Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
merkucyo
aktív tag
Ez szerintem nagyrészt annak tudható be, hogy eszméletlen mértékben fejlődik ez a szegmens.
Pár éve az ipad2 vagy az említett 4s az abszolult csúcs volt, ma meg az aktuális választék nem 20-30%-al gyorsabb, hanem sokszorosára nőtt a teljesítményük.Valahol az usernek is tudnia kell, hogy már a 2 éves gépekre is az esetleges frissítéseket már 6-7x gyorsabb eszközökre optimalizálják.
icli
Nekem egyszer kérdezi meg, hogy akarom-e az új rendszert, ha nem akkor " ne kérdezd újra " ablak pipa és el van felejtve ...
-
merkucyo
aktív tag
Megvettem szépen az I5-t nem sokkal azután, hogy megjelent és a mai napig ios 6 van rajta. A design egy szubjektív dolog, de maga a telefon megy mint a szél

Most egy hétig 4s-t használtam ios7-el , de ez is csak abban erősített meg, hogy ha a közeljövőben rászánom magam egy új iphone-ra, akkor azzal a rendszerrel fogom használni 2-3 évig amelyikkel a dobozból kiveszem
Így elvárás meg úgy elvárás, hogy 4-5 évig menjen a support (és megy is ), de azt mindenkinek mérlegelni kell, hogy az a néhány új ficsör mégéri-e a kompromisszumokat. Az akis és sebesség majnem minden esetben esik és az esetleges bugoknak is meg van a lehetőségük.
A 4s-t is lehetne most 8... ra frissíteni, de hova ha már az ios 7 alatt is egy lassított felvétel

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi