- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #144 üzenetére
Persze, hogy nem mindegy. De amivel foglalkoznak és kijavítják, gyaníthatóan nem egyedi eset. Erre próbáltam utalni, amikor alcatraz3000 elbagatellizálta, mondván hogy "felfújt hülyeség". Továbbra is: nincs hibátlan telefon vagy szoftver.
dezs520: Hát pedig szerintem az intelligencia vagy modor nem a regelés időpontjától függ.
-
sicli
tag
válasz
Touch-ko #133 üzenetére
Igen, már többször olvastuk, hogy nagyon menő családba születtél és mindig tudatni kell, hogy mindenki Apple-t használ, csak a 3. opciót felejtetted el:
- Ez a hiba sokaknál nem jelent problémát.Amikor az Andrássy úti szerviznek nevezett sufniba bementem, mondta a szervizes pólóba öltözött kontár, hogy nála nincs ilyen ilyen. Megkértem, hadd hívjam fel. Ugyanúgy ott van a hiba, csak Őt nem zavarta.
Akiknél volt ilyen hiba és ilyen olyan tevékenységek után megszűnt, az mázli. Már végig zongoráztuk.
A hiba van, a hiba 80%-ban jelentkezik a készülékeknél! Ahogy a 6 Plus-ból állítólag "csak" 9 hajlott, az is kamu volt, csak többel inkább nem próbálták ki.
Bírom, amikor egy létező hiba, ami egyébként pár embert nem zavar, mert behódoló típusok, már nem is létezik, csak mi lehetünk hülyék.
Korrupció sem létezik, mert nem bizonyítható? Vida Ildikó biztos betonozott sokat és ott kapott milliárdos fizetést, mert ahhoz nem kellett nyelvvizsga sem. Na, ne menjünk messzire, és köszönöm, hogy megint olvashattam mennyi Apple terméketek van
Hidd el, másoknál is, csak nem érdekel senkit
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #133 üzenetére
Roviden: ha bemesz a szervizbe egy hibaval, marhara mindegy, hogy 1 vagy 1 millio embernel jott elo. Ismerjek el, javitsak meg, vagy csereljenek.
A 2 opciod meg eleg szukos, de most nincs kedvem leallni meg gyozkodni. Hibatlanok az iCuccok es kesz, passz. Akinek meg hibas, az felfujja es picsog, vagy szimplan hazudik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest