te is hazudsz (ha már ilyen erős kijelentésre ragadtattad magad), ezt a hibát személyesen tapasztaltam egy Sony Xperia U-nál. Többet volt szervizben mint nálam, de természetesen "hibát nem tapsztaltak".
-
Forest48
aktív tag
Teljesen igazad van, pont az a lényeg, hogy ha már ennyit leteszel érte, akkor ne legyenek zavaró dolgok, amiket neked kell megoldanod és elcseszni az idődet vele.
Ha ennyi extra profit van egy készüléken, akkor adjanak olyan supportot, hogy bármi kínod van, azt egyből megoldják.
Így megérné azt a pluszt. -
Ezt már leírtad szifonon is és ott is unalmas volt. Ez az idemegyek ezt kérdezek azt kérdezek kicsit gáz. Menj fel az apple honlapra és írj nekik. Nekem is I6-om van nekem is cseng még egy felett és megtanultam, hogy felvétel után nem kell egyből beszélni. Annyira jók az apple-s srácok, hogy a rohanó világba kicsit lassítanak, nehogy túl pörögj. Ez a Healt app része. 😜
-
merkucyo
aktív tag
Megvettem szépen az I5-t nem sokkal azután, hogy megjelent és a mai napig ios 6 van rajta. A design egy szubjektív dolog, de maga a telefon megy mint a szél
Most egy hétig 4s-t használtam ios7-el , de ez is csak abban erősített meg, hogy ha a közeljövőben rászánom magam egy új iphone-ra, akkor azzal a rendszerrel fogom használni 2-3 évig amelyikkel a dobozból kiveszemÍgy elvárás meg úgy elvárás, hogy 4-5 évig menjen a support (és megy is ), de azt mindenkinek mérlegelni kell, hogy az a néhány új ficsör mégéri-e a kompromisszumokat. Az akis és sebesség majnem minden esetben esik és az esetleges bugoknak is meg van a lehetőségük.
A 4s-t is lehetne most 8... ra frissíteni, de hova ha már az ios 7 alatt is egy lassított felvétel
-
törölt tag
Ugyanez van a perrendtartásba is! Hiába téged érint az ügy, simán közlik, hogy nem a per tárgya. Marad két verzió!
1. Nyomatékosan cseszteted a bírót és végül érdekes módon mégis a per tárgya lesz.
Vagy
2. Hagyod, indítasz egy másik pert aztán reménykedsz.Szar az egész rendszer úgy ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest