- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #127 üzenetére
Aha, akinek hibás, mondjuk az iPhone tulajok 80%-a, az csak picsog. Akkor mire való a fórum? Hidd el, ha lenne lehetőségem megjavítani, megírni a szoftvert, akkor nem picsognék. Mivel nem értek hozzá, ezért megvettem a telefont és nem legyártottam.
Hogy írjam ezeket, hogy azok is értsék, akik...nem értik?
Nem is fontos nekik, hogy értsék
-
Silenzio
addikt
válasz
Ez mennyiben tárgyilagos hozzászólás, amikor már az Apple is beszél a problémáról, közleményeked ad ki stb.? Látom, csak Apple cuccod van. A "magának sem meri bevallani" tipikus esete.
Maradtál volna csöndben.
(#121) alkatraz3000: Neked is gratulálok. Egy szép analógiával élve, szerinted ha a félmillió közfoglalkoztatott országában azzal cáfolod a létező problémát, hogy neked fasza állásod van, mit kapsz? Meg fognak lincselni, azt kapod.
(#124) assemble: WP-re visszatérve, ez volt a bajom vele nekem is. De minél többet használtam, annál használhatóbbnak találtam, most meg sok szempontból a legjobb. Nem jó példa az értesítési panel, bár értem miért hoztad fel. Épp azt magyaráztam ugyanis, hogy még a panelt se kell megnézni, feloldod a telefonod, és minden szükséges infó ott van a kezdőképernyőn. Mint anno a piros számok iOS-nél, csak itt meg se kell nyitnod az appot, hogy lásd, miről értesít, mert rá van írva az Appra. Zseniális. Ikonokkal ilyesmit nem lehet csinálni. Persze pl. egy mail widget is fasza Androidra, de egyrészt ronda az a sokféleség, hogy nem a rendszer integrált részét látod a gui-ba ágyazva, másrészt még egy Xperia Z1-et is belassít.
Konstruktív hozzászólásra lenne szükségem: árulom a Lumia 1020-asom, van 2 db iPhone 5C 16 gigásom, bontatlanok. Mivel járnék jobban, ha megtartanám a 1020-at, vagy ha megtartanám az egyik iPhone-t? A Lumia elég jól megy, néha begajdul a fényképező szoftvere és újra kell indítani, meg a már említett IE hibák, más baj nincs. Szerintetek jó lóra teszek az 5C-vel?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Ja, tehat akkor nem is letezik a hiba, valoban. Ezt mondd annak, aki sziv vele (es hulyenek nezik meg melle). Nincs tokeletes es hibatlan telefon, barmennyire is ezt hiszik egyesek.
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #80 üzenetére
Enyhe komplexussal küzdhetsz, ha ebből a lehülyézést szűrted le, eszembe sem jutott, de te tudod
Nem egyedi akkor rendben. Nyilván az nem az a készülék volt, aminek a túlárazását a kiváló szoftverre fogták.
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #71 üzenetére
Elhiszem, de én nem hazudok, maximum tévedek, bár azt sem, mert az egyedi lehetett a telódnál. Itt viszont nem a user a hülye, hanem általánosságban kuka az iOS. Ááá, kár is a szó, hogy ennyire pancserek legyenek. Én olyannal készíttetném, aki ért is hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest