- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
Reg. időpontja alapján kialakul egy hierarchikus rendszer?
Azon a jogon írok bármit, amit olvasok az illetőtől. Legyél férfi, ne hisztizz!
Egyébként a behódoló jelző nem sértés, de mindenki azt ragadja ki, amit magáénak érez. A komplexus kezelhető és ezt jóindulatból írom, ha kötekedni akarnék nem itt tenném.
-
Silenzio
addikt
Nem tudom, mi a parád, én vágtam már falhoz iPhone 5-öt, pedig 6 számjegyű összegembe fájt. Van az az indulat, mikor inkább megszabadulnál tőle, minél hamarabb.
(#109) Lacy6: saját tapasztalat. Én elhiszem, ha más mást tapasztal. Zömmel Samsungom és Sonym volt Android-fronton, katasztrofális volt mindkettő a gyári romokkal. Főzöttet nem teszek, nem volna fair és lusta is vagyok. Sony Z-n naponta 4-5x indult újra a telefon egy 1 hónapos kritikus időszakban egy frissítés után, és naponta 10-15x dobta le a hálózatot. Ami remek volt, ugyanis én a telefonon, telefonnal dolgozom zömmel. A Samsung meg olyan lassulásokat és akadásokat produkált, hogy 3 havonta kellett visszaállítást csinálni.
(#115) assemble: hivatalosan kapják meg a legújabb frissítést? Csak mert mi Nexust nem forgalmazunk, így azokhoz nem értek, de eddig minden fórumon max 3 frissítési ciklust írtak ill. 2 és fél évet. Tőled hallom először, hogy 4-5 éves támogatás is lehet. Másfelől nem feltétlenül kell a vanilla androidhoz mérni, ugyanis a piac 95%-át gyártói romok teszik ki, és jó, ha másfél évig szupportálják őket. Az Android helyzet szánalmas, áttekinthetetlen katyvasz. És most nem a Nexusról beszélek.
-
Forest48
aktív tag
Látsz a profilomban bármi ájcuccot? Nem vettem iphonet, nem szeretem ha más mondja meg, hogy hogyan kell használnom valamit. Túl zárt nekem a rendszer.
Amúgy az tény, hogy mindennek van hibája, nem is állítottam, hogy másként lenne. Szimplán van egy olyan dolog, hogy support...ha többet fizetsz supportra, akkor többet is kapj érte. Ha gondod van, cseréljék, ennyi.
Amúgy note-nál is csapkodják az asztalt, sőt mindennél, mert mindenből hibás. Csak a kifizetett összeggel arányosan csökken a felháborodási szint is. -
sicli
tag
Ha unalmas ne olvasd el, de ne is válaszolj rá. Egyébként nem csak oda írtam le, telehánytam vele a külföldi fórumokat is, mert valós a hiba. Nem vagyok hajlandó kompromisszumra egy olyan készüléknél, amiről azt állítják azért van túlárazva, mert a legjobb szoftverrel rendelkezik! Hazugság!
Azt irigylem, hogy meg tudtad szokni, de engem nem vakít el az alma logo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest