- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Az elejen azt hittem o rontott el valamit. Aztan ahogy korabban is irtam, megneztem az Apple oldalat es ott tobben is talalkoztak a hibaval. Onnantol segiteni probaltam neki.
Bar a hiba jellegere utal, hogy az egesz forumon tucatnyi userbol O volt az egyetlen akine ez a hiba elojott. Ha mar kiragadsz valamit tedd ugy, hogy ne csak a negativ dolgokat emeld ki.
-
Touch-ko
őstag
"Igen, már többször olvastuk, hogy nagyon menő családba születtél és mindig tudatni kell, hogy mindenki Apple-t használ, csak a 3. opciót felejtetted el:
- Ez a hiba sokaknál nem jelent problémát."Meno csaladba? Tudtommal ehhez semmi kozod sincs es nem is vag a temahoz.
Nem azert irtam le, hogy ki mit hasznal nalunk, hogy felvagjak vele, sosem vagtam fel semmivel amim volt/van.. Latom ez nem jutott el a tudatodig. Tudatni akartam, hogy jelenleg nem 4S szintu eszkozoket hasznaljuk (hanem olyanokat amin az iOs8 normalsian fut)es viszonylag sok keszulek kozul egyiknel sem jott elo a fentebb emlegetett gond.A mayar Apple szerviz nem tul nagy szam. Normalis Apple boltban nem ugy allnak hozzad, ahogy az Andrassy uton tettek.
Vida Ildiko meg nem tudom kicsoda es nem is erdekel...
Letezo hiba, behodolo tipus?
Ram sok mindent lehet modani, de, hogy behodolo tipus lennek azt nem. Sem az eletben sem ezen a forumon... Lelkes ujonc vagy, most lartom.
Ha van valami hiba ami engem zavar azt leirom, megmondom. Sokaknak nem tetszik, ezert szoktak anyazni, stb, nem erdekel.Meselj, neked milyen hibak vannak.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #134 üzenetére
Szerintem marhara nem mindegy, hogy 1 vagy 1 millio esetrol van szo. 1 esetben nem gondolhatunk arra, hogy nagy gond lenne, mert egyedi esetrol van szo. Ha mar 1 millio hibas keszulekrol van szo, akkor talan el kell gondolkodni, hogy valami komoly baj van es nem csak egy-egy eset.
WOLAND:
Ha jol emlekszem en probaltam meg segiteni SPAWN nevu felhasznalonak. En nem talalkoztam a hibaval, es az elejen azt hittem o rontott el valamit majdaz Apple oldalan olvastam FAQ-t, ott irva volt. Szoval nem tudom mirol beszelsz.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #126 üzenetére
Nem reprezentativ, de a csaladban van 4 iPad (3, Air, es Mini2 ), 2 iPhone5, 2 iPhone 5S es egy iPhone 6. Ezek az eszkozok napi szinten hasznalatban vannak, tehat iOS 8 fut rajtuk. Egyiknel sincsennek problemak. Sot, mehetnek kicsit messzebb. Nalunk 3-4 ember nem iPhone-t hasznal. Egyikuket sem hallottam meg reklamalni, vagy engem kerdezni, hogy mit hogyan csinaljanak, mert X dolog nem mukodik.
Biztos vannak olyan hibak amik nalunk nem jelentkeznek es biztos mi vagyunk a szerencsesek. En szemely szerint 7 eve hasznalok iPhone-t es eddig az itt leirt hibak nem jottek elo.
Tehat ha korulottem senki sem tapasztalt ilyet akkor 2 opcio letezik:-Vagy mindenki nagyon szerencses korulottem, hogy nem tapasztaltak meg ilyeneket (itt nem 10-20 emberrol van szo, hanem joval tobbrol)
-Vagy a hibak amikrol olvasni lehet, fel vannak fujva es korantsem akkora a gond. Valahogy sosem talalkozom ilyen hibaval amiket itt az oldalon, akar a forumban a sok `10 percig probaltam Apple-t a MM-ban`user leir.`Totál reprezentatív a kb.`
-Ezt most forditsuk meg: Van mondjuk 10 fehasznalo a 100+ milliobol, akiknel van valami gond allitolag. Total reprezentativ ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 4
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest