- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #134 üzenetére
Szerintem marhara nem mindegy, hogy 1 vagy 1 millio esetrol van szo. 1 esetben nem gondolhatunk arra, hogy nagy gond lenne, mert egyedi esetrol van szo. Ha mar 1 millio hibas keszulekrol van szo, akkor talan el kell gondolkodni, hogy valami komoly baj van es nem csak egy-egy eset.
WOLAND:
Ha jol emlekszem en probaltam meg segiteni SPAWN nevu felhasznalonak. En nem talalkoztam a hibaval, es az elejen azt hittem o rontott el valamit majdaz Apple oldalan olvastam FAQ-t, ott irva volt. Szoval nem tudom mirol beszelsz.
-
Silenzio
addikt
válasz
Csapoati #132 üzenetére
Az se ugyanaz, hiányzik a kompaktság érzete, már hogy magán az ikonon van az értesítés.. Bár hasznos, nem mondom, és az is fasza, hogy az iOS 8-tól már nem kell belépned az adott appba, hogy válaszolj. Ez is remek. Méret - ízlések és pofonok. Mondjuk mikor iPhone 5-öm volt, imádtam, hogy semmilyen nadrággal nem volt kényelmetlen.
Mivel szerviztevékenységet is végzek, van némi rálátásom a dologra. A lényeg: mi mindent felküldünk az Apple-nek, helyben nem tudjuk megállapítani, mi orvosolható. Rend szerint azt csinálják, mint bármely más gyártó, lefrissítik/vissszaállítják a rendszert. Ha rosszabb lesz, széttárják a karjukat. Ebből viszont nem lehet reprezentatív következtetéseket levonni, mivel fogalmam sincs, hogy épp biztosításos cserére küldjük a készüléket, vagy behalt rajta mondjuk a wifi modul, vagy szoftverhiba jelentkezik...
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #126 üzenetére
Nem reprezentativ, de a csaladban van 4 iPad (3, Air, es Mini2 ), 2 iPhone5, 2 iPhone 5S es egy iPhone 6. Ezek az eszkozok napi szinten hasznalatban vannak, tehat iOS 8 fut rajtuk. Egyiknel sincsennek problemak. Sot, mehetnek kicsit messzebb. Nalunk 3-4 ember nem iPhone-t hasznal. Egyikuket sem hallottam meg reklamalni, vagy engem kerdezni, hogy mit hogyan csinaljanak, mert X dolog nem mukodik.
Biztos vannak olyan hibak amik nalunk nem jelentkeznek es biztos mi vagyunk a szerencsesek. En szemely szerint 7 eve hasznalok iPhone-t es eddig az itt leirt hibak nem jottek elo.
Tehat ha korulottem senki sem tapasztalt ilyet akkor 2 opcio letezik:-Vagy mindenki nagyon szerencses korulottem, hogy nem tapasztaltak meg ilyeneket (itt nem 10-20 emberrol van szo, hanem joval tobbrol)
-Vagy a hibak amikrol olvasni lehet, fel vannak fujva es korantsem akkora a gond. Valahogy sosem talalkozom ilyen hibaval amiket itt az oldalon, akar a forumban a sok `10 percig probaltam Apple-t a MM-ban`user leir.`Totál reprezentatív a kb.`
-Ezt most forditsuk meg: Van mondjuk 10 fehasznalo a 100+ milliobol, akiknel van valami gond allitolag. Total reprezentativ ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest