- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest48
aktív tag
Látsz a profilomban bármi ájcuccot? Nem vettem iphonet, nem szeretem ha más mondja meg, hogy hogyan kell használnom valamit. Túl zárt nekem a rendszer.
Amúgy az tény, hogy mindennek van hibája, nem is állítottam, hogy másként lenne. Szimplán van egy olyan dolog, hogy support...ha többet fizetsz supportra, akkor többet is kapj érte. Ha gondod van, cseréljék, ennyi.
Amúgy note-nál is csapkodják az asztalt, sőt mindennél, mert mindenből hibás. Csak a kifizetett összeggel arányosan csökken a felháborodási szint is. -
Forest48
aktív tag
Teljesen igazad van, pont az a lényeg, hogy ha már ennyit leteszel érte, akkor ne legyenek zavaró dolgok, amiket neked kell megoldanod és elcseszni az idődet vele.
Ha ennyi extra profit van egy készüléken, akkor adjanak olyan supportot, hogy bármi kínod van, azt egyből megoldják.
Így megérné azt a pluszt. -
Forest48
aktív tag
bocs az offolásért:
Nem frissítéshez kapcsolódik a mondandóm, de azért leírom hátha segít valakinek. Ismerősöm az i5-ét elvitte gombcserére az ájszamurájhoz (így talán nem gáz h beírtam, igaz, hogy nem hivatalos szervíz, de annyit azért megnézhettek volna fél perc alatt, hogy jogosult-e a készülék ingyenes cserére és vidd el a rendes szervízbe. Felhívtam őket, hogy minden hozzájuk érkező, a témában tudatlan csajnak lazán kicserélik-e minden tájékoztatás nélkül. Állításuk szerint mindig elmondják az odatévedőknek, hogy van ilyen és nézze meg...hát azért vannak kivételek úgy látszik.
Figyeljetek az ilyen esetekre, mert lazán legombolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest