Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sicli
tag
Mint amikor egy rigolyás nyugdíjas okítani próbálja a fiatalt
A nyugger szava semmit sem ér, a fiatalt nem érdekli.Egyébként pedig téged minősít, ha ez alapján ítélsz, pláne úgy, hogy már régebben regeltem, mint te, de nem szállok be ebbe a szájkaratéba, az ezek szerint a te szinted!

További szép estét és nyugalom van, ne mérgelődj

-
sicli
tag
Szanalmas ez a reg. Szerinti elkepzelt hierarchia! Egyebkent a regi motorosok jottek ide nem temahoz hozzaszolni. 2004 -ben mar voltam itt, meg regi felulete volt a honlapnak. A design valtaskori hisztin is itt voltam. Hagyjuk ezt, mert a kockulastol visszamentek ovi szintre. Ha ez jo, tolem csinald, de en nem reg alapjan dontom el ki milyen! Ez van
-
Csapoati
nagyúr
Én az időseket (már akit persze) sem azért tisztelem, mert idősek.
Olyanokat látni néha... Régen dolgoztam diákként McDönciben, az idősek voltak a legbunkóbbak, de tényleg.
Na de ez már nagyon nem idevágó téma.
A fórum szabályait mondjuk nyilván idővel lehet csak megjegyezni-kiismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Update 12.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is örülök, hogy a reg.időre hivatkozva állítotok fel hierarchiát, de, ha esetleg az intelligens viselkedéssel akarsz tiszteletre szert tenni, nyugodtan kezdj neki, én elismerem a pozitívumokat is
Na de ez már nagyon nem idevágó téma.