- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg a lényeg, hogy a témáról is beszéljünk kicsit, BÁRMILYEN Ota-n keresztül érkező frissítést azonnal gondolkodás nélkül telepítem az I6-ra, ahogy eddig is tettem a régi I4-essel...
-
Kicsit vegyél már vissza öreg...
Milyen jogon nevezel te itt a lelkes újonc titulusoddal "behódoló típusnak"?
"Bírom, amikor egy létező hiba, ami egyébként pár embert nem zavar, mert behódoló típusok, már nem is létezik, csak mi lehetünk hülyék."
Lazítsál kicsit, mert elfáradsz....
-
Szerintem az arcosodást abbahagyhatnád, mert tegnap még vicces volt ma már unalmas... valószínűleg egy 150e ft-os telefont odaadnál egy csövesnek... nyilváááán...
Tegnap már figyelmezettek miattad, szóval próbálok finom lenni veled...
105: nekem is van foscsempe telefonom (céges) rohadtul nem írja ki a csempére ki írt, vagy hívott csak egy 1-est...
-
-
Én nem lázadozok... Nekem tökéletesen megfelel ez a telefon. Ahogy kiírja, hogy van frissítés elolvasás nélkül telepítem ahogy ma is tettem. Azért javítják folyamatosan, hogy jobb legyen. Nekem se a régi I4-emmel se ezzel az I6-al nincs semmi bajom, azt hogy vannak gondok vele mindig itt tudom meg. 😄
-
Én ezzel nem értek egyett. Minden telefonnál van hiba egyik sem tökéletes. Ha most note 4-em lenne azzal is lenne baj, de ott érdekes nem csapkodja senki az asztalt csak az apple forumba. A világ nincs tökéletes dolog (na jó max én) még ha ezt is mondják róla, ha meg ezért vettél Iphone-t mert tökéletes csunyán mellé nyultál. 😄
-
Ezt már leírtad szifonon is és ott is unalmas volt. Ez az idemegyek ezt kérdezek azt kérdezek kicsit gáz. Menj fel az apple honlapra és írj nekik. Nekem is I6-om van nekem is cseng még egy felett és megtanultam, hogy felvétel után nem kell egyből beszélni. Annyira jók az apple-s srácok, hogy a rohanó világba kicsit lassítanak, nehogy túl pörögj. Ez a Healt app része. 😜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest