Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezzel nem értek egyett. Minden telefonnál van hiba egyik sem tökéletes. Ha most note 4-em lenne azzal is lenne baj, de ott érdekes nem csapkodja senki az asztalt csak az apple forumba. A világ nincs tökéletes dolog (na jó max én) még ha ezt is mondják róla, ha meg ezért vettél Iphone-t mert tökéletes csunyán mellé nyultál. 😄
-
sicli
tag
Kár is ragozni, itt a vége!
Dell Precisionom van, ha meghibásodik, másnap házhoz jönnek és megjavítják. Itt megéri kifizetni a supportot.
Bemegyek és kicseréltetem olyanra, amin az iOS7 van. Tudom, hogy nem azért néznek páran hülyének, mert ekkora feneket kerítek neki, hanem, mert leírom, de talán segít valakinek a tapasztalás és nem a feltételezéseken alapszik majd a pletyka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Eladó telefon töltők vezetékes, vezeték nélküli!
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest