- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #127 üzenetére
Aha, akinek hibás, mondjuk az iPhone tulajok 80%-a, az csak picsog. Akkor mire való a fórum? Hidd el, ha lenne lehetőségem megjavítani, megírni a szoftvert, akkor nem picsognék. Mivel nem értek hozzá, ezért megvettem a telefont és nem legyártottam.
Hogy írjam ezeket, hogy azok is értsék, akik...nem értik?
Nem is fontos nekik, hogy értsék
-
Silenzio
addikt
válasz
Ez mennyiben tárgyilagos hozzászólás, amikor már az Apple is beszél a problémáról, közleményeked ad ki stb.? Látom, csak Apple cuccod van. A "magának sem meri bevallani" tipikus esete.
Maradtál volna csöndben.
(#121) alkatraz3000: Neked is gratulálok. Egy szép analógiával élve, szerinted ha a félmillió közfoglalkoztatott országában azzal cáfolod a létező problémát, hogy neked fasza állásod van, mit kapsz? Meg fognak lincselni, azt kapod.
(#124) assemble: WP-re visszatérve, ez volt a bajom vele nekem is. De minél többet használtam, annál használhatóbbnak találtam, most meg sok szempontból a legjobb. Nem jó példa az értesítési panel, bár értem miért hoztad fel. Épp azt magyaráztam ugyanis, hogy még a panelt se kell megnézni, feloldod a telefonod, és minden szükséges infó ott van a kezdőképernyőn. Mint anno a piros számok iOS-nél, csak itt meg se kell nyitnod az appot, hogy lásd, miről értesít, mert rá van írva az Appra. Zseniális. Ikonokkal ilyesmit nem lehet csinálni. Persze pl. egy mail widget is fasza Androidra, de egyrészt ronda az a sokféleség, hogy nem a rendszer integrált részét látod a gui-ba ágyazva, másrészt még egy Xperia Z1-et is belassít.
Konstruktív hozzászólásra lenne szükségem: árulom a Lumia 1020-asom, van 2 db iPhone 5C 16 gigásom, bontatlanok. Mivel járnék jobban, ha megtartanám a 1020-at, vagy ha megtartanám az egyik iPhone-t? A Lumia elég jól megy, néha begajdul a fényképező szoftvere és újra kell indítani, meg a már említett IE hibák, más baj nincs. Szerintetek jó lóra teszek az 5C-vel?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Ja, tehat akkor nem is letezik a hiba, valoban. Ezt mondd annak, aki sziv vele (es hulyenek nezik meg melle). Nincs tokeletes es hibatlan telefon, barmennyire is ezt hiszik egyesek.
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #80 üzenetére
Enyhe komplexussal küzdhetsz, ha ebből a lehülyézést szűrted le, eszembe sem jutott, de te tudod
Nem egyedi akkor rendben. Nyilván az nem az a készülék volt, aminek a túlárazását a kiváló szoftverre fogták.
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #71 üzenetére
Elhiszem, de én nem hazudok, maximum tévedek, bár azt sem, mert az egyedi lehetett a telódnál. Itt viszont nem a user a hülye, hanem általánosságban kuka az iOS. Ááá, kár is a szó, hogy ennyire pancserek legyenek. Én olyannal készíttetném, aki ért is hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- Eladó telefon töltők vezetékes, vezeték nélküli!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest