- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
"Igen, már többször olvastuk, hogy nagyon menő családba születtél és mindig tudatni kell, hogy mindenki Apple-t használ, csak a 3. opciót felejtetted el:
- Ez a hiba sokaknál nem jelent problémát."Meno csaladba? Tudtommal ehhez semmi kozod sincs es nem is vag a temahoz.
Nem azert irtam le, hogy ki mit hasznal nalunk, hogy felvagjak vele, sosem vagtam fel semmivel amim volt/van.. Latom ez nem jutott el a tudatodig. Tudatni akartam, hogy jelenleg nem 4S szintu eszkozoket hasznaljuk (hanem olyanokat amin az iOs8 normalsian fut)es viszonylag sok keszulek kozul egyiknel sem jott elo a fentebb emlegetett gond.A mayar Apple szerviz nem tul nagy szam. Normalis Apple boltban nem ugy allnak hozzad, ahogy az Andrassy uton tettek.
Vida Ildiko meg nem tudom kicsoda es nem is erdekel...
Letezo hiba, behodolo tipus?
Ram sok mindent lehet modani, de, hogy behodolo tipus lennek azt nem. Sem az eletben sem ezen a forumon... Lelkes ujonc vagy, most lartom.
Ha van valami hiba ami engem zavar azt leirom, megmondom. Sokaknak nem tetszik, ezert szoktak anyazni, stb, nem erdekel.Meselj, neked milyen hibak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest