- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- One mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
"Igen, már többször olvastuk, hogy nagyon menő családba születtél és mindig tudatni kell, hogy mindenki Apple-t használ, csak a 3. opciót felejtetted el:
- Ez a hiba sokaknál nem jelent problémát."Meno csaladba? Tudtommal ehhez semmi kozod sincs es nem is vag a temahoz.
Nem azert irtam le, hogy ki mit hasznal nalunk, hogy felvagjak vele, sosem vagtam fel semmivel amim volt/van.. Latom ez nem jutott el a tudatodig. Tudatni akartam, hogy jelenleg nem 4S szintu eszkozoket hasznaljuk (hanem olyanokat amin az iOs8 normalsian fut)es viszonylag sok keszulek kozul egyiknel sem jott elo a fentebb emlegetett gond.A mayar Apple szerviz nem tul nagy szam. Normalis Apple boltban nem ugy allnak hozzad, ahogy az Andrassy uton tettek.
Vida Ildiko meg nem tudom kicsoda es nem is erdekel...
Letezo hiba, behodolo tipus?
Ram sok mindent lehet modani, de, hogy behodolo tipus lennek azt nem. Sem az eletben sem ezen a forumon... Lelkes ujonc vagy, most lartom.
Ha van valami hiba ami engem zavar azt leirom, megmondom. Sokaknak nem tetszik, ezert szoktak anyazni, stb, nem erdekel.Meselj, neked milyen hibak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- SUSE Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest