Az Apple kiadta az iOS 8.1.2-t

Hirdetés

Alig pár héttel azután, hogy az Apple kiadta a főleg iPhone 4S és iPad 2 optimalizálására szánt iOS 8.1.1-et, most egy újabb verzió érkezett. Az 8.1.2 számos meg nem nevezett hibajavítást tartalmaz, amelyek eddig valamilyen szinten negatívan befolyásolták a szoftver működését.

Az egyik ilyen ismert hibajelenség, hogy az iTunes-on keresztül vásárolt csengőhangok egy része ad hoc módon egyszerűen törlődött a telefonról, ám ezt a frissítés orvosolni fogja. Az Apple ráadásul egy különleges weboldalt is létrehozott, hogy akiket az előbbi probléma érint, azok vissza tudják állítani készülékeire a jelzőhangokat. Az iOS 8.1.2 egy körülbelül 30 megabájtos csomag, mely minden kompatibilis eszközre telepíthető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés