Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Szánalmas,nem szánalmas,ez van,nem kell egyetérteni,viszont a reg idő talán a szabályok betartására is ad kis időt,mert ugye ami nem a témához kapcsolódik OFF-ba rakjuk..
szerk.: Azért érdekes látni azt,akinek ez nem tetszik (vagy nem ért ezzel egyet) az nincs egy éves itt az oldalon
csapoati " fórum szabályait mondjuk nyilván idővel lehet csak megjegyezni-kiismerni"
Na erre gondoltam,köszi,kicsit leegyszerűsítetted,ilyenkor már nem megy a fogalmazás...
-
dezs520
senior tag
Már régóta készülök,de eddig vissza fogtam magam...
SENKI,de senki nem mondta,hogy ez egy hibátlan rendszer!
Igen,nálam is jelentkezik a kicsörgés komplexusod (i6),és igen engem is bosszant néha,DE
Nem vagyok hajlandó más rendszert használni ezeregy okból (store,külső,iOS,minőség)(pedig a moto X fa hátlappal nagyon tetszik)
Pláne nem adnám másnak csak úgy oda a készüléket.
A másik,akármennyire bosszant (nem nagyon izgat) a dolog,még mindig kevesebbet kell bosszankodnom vele,mint AKÁRMILYEN androidos kütyüvel.
Értelmezd amit írtam,nem véletlenül fogalmaztam úgy ahogy.
És a reg időben meg tényleg van valami iratlan szabály,amit kimondva kimondatlanul mindenki tud....persze vannak ez alól kivételek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest