- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Silenzio #129 üzenetére
Egy widget azert jobb szerintem, mert ha mar latod az informaciot (amit amugy szinten altalaban hatekonyabban tud megjeleniteni), jo esellyel interakcioba is akarnal lepni vele, ilyenre pedig a csempek mar nem alkalmasak.
Nalam pl kint van egy naptar widget-em amin latom a kovetkezo esemenyeket, rajuk is tudok bokni ha reszleteket akarok latni egyrol vagy meg akarom valtoztatni. Kint van egy zenelejatszo widget, ahonnan vezerlem a zenet, leptetem a szamokat, soha nem kell elinditanom se a zenelejatszot ezekhez. Ilyenekre a csempek nem lennenek jok.
A csempek lenyegeben buta, statikus widget-ek interakcio nelkul. Szoval reszemrol vagy app ikonokat, vagy widget-eket hasznalok, erre a ketto kozti "kicsit ez is, kicsit az is, de igazabol egyik se" csempekre nekem nem igazan van szuksegem, a masik ketto mellett nem latom a helyet ugy egyaltalan, plane ha hozzavesszuk a notification bart is.Most lehet, hogy le leszek hurrogva de hacsak nem hobbifotozasra veszed es nincs szukseged egy profibb kamerara (amilyen esetben 1020), en egyiket sem tartanam meg
Ezeknel joval olcsobb es szerintem joval jobb is egy nexus 5. Az 5c egy muanyag 5, ami egy ket eves modell, egyaltalan nem idotallo, sokak szerint mar a mostani uj ios is erezhetoen lassabb rajta mint amivel eredetileg kiadtak. Most meg talan jo aron el lehet adni azt is,
-
sicli
tag
válasz
Silenzio #129 üzenetére
Nem volt 5C-m, de, ha az iPhone szoftverének javulására van valami esély, akkor azt mondom használd, viszont Jobs volt az apple, így nem hiszem, hogy jó lesz! Lumiát nem ismerem, nincs viszonyítási alapom.
Egyébként a vélemények nem azt fogják tükrözni, hogy melyikkel jársz jobban, hanem, hogy a vélemény írója melyiket szereti jobban.
-
assemble
addikt
válasz
Silenzio #120 üzenetére
Leirtam, hogy mi a helyzet hivatalos es nem hivatalos frissites eseten is. Hivatalosan a 2,5 eves n7 2012 az elso nexus ami megkapta most az 5.0-at, ezzel varhatoan 3,5 evig legalabb hivatalosan tamogatott lesz. Nem hivatalosan az osszes nexus-ra legalabb 4 evig ki szoktak adni a legujabb verziokat. (4.4 a legregebbi, 4 eves nexus one-ra is van, ami egeszen eddig a legujabb szoftver volt).
Ha pedig barmihez merni akarod a tobbi frissitest, eppen hogy csak a nexus-okhoz van ertelme, mert csak azoknal van hasonlo frissitesi modell (de meg azoknal is jelentosen mas). Tovabba szigoruan nezve nagyjabol csak a nexus-okon fut tenylegesen android, a tobbin egy gyartok altal modositott, android-szeru rendszer fut. -
assemble
addikt
válasz
Silenzio #105 üzenetére
En probaltam a wp-t es szamomra a kezelhetetlenseg/hasznalhatatlansag hatarat surolta, mint minden egyeb csempes windows cucc. Huzamosabb ideig mondjuk win8-hoz volt csak "szerencsem", de a legtobb problemaja wp-n is ugyanugy ott van. Azt mondjak ra hogy milyen letisztult, es tenyleg az, olyannyira, mondhatni extrem modon, olyan szinten, hogy informatikus letemre altalaban otletem sincs kitalalni, hogy hova a retekbe dugtak el teljesen alapveto funkciokat. Intuitivnak mondjak mikozben messzebb kb nem is lehetne tole, szinte nem lehet megtalalni semmit benne, ha nem tudod hol kell keresned, es altalaban semmi jel nincs ra, hogy hol kell keresned. Felhasznaloi szemmel gyakorlatilag egy remalom, soha nem hasznaltam meg kevesbe kezreallo os-t, pedig nagyon sokat probaltam mar.
Amit a csempek tudnak, android-on a widget-ek sokkal jobban es rugalmasabban tudjak. Egy pillantasra latni hogy mi tortent: erre valo a notification bar, amit ios utan most nyult le a wp is, mikozben androidon a kezdetektol volt.
Ez a legjobb alkalmazasbolt is mar nagyon regota santit, a kicsit is jelentosebb cimek donto resze kijon android-ra is. Az optimalizaltsag is bullshit szagu, benyomnak egy bika hardvert ala, azert fut a legtobb dolog folyamatosan rajta. Egy ipad3-on peldaul amiben nincs elegge bika hardver, nem egy jatekot lattam szabalyosan szinte szaggatni, ami a nexus-omon full folyamatosan fut.
Ami pedig a tamogatast illeti: a 2,5 eves, elso n7 is hivatalosan megkapta a lollipop-ot, ezzel 3,5 evig biztosan hivatalosan tamogatott marad. Nem hivatalosan pedig az osszes nexus-ra (a 4 eves nexus one-ra is) is van 4.4 is (es a legtobbre lesz/van 5.0 is), es igy nezve hosszabb tamogatasi ideje van, mint eddig barmelyik ios eszkoznek amit valaha kiadtak. Azon tul, hogy ha nem tetszik barmelyik uj verzio, barmikor visszamehetsz rajtuk barmelyik masik verziora, de teljesen speci szoftvert is hasznalsz rajta, ha akarsz irhatsz is ra.
Komolyan arra megy a mellveres, hogy milyen sok uj verziot megkap egy regi eszkoz, mikozben azon tul, hogy valojaban semmivel nem jobb a helyzet, mint nexus-oknal (lasd fentebb), koztudott, hogy ios-en minden egyes verzio csak lassabba, bugosabba teszi a regi keszulekeket, amik raadasul az uj ficsorok nagy reszet meg sem szoktak kapni, tehat a verzioszamon kivul szinte semmiben nem mutatkozik meg egy uj os azon kivul, hogy lassabb/bugosabb? Ne vicceljunk marLacy6: Ez, hogy az ios a legstabilabb nem tudom hogy honnan jott, es hogy valaha igaz volt-e, de hogy evek ota nem igaz, az egeszen biztos. Tele van a net azzal, hogy mennyi hiba van ios8-ban. ios7 anno meg olyan szinten volt, hogy par multitouch mozdulattal a home screen-en barmikor, determinisztikusan ki tudtam nyirni az egesz rendszert ugy, hogy ujraindult. A nexus-aim honapokat mennek ujraindulas nelkul.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Silenzio #105 üzenetére
Szerintem meg annyi hiba van, hogy ezek után nehezen hiszem ezt az IOS a legmegbízhatóbb rendszer dumát.
Ha az én telefonomból indulok ki (htc one m8) soha nem fagy le, gyors, minden megfelelően működik...ennél hogy lehet az IOS stabilabb mikor csak foltozgatják a rendszert és csak kevéssikerrel. A főnökömpl. már nagyon megbánta h i6-ot vett, mert tényleg sok a hiba... de azért jót nevetek rajta mikor hívják gyors felveszi és a fülébe cseng a telefon -
sicli
tag
válasz
Silenzio #105 üzenetére
Helyre tudná hozni, ha felhasználó igényeit fontosabbnak tartanák a trendeknél és a folyamatos hibák miatt engedné visszatölteni a 7.1.2-t. Ciki a beismerés, de még mindig jobb, hogy folyamatosan csalódjanak az emberek és ezáltal váltsanak. Ők tudják... Ha Samsungnak lenne esze, most kidobna egy 4"-os Alpha színvonalú készüléket, én úgy váltanák, hogy egy hajléktalannak ajándékoznám az 5s-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest