- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem lázadozok... Nekem tökéletesen megfelel ez a telefon. Ahogy kiírja, hogy van frissítés elolvasás nélkül telepítem ahogy ma is tettem. Azért javítják folyamatosan, hogy jobb legyen. Nekem se a régi I4-emmel se ezzel az I6-al nincs semmi bajom, azt hogy vannak gondok vele mindig itt tudom meg. 😄
-
sicli
tag
VÉGRE!
Ez a lényeg! A hibát tudom tolerálni, ha nem néznek hülyének és megoldásként engednének egy 7.1.2-re való visszatöltést. iCenter-rel beszéltem telefonon, korrekt volt. Tud a hibáról, megoldás nincsen, ellenben menjek be és talán (beérkezési dátum alapján) talál olyat, amin 7-es szoft van és kicserélik!
akik pedig hülyének néznek, vagy unalmas szerintük, azért vannak ott, ahol vannak, mert elfogadják, amit kapnak, holott nem az járna a pénzükért!
-
sicli
tag
Nem vagyok fan, ez nem erről szól, hanem baromi idegesítő. Igen, rászántam az időt, mivel a Mammutnál volt dolgom, hülyének néztek, zavart, így amikor a Westendbe is mennem kellett, besétáltam, kíváncsiságból az arénába is és végezetül Andrássy. Nyilván, nem hülye vagyok, konkrétan zavar. Igen, sokan elfogadják, mert alma és megér nekik ennyit a látszat, de engem zavar, mint ahogyan zavart másokat, ha az akku merült jobban, vagy kopott az i5.
Apropó, kopás: Andrássy-n kérdeztem az embert, hogy az apple szerint az i5 kopása sem volt hiba, akkor mi? Válasza: A működését nem befolyásolta. Ja, így már minden oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest