- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
válasz
#09819904 #43 üzenetére
Nyilván nem egy peres dolog, bár, ha amerikai lennék, azért is perelném, mert biztos azért szart le egy galamb, mert Apple volt a kezemben.
Folytatás: Most hívtak az Apple ügyfélszolgálatról. Ajánl az Andrássy-n kívül másik két szervizt, ahol nincs annyi probléma, mint az Andrássy-n. Nem akarom kiforgatni a szavait, de ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, akinek ez gond és a szerviznek nevezett Andrássy úti cucc.
Bár említette a hölgy, hogy valószínű ki kell cserélni gariban a telómat, vagyis ez lesz belőle, amivel végre elismerte, hogy hiba, de nem tudom mennyire megoldás, ha a fórumozóknál is ez a hiba, vagyis más készüléken is gond, mivel lesz jobb az új.
Ígérte, hogy bejegyzi, mint hibajelenséget, bárnem tudom fog-e érdekelni valakit!
Nem azért írom ezeket le, hogy téma legyek az okosok körében, hanem, hogy amikor más elolvassa, hátha segít, mint ahogyan már írtam két lehetséges megoldást, ami nekem nem segített, de pár embernek más fórumokon igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest